ИНТЕГРАЛ - Езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти
      Езикови ваканции (7-19 год.)
 
Милфийлд Скуул
Страшно ми се учи - „Kолкото повече, толкова повече“. Ако споделяте това прозрение на Мечо Пух, синият ПИН е точно за вас. Той ще ви помогне да намерите най-интензивните курсове в каталога ни.
Ловец на дипломи - Предстои ви да държите изпит IELTS, TOEFL или SAT? Или да проверите езиковото си ниво по немски и френски с DaF, ZD или DELF? В тaкъв случай не се колебайте и се запишете!
Експерт по езика - Тези курсове са подходящи за вас, ако имате поне средно ниво по езика. В добавка ще получите „профилиране” в интересни области, като мода и дизайн, бизнес и икономика, математика.
Традиции и класа - Обучение по езика в традиционно пансионно училище е гаранция за незабравимо изживяване. Детето ви ще ползва богата база на учебното заведение, а сигурността му в затворения кампус е
Спортни страсти - Програмите с този знак съчетава обучението по езика с възможността да практикувате любимия си спорт с професионален треньор и дори да опитате нещо ново и вълнуващо!
Клуб на артиста - Ще ви се да се качите на сцена или да направите първите си стъпки във филмовата индустрия, в архитектурата, дизайна или фотографията? Влече ви музиката, театърът, рисуването?
Езиков център: Милфийлд Скуул
Начални дати и цени за: 2019
Държава: Великобритания
Град/Регион:
Тип на курса:
√ Ваканционен
√ Компютри и език
√ 19-24 юли
√ 26-28 юли
√ 3-4 август
Езици: Английски
Езикови нива:
Минимално ниво:
Възраст: 12 - 17  
Период: 07.07 -  18.08
Свободни места:
Настаняване:
Общежитие
     

Училището

Пансионното училище Милфийлд се намира в Югозападна Англия, в близост до историческите градове Гластънбъри и Бат. Училището е основано през 1935 г. и разполага с великолепна спортна база, като мини олимпийско градче. Кампусът разполага с модерни общежития и обширни зелени площи, сред които курсистите ще видят езера, градини, скулптури и впечатляващи сгради, в които се намират театрална зала Meyer, концерт­на зала.

Настаняване

Модерните общежития на Милфийлд разполагат със стаи с 1 - 2 легла и се ползва баня на етажа. Някои от самостоятелните стаи са със собствена баня.

Екскурзии

В сряда се провежда целодневна екскурзия до Оксфорд, Екзетър, Бат, Бристол, увеселителен парк, крайморски курортни градчета, замъка Кардиф, Science Museum. В събота се посещават Гластънбъри, Wells, пещерите Wookey Hole, римски бани, Fleet Air Arm Museum.

Допълнителни екскурзии

Срещу доплащане се предлага двудневна екскурзия до Лондон и Оксфорд. Таксата включва 2 нощувки, пълен пансион, входни такси. Заминаването е в петък на обяд, а връщането – в неделя вечер. Персонал на училището придружава курсистите през цялото време.

 • 26 - 28 юли - Уикенд в Лондон - посещават се кварталът Уест Енд, мюзикъл, популярни музеи, изложби, забележителности и места с историческо значение. Курсистите ще се возят на известното виенско колело London Eye. Предоставя се отлична възможност за пазаруване.
 • 9 – 11 август - Уикенд в Оксфорд - разглеждат се колежите на Оксфордския университет, различни забележителности. Курсистите също ще могат да се возят на популярните лодки по река Айсис.

Академични програми

Global Young Learders (14 + г.) - Програмата е подходящ за курсисти с добро ниво на английски език и е разпределена в 20 уч. ч на седмица. Обсъждат се теми като общност, лидерство, бедност, толерантност, глобално затопляне, човешки права, нашето бъдеще и т.н. Темите са различни за всеки ден. По време на курса се развиват комуникативните умения на курсистите чрез ролеви игри, дебати, работа в екип. В края на курса всеки ще знае какво обединява хората по света, как да бъде продуктивен човек и успешен гражданин на света. Курсът се посещава и от английски деца, желаещи да се развиват в тази насока.

Подготовка за британско училище  - курсът е разработен за подготовка за кандидатстване в GCSE нива на британските пансионни училища. Правят се пробни изпити, изучават се техники за презентиране, комуникативни умения, пишат се есета, упражнява се четене на академична литература.

