ИНТЕГРАЛ - Езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти
      Езикови ваканции (7-19 год.)
 
Родийн Скуул
Страшно ми се учи - „Kолкото повече, толкова повече“. Ако споделяте това прозрение на Мечо Пух, синият ПИН е точно за вас. Той ще ви помогне да намерите най-интензивните курсове в каталога ни.
Експерт по езика - Тези курсове са подходящи за вас, ако имате поне средно ниво по езика. В добавка ще получите „профилиране” в интересни области, като мода и дизайн, бизнес и икономика, математика.
Традиции и класа - Обучение по езика в традиционно пансионно училище е гаранция за незабравимо изживяване. Детето ви ще ползва богата база на учебното заведение, а сигурността му в затворения кампус е
Спортни страсти - Програмите с този знак съчетава обучението по езика с възможността да практикувате любимия си спорт с професионален треньор и дори да опитате нещо ново и вълнуващо!
Клуб на артиста - Ще ви се да се качите на сцена или да направите първите си стъпки във филмовата индустрия, в архитектурата, дизайна или фотографията? Влече ви музиката, театърът, рисуването?
Езиков център: Родийн Скуул
Начални дати и цени за: 2020
Държава: Великобритания
Град/Регион: Морски градове
Тип на курса:
√ Ваканционен
√ TOEFL
Езици: Английски
Езикови нива:
Минимално ниво:
Възраст: 9 - 16  
Период: 28.06 -  09.08
Свободни места:
Настаняване:
Общежитие
     

Училището

Roedean е едно от най - престижните пансионни момичешки училища във Великобритания. Създадено е през 1885 г., и се намира в близост до популярния крайморски град Брайтън , на по-малко от час път до Лондон с влак. Училището разполага с отлични съоръжения, включително 40 акра с игрища за различни спортове и занимания на открито, няколко тенис корта, голяма закрита спортна зала, закрит плувен басейн, студиа за изкуства и танци, модерна столова, осигуряваща на курсистите здравословно и балансирано меню.

Настаняване

Наскоро обновените пансионни къщи в бутиков стил се състоят предимно от единични стаи. На разположение на курсистите са и няколко стаи с повече легла. Всички ястия се предлагат в модерна трапезария, където се сервират здравословни и балансирани храни. Спалните са оборудвани с легло, бюро, гардероб и скрин за всеки ученик. Във всяка къща има общи бани и душове със съотношение приблизително 1: 5. Момчетата и момичетата са настанени в отделни къщи или етажи и са под постоянно наблюдение от персонала на езиковия център. Всяка къща разполага и с общи помещения за отдих, вечерни игри и общуване. Общите стаи разполагат с телевизори с плосък екран, удобни дивани.

Обучението

Ваканционните курсове съчетават сутрешни занимания по английски език и следобедни тренировки или академични предмети. За провеждането на една програма е необходимо за нея да има поне четирима записани за съответната седмица. След приключване на специализираните занимания курсистите участват в разнообразни занимания, които се предлагат за всички с цел развлечение и опознаване на останалите курсисти: търсене на съкровища, състезания, спортни игри, разходки и други.

Академичен курс
Обучението е 30 уч. ч седмично, като програмата е подходяща за курсисти с поне средно ниво на езика, които смятат да продължат образованието си във Великобритания. Часовете са структурирани по подобие на тези в английските пансионни училища. Занятията се провеждат в малки групи от около 8 ученика и съчетават занимания в клас с опознавателни разходки на открито. Изучават се разнообразни предмети като литература, история, география, математика, естествени науки, хранителни технологии. При записване всеки трябва да положи тест в Интеграл.

Интензивен английски
Курсът е подходящ за тези, които желаят сериозно да подобрят познанията си по общ английски. Обучението е 30 уч. ч седмично, като сутрешните часове се провеждат в групи от максимум 12 души, а следобедните - в по-малки групи от около 6 курсисти, четири пъти седмично и са посветени на по–специфични езикови умения и работа по проекти.

Английски и тенис
Професионални треньори от Lawn Tennis Association водят часовете по тенис четири пъти седмично по два часа. По време на курса се тренират различни видове удари, правилна стойка, бързина, ловкост, етикет на корта. Курсистите трябва да имат собствени тенис обувки, училището може да заеме тенис ракета, но се препоръчва курсистите да носят своя.

Английски и голф
Курсът се предлага за всички нива, упражняват се различни техники и умения под ръководството на квалифицирани инструктори. Тренировките се провеждат в местен професионален голф клуб. Напредналите курсисти могат да практикуват играта си по цялото игрище. Осигуряват се голф стикове и голф топки. Курсистите трябва да са с подходящо облекло и не е желателно да са с дънки или къси панталони. Голф обувките са препоръчителни, но не задължителни. Заниманията са четири пъти седмично по два часа.

Английски и езда
Часовете по езда се провеждат на близки конни бази, одобрени от Британската асоциация по езда, четири пъти в седмицата по два часа. Воденото от опитни инструктори обучение включва различни техники на яздене и грижа за конете и обора. Курсистите трябва да разполагат с шапка за езда , подходящи панталони (не дънки) и ботуши за езда или твърди обувки с нисък ток.

