ИНТЕГРАЛ - Езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти
      Езикови ваканции (7-19 год.)
 
Родийн Скуул
Страшно ми се учи - „Kолкото повече, толкова повече“. Ако споделяте това прозрение на Мечо Пух, синият ПИН е точно за вас. Той ще ви помогне да намерите най-интензивните курсове в каталога ни.
Експерт по езика - Тези курсове са подходящи за вас, ако имате поне средно ниво по езика. В добавка ще получите „профилиране” в интересни области, като мода и дизайн, бизнес и икономика, математика.
Традиции и класа - Обучение по езика в традиционно пансионно училище е гаранция за незабравимо изживяване. Детето ви ще ползва богата база на учебното заведение, а сигурността му в затворения кампус е
Спортни страсти - Програмите с този знак съчетава обучението по езика с възможността да практикувате любимия си спорт с професионален треньор и дори да опитате нещо ново и вълнуващо!
Клуб на артиста - Ще ви се да се качите на сцена или да направите първите си стъпки във филмовата индустрия, в архитектурата, дизайна или фотографията? Влече ви музиката, театърът, рисуването?
Езиков център: Родийн Скуул
Начални дати и цени за: 2019
Държава: Великобритания
Град/Регион: Морски градове
Тип на курса:
√ Ваканционен
√ TOEFL
√ 26-28 юли
Езици: Английски
Езикови нива:
Минимално ниво:
Възраст: 9 - 16  
Период: 30.06 -  11.08
Свободни места:
Настаняване:
Общежитие
     

Училището

Roedean е престижно пансионно училище, създадено през 1885 г., намира се в близост до популярния крайморски град Брайтън и на по-малко от час път до Лондон с влак. Училището разполага с отлични съоръжения, включително 40 акра с игрища за различни спортове и занимания на открито, няколко тенис корта, голяма закрита спортна зала, закрит плувен басейн, студиа за изкуства и танци, модерна столова, осигуряваща на курсистите здравословно и балансирано меню.

Обучението

Ваканционните курсове съчетават сутрешни занимания по английски език и следобедни тренировки или академични предмети. За провеждането на една програма е необходимо за нея да има поне четирима записани за съответната седмица. След приключване на специализираните занимания курсистите участват в разнообразни занимания, които се предлагат за всички с цел развлечение и опознаване на останалите курсисти: търсене на съкровища, състезания, спортни игри, разходки и други.

Академичен курс
Обучението е 30 уч. ч седмично, като програмата е подходяща за курсисти с поне средно ниво на езика, които смятат да продължат образованието си във Великобритания. Часовете са структурирани по подобие на тези в английските пансионни училища. Занятията се провеждат в малки групи от около 8 ученика и съчетават занимания в клас с опознавателни разходки на открито. Изучават се разнообразни предмети като литература, история, география, математика, естествени науки, хранителни технологии. При записване всеки трябва да положи тест в Интеграл.

Интензивен английски
Курсът е подходящ за тези, които желаят сериозно да подобрят познанията си по общ английски. Обучението е 30 уч. ч седмично, като сутрешните часове се провеждат в групи от максимум 12 души, а следобедните - в по-малки групи от около 6 курсисти, четири пъти седмично и са посветени на по–специфични езикови умения и работа по проекти.

Английски и голф
Курсът се предлага за всички нива, упражняват се различни техники и умения под ръководството на квалифицирани инструктори. Тренировките се провеждат в местен професионален голф клуб. Напредналите курсисти могат да практикуват играта си по цялото игрище. Осигуряват се голф стикове и голф топки. Курсистите трябва да са с подходящо облекло и не е желателно да са с дънки или къси панталони. Голф обувките са препоръчителни, но не задължителни. Заниманията са четири пъти седмично по два часа в Roedean.

Английски и езда
Часовете по езда се провеждат на близки конни бази, одобрени от Британската асоциация по езда, четири пъти в седмицата по два часа. Воденото от опитни инструктори обучение включва различни техники на яздене и грижа за конете и обора. Курсистите трябва да разполагат с шапка за езда , подходящи панталони (не дънки) и ботуши за езда или твърди обувки с нисък ток.

Английски и мултиспорт
Курсистите се занимават със спорт четири следобеда по два часа в седмицата и могат да избират между отборни игри, плуване, футбол, тенис и др. Заниманията се провеждат под наблюдението на груповите ръководители и не включват тренировки с професионален инструктор.