Подготовка за изпити Cambridge (12 -17 г. ) - (7 – 28 юли) – Изпитът се държи в края на курса. Обучението включва английски език, насоки и практика за успешно явяване на изпита. Нивото на курсистите се проверява предварително. Подготовката е за конкретен сертификат.

 

Английски и спорт или изкуства (12 г. - 17 г. ) Обучението е разпределено в 20 уч. ч на седмица английски език. Упражняват се всички компоненти на езика – четене, писане, слушане, разговор. При пристигане курсистите полагат входящ тест за определяне на ниво.

Избираеми занимания:


В 4 следобеда от седмицата курсистите избират допълнителни занимания по избор. Всяка седмица изборът може да е различен:

 •   Езда (вс. седмица) – Обучението е за курсисти с опит, които могат да яздят кон на обикновен ход, в тръс, в лек галоп и галоп. Използват се арени на открито и закрито в училището. Не се приемат начинаещи. Изучава се и грижа за конете.
 •   Футбол (вс. седмица) – Заниманията  са подходящи за момчета и момичета от всички нива. Упражняват се различни умения. Треньорите са лицензирани от УЕФА.
 •   Голф (вс. седмица) – Тренировките се провеждат на трите голф игрища на базата на училището и игрища в района. Училището има и специален терен за практикуване на стойката и удара. Отличната подготовка се води от лицензирани PGA инструктори.
 •   Мода (вс. седмица) – Изучават се модните тенденции през различните епохи. Курсистите се учат да подбират подходящ за себе си стил. Всички участват в подготовката и представянето на модно ревю.
 •   Изящни изкуства (вс. седмица) – Изучават се моделиране, скициране и рисуване. Курсистите ползват арт студиото на Милфийлд и представят изложба.
 •   Хокей (7 юли – 4 август) – Тренировките се провеждат на тревни игрища. Практикуват се индивидуални техники и игра в отбор, като курсистите се обучават и да се състезават.
 •   Баскетбол (21 юли – 4 август) – Тренировките се провеждат на открито и закрито, организират се състезания. Професионалните тренировки се предлагат само за курсисти с опит.
 •   Бадминтон (4 – 11 август) – Професионално водените занимания запознават курсистите с тактиките за игра и техниките при състезания. Курсистите се запознават с правилата на игра, която изи­сква мисловна и физическа ловкост, точност, сила и финес.
 •   Бойни изкуства (7 юли – 4 август) – Професионални тренировки по различни дисциплини в тази област.
 •   Скуош (4 – 11 август) – Милфийлд разполага с модерен център за скуош. Тренировките са подходящи за курсисти с опит. Изучават се техники, фитнес и игра с противник.
 •   Танци (вс. седмица) – Заниманията са подходящи за всички нива. Упражняват се различни стилове.
 •   Тетратлон (7 – 28 юли) – Заниманията са подходящи само за курсисти в добра физическа форма и включват: стрелба с въздушна пушка в закрит полигон, плуване в 50-метровия плувен басейн, фехтовка в зала, бягане на 400-метрова писта.
 •   Шахмат (14 – 28 юли) – Изучават се всички аспекти на играта, тактики, практически насоки при игра с малко фигури, състезания. Усъвършенства бързата мисъл с играта на кралете и кралиците!
 •   Тенис (7 юли -11 август) – Тренировките са за напреднали и се провеждат на закрити кортове с изкуствена трева  и открити тенис кортове с трева и твърда настилка.
 •   Плуване (вс. седмица) – Тренировките са подходящи за напреднали, за ученици, които се състезават, както и за тези, които се занимават интензивно със спорта към някой клуб. Упражняват се всички стилове на плуване. Заниманията се провеждат на 50-метровия плувен басейн в училището.
 •   Атлетика (7 юли – 4 август) – Професионални инструктори водят занимания по разнообразни лекоатлетически дисциплини на писта и игрище.
 •   Готварство (вс. седмица) – Изучават се приготвяне на храни и поднасянето им. Курсистите получават съвети за здравословно хранене и диети. Акцентира се и върху етикета при хранене.
 •   Фехтовка (28 юли – 11 август) – Заниманията се провеждат в специална зала за фехтовка. Осигурена е пълна екипировка. Изисква се предишен опит.
 •   Музикален театър (вс. седмица) – Изу­чават се сценични умения, като се упражняват пеене, актьорство и танц. Курсистите подготвят и изнасят представление в театралната зала Meyer на училището.
 •   Рок академия (вс. седмица) – Изучават се музикална теория и практика, писане на песни, работа и изпълнение в група.
 •   Филмова академия (вс. седмица) – Изучават се филмови техники, методи на режисиране, продуциране на филми и презентационни умения.
 •  DJ курс (7 юли – 4 август) – Подходящ за курсисти с опит, които искат да подобрят уменията си като ги приложат по време на организираните мероприятия.
 •   Компютърно програмиране (вс. седмица) – Изучават се основни умения за кодиране и програмиране.
 •   Спорт и развлечение (вс. седмица) – Програмата не включва тренировки с инструктор, а разнообразни занимания, които само са наблюдавани от персонал на училището: отборни игри, плуване, стрелба с лък, театър, танци, атлетика, изкуства, футбол, тенис и др. Всеки ден се предлагат различни занимания.
 •  Mind, Body & Soul (7 юли – 4 август) - Изучават се техники за релаксация за едно пълно и завършено преживяване.
 •  Taste of Britain (7 юли – 4 август)  - Курсистите опознават британската култура и начин на живот.  
Таксата включва:
 •     Настаняване в общежитие
 •     Пълен пансион (топъл обяд)
 •     20 или 30 уч. часа обучение на седмица плюс спорт и развлекателна програма според курса
 •     Тест за определяне на нивото
 •     Сертификат за завършен курс и учебни материали
 •     1 целодневна екскурзия седмично
 •     1 полудневна екскурзия седмично
 •     Постоянно наблюдение на курсистите
 •     Пране на личните дрехи на курсистите 2 пъти седм.
 •     Ползване на Интернет
 •     Медицинска застраховка
 •     24 ч телефон за спешна връзка