Английски, рисуване и дизайн
Програмата се провежда четири пъти седмично по два часа. Курсовете се провеждат в арт студио на базата на училището и могат да включват посещения на местни музеи и изложби. Професионално водените занимания включват работа по проекти, при които се използват различен вид материали: натюрморт, скициране, скулптура, ситопечат и др. В края на всяка седмица курсистите показват творбите си в организирана от училището изложба.

Английски и танци
Курсистите изучават различни танцови техники и стилове - джаз, стрийт, съвременни танци, хореография и др. Всички подготвят програма за представяне в края на седмицата пред цялото училище. Занятията са четири пъти седмично по два часа.

Английски и ветроходство
Курсът се води от опитни инструктори от Royal Yachting Association във Великобритания. Средно по един инструктор отговаря за 3-5 курсиста. Занятията са четири пъти седмично по два часа и обхващат основни водни умения, както и възможности за плаване с различен тип лодки. В края на курса всеки получава RYA сертификат за лодка за ниво 1.

Английски и мултиспорт
Курсистите се занимават със спорт четири следобеда по два часа в седмицата и могат да избират между отборни игри, плуване, футбол, тенис и др. Заниманията се провеждат под наблюдението на груповите ръководители и не включват тренировки с професионален инструктор.

Английски и катерене на стена
Часовете се провеждат четири пъти в седмицата по два часа. Заниманията се провеждат от профеционални инструктори на специално създадени стени за катерене. Курсистите ще се запознаят с различни техники за ориентиране при катерене, избор на най-безопасен път и ще се качват по стени с различна трудност.

Екскурзии и свободно време

Всяка вечер се организира разнообразна развлекателна програма. Курсистите участват в различни занимания, които са едновременно забавни и образователни и стимулират развиването на важни умения като отборна игра, лидерски умения, креативност и увереност. Организират се екскурзии три пъти седмично - в сряда полудневна, а събота и неделя курсистите имат целодневни екскурзии.

Таксата включва:
 •     Настаняване в общежитие
 •     Пълен пансион (топъл обяд през седмицата и пакетиран в събота и неделя)
 •     Обучение от 20 или 30 уч. ч седмично
 •     10 уч. ч специализирани занимания седмично (без Интензивен и Академичен курс)
 •     Тест, сертификат за завършен курс и учебници
 •     2 целодневни екскурзии седмично. Последната седмица от курса има само 1 екскурзия
 •     1 полудневна екскурзия седмично
 •     Организирани мероприятия всяка вечер
 •     Ползване на Wi - Fi и компютри с Интернет
 •     Пране на дрехите на курсистите 1 път седмично
 •     Постоянно наблюдение на курсистите
 •     24 ч телефон за спешна връзка
 •     Трансфер от и до летище Хийтроу или Гетуик

Снимки / Видео


Депозит за щети: £ 30 (платим с пристигането и при липса на щети възвръщаем в края на курса)
Доплащане при пътуване с наземна стюардеса: £ 45/1 посока


Курсовете започват всяка неделя от 28 юни, съобразено с края на програмите на 9 август
Настаняване Опции 2 седм. 3 седм. 4 седм. Доп. седм.
Общежитие Мултиспорт ₤ 2460 ₤ 3690 ₤ 4920 ₤ 1230
Общежитие Рисуване и дизайн, Танци, Интензивен Английски, Академичен курс, Тенис ₤ 2680 ₤ 4020 ₤ 5360 ₤ 1340
Общежитие Езда, Ветроходство, Голф, Катерене ₤ 2840 ₤ 4260 ₤ 5680 ₤ 1420


Летищен трансфер

Трансферът от и до летище Хийтроу или Гетуик е включен.
Поръчай безплатно нашия каталог
Поръчай безплатно нашия каталог
Политика за бисквитките (cookies)   Правила за защита на личните данни
София, бул. "Евлоги Георгиев" 99 тел.: 02/ 80 50 600 факс: 02/ 950 55 70 e-mail: integral@integral.bg
София, офис "Студентски град" - ул. "Акад. Борис Стефанов" 15-17 ет.1 (срещу Фантастико), тел.: 02/ 968 60 38, 0887 96 5555 e-mail: studentcity@integral.bg
Пловдив, ул. "Граф Игнатиев" 1, тел.: 032/62 47 75 факс: 032/ 62 47 76 e-mail: plovdiv@integral.bg
Варна, бул. "Княз Борис I" 84, тел.: 052/ 63 00 56 факс: 052/ 63 00 57 e-mail: varna@integral.bg
Русе, ул. "Плиска" 56, бл. Средец, тел. 082/ 822 170, е-mail: ruse@integral.bg
Благоевград, ул. "Сандо и Петър Китанови" 7  тел.: 073/ 88 26 77, blagoevgrad@integral.bg
Велико Търново, ул. "Рафаел Михайлов"2, над Club Play, тел. 062/ 60 52 35, тел./факс 062/ 60 52 36, е-mail: tarnovo@integral.bg
Бургас, ул. Булаир 12А, тел: 056/ 81 27 27, факс: 056/ 81 02 61, e-mail: burgas@integral.bg