Английски и ветроходство
Средно по един инструктор отговаря за 3-5 курсиста. Занятията са четири пъти седмично по два часа и обхващат основни водни умения, както и възможности за плаване с различен тип лодки.

Английски, рисуване и дизайн
Програмата се провежда четири пъти седмично по два часа. Курсовете се провеждат в арт студио на базата на училището и могат да включват посещения на местни музеи и изложби. Професионално водените занимания включват работа по проекти, при които се използват различен вид материали: натюрморт, скициране, скулптура, ситопечат и др. В края на всяка седмица курсистите показват творбите си в организирана от училището изложба.

Английски и танци
Курсистите изучават различни танцови техники и стилове - джаз, стрийт, съвременни танци, хореография и др. Всички подготвят програма за представяне в края на седмицата пред цялото училище. Занятията са четири пъти седмично по два часа.

Настаняване

На разположение на курсистите са две наскоро реновирани къщи-общежития. Момичетата се настаняват в самостоятелни стаи, а момчетата в стаи с едно, две или повече легла. Ползва се обща баня във всяка къща, като съотношението на душовете към броя на курсистите е средно 1: 6.

Екскурзии и свободно време

Всяка вечер се организира разнообразна развлекателна програма. Курсистите участват в различни занимания, които са едновременно забавни и образователни и стимулират развиването на важни умения, креативност и увереност. Организират се екскурзии три пъти седмично - в сряда полудневна, а събота и неделя курсистите имат целодневни екскурзии. 

Таксата включва:
 •     Настаняване в общежитие
 •     Пълен пансион (топъл обяд през седмицата и пакетиран в събота и неделя)
 •     Обучение от 20 или 30 уч. ч седмично
 •     10 уч. ч специализирани занимания седмично (без Интензивен и Академичен курс)
 •     Тест, сертификат за завършен курс и учебници
 •     2 целодневни екскурзии седмично. Последната седмица от курса има само 1 екскурзия
 •     1 полудневна екскурзия седмично
 •     Организирани мероприятия всяка вечер
 •     Ползване на Wi - Fi и компютри с Интернет
 •     Пране на дрехите на курсистите 1 път седмично
 •     Постоянно наблюдение на курсистите
 •     24 ч телефон за спешна връзка
 •     Трансфер от и до летище Хийтроу или Гетуик

Снимки / Видео


Депозит за щети: £ 30 (платим с пристигането и при липса на щети възвръщаем в края на курса)


Курсовете започват всяка неделя от 30 юни, съобразено с края на програмите на 11 август
Настаняване Опции 2 седм. 3 седм. 4 седм. Доп. седм.
Общежитие Мултиспорт ₤ 2410 ₤ 3615 ₤ 4820 ₤ 1205
Общежитие Рисуване и дизайн, Танци, Интензивен курс, Академичен курс ₤ 2630 ₤ 3945 ₤ 5260 ₤ 1315
Общежитие Езда, Голф, Ветроходство ₤ 2780 ₤ 4170 ₤ 5560 ₤ 1390


Летищен трансфер

Трансферът от и до летище Хийтроу или Гетуик е включен.
Поръчай безплатно нашия каталог
Поръчай безплатно нашия каталог
Политика за бисквитките (cookies)   Правила за защита на личните данни
София, бул. "Евлоги Георгиев" 99 тел.: 02/ 80 50 600 факс: 02/ 950 55 70 e-mail: integral@integral.bg
София, офис "Студентски град" - ул. "Акад. Борис Стефанов" 15-17 ет.1 (срещу Фантастико), тел.: 02/ 968 60 38, 0887 96 5555 e-mail: studentcity@integral.bg
Пловдив, ул. "Граф Игнатиев" 1, тел.: 032/62 47 75 факс: 032/ 62 47 76 e-mail: plovdiv@integral.bg
Варна, бул. "Княз Борис I" 84, тел.: 052/ 63 00 56 факс: 052/ 63 00 57 e-mail: varna@integral.bg
Русе, ул. "Плиска" 56, бл. Средец, тел. 082/ 822 170, е-mail: ruse@integral.bg
Благоевград, ул. "Сандо и Петър Китанови" 7  тел.: 073/ 88 26 77, blagoevgrad@integral.bg
Велико Търново, ул. "Рафаел Михайлов"2, над Club Play, тел. 062/ 60 52 35, тел./факс 062/ 60 52 36, е-mail: tarnovo@integral.bg
Бургас, ул. Булаир 12А, тел: 056/ 81 27 27, факс: 056/ 81 02 61, e-mail: burgas@integral.bg