Снимки / Видео


Депозит за щети: £ 30 (възвръщаем при липса на щети)

Депозит за записване: £ 300 (приспада се от таксата за курса и е невъзвръщаем при отказ от курс)

Такса промяна на детайли по потвърден курс: £ 10

Доплащане по желание:

Изпит Тринити: (юли 26, авг. 16) - £ 95

Уикенд екскурзия, 2 дни: (Лондон, Оксфорд) - £ 425


Начални дати:

2 седм. Юли 7, 21, Август 4; 3 седм. Юли 7, 28 4 седм. Юли 7, 21 6 седм. Юли 7
Настаняване Опции 2 седм. 3 седм. 4 седм. 6 седм.
Общежитие Езда, Голф, Фехтовка, Филмова академия, Ръгби, Тенис, Бойни изкуства, Готварство, Компютърно програмиране, Taste of Britain ₤ 2885 ₤ 4135 ₤ 5205 ₤ 7530
Общежитие За всички останали курсове ₤ 2725 ₤ 3895 ₤ 4885 ₤ 7050


Летищен трансфер

Хийтроу Гетуик или Бристол - £ 190/ 2 посоки

Подготовка за изпити Cambridge PET, FCE, CAE

3 седм. - Юли 8
Настаняване Опции 3 седм.
Общежитие ₤ 3810


Летищен трансфер

Трансфер летище Хийтроу, Гетуйк или Бристол - £ 190/ 2 посоки
Поръчай безплатно нашия каталог
Поръчай безплатно нашия каталог
Политика за бисквитките (cookies)   Правила за защита на личните данни
София, бул. "Евлоги Георгиев" 99 тел.: 02/ 80 50 600 факс: 02/ 950 55 70 e-mail: integral@integral.bg
София, офис "Студентски град" - ул. "Акад. Борис Стефанов" 15-17 ет.1 (срещу Фантастико), тел.: 02/ 968 60 38, 0887 96 5555 e-mail: studentcity@integral.bg
Пловдив, ул. "Граф Игнатиев" 1, тел.: 032/62 47 75 факс: 032/ 62 47 76 e-mail: plovdiv@integral.bg
Варна, бул. "Княз Борис I" 84, тел.: 052/ 63 00 56 факс: 052/ 63 00 57 e-mail: varna@integral.bg
Русе, ул. "Плиска" 56, бл. Средец, тел. 082/ 822 170, е-mail: ruse@integral.bg
Благоевград, ул. "Сандо и Петър Китанови" 7  тел.: 073/ 88 26 77, blagoevgrad@integral.bg
Велико Търново, ул. "Рафаел Михайлов"2, над Club Play, тел. 062/ 60 52 35, тел./факс 062/ 60 52 36, е-mail: tarnovo@integral.bg
Бургас, ул. Булаир 12А, тел: 056/ 81 27 27, факс: 056/ 81 02 61, e-mail: burgas@integral.bg