ИНТЕГРАЛ - Езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти
      Езикови ваканции (7-19 год.)
 
Oundle School - Exsportise
Традиции и класа - Обучение по езика в традиционно пансионно училище е гаранция за незабравимо изживяване. Детето ви ще ползва богата база на учебното заведение, а сигурността му в затворения кампус е
Спортни страсти - Програмите с този знак съчетава обучението по езика с възможността да практикувате любимия си спорт с професионален треньор и дори да опитате нещо ново и вълнуващо!
Клуб на артиста - Ще ви се да се качите на сцена или да направите първите си стъпки във филмовата индустрия, в архитектурата, дизайна или фотографията? Влече ви музиката, театърът, рисуването?
Езиков център: Oundle School
Начални дати и цени за: 2020
Държава: Великобритания
Град/Регион: Кеймбридж
Тип на курса:
√ Ваканционен
√ Футболни ваканции
Езици: Английски
Езикови нива:
Минимално ниво: A1
Възраст: 11 - 17  
Период: 28.06 -  01.08
Свободни места:
Настаняване:
Общежитие
     

„Да научим английски чрез спорта и музиката”

Exsportise е организация с почти 30 - годишен опит в провеждането на специализирано обучение по спорт, английски и музика. Спортът и музиката имат много общо помежду си, от психологията на изпълнение пред публика до изисквания на упражненията, фокусиране, хладнокръвие и екипна работа. Различното тук са треньорите - професионалисти, готови да помогнат на всеки да възпита победителя в себе си. Курсовете се провеждат на базата на 3 от най-реномираните пансионни училища в Англия.

Oundle School

Намира се в едноименното градче Ондъл, на около 2 часа на север от Лондон. Отличната база на това елитно училище разполага с голям плувен басейн и спортна зала. Настаняването е в стаи с 4 или 6 легла, като има и ограничен брой стаи с 2 легла. За часовете по езда се ползва конна база в близост. Организират се екскурзии до увеселителен парк в събота и до Кеймбридж или Нотингам в неделя.

Свободно време

Всяка вечер се организира развлекателна програма: състезания, караоке, казино, дискотека. За курсистите на 15 и 17 г. се предлагат допълнителни забавления извън училището, в които могат да се включат срещу доплащане от около £ 20.

Програми с обучение по английски

Английски и спорт или танци

Курсистите трябва поне една година да са учили английски, за да могат да следват инструкциите на треньорите. Учебната програма има за цел да подобри общото ниво на владеене на езика и да подпомогне употребата му по време на спортните и музикални занимания. Всеки делничен ден включва 3 ч английски и 3 ч занимания с професионален инструктор по: тенис/голф/ футбол/ езда/ хокей на трева/танци/ ръгби/баскетбол/музика. 

Програми без езиково обучение по английски 

Тези програми са за ученици, които не желаят да имат часове по английски. Предлагат се два типа курсове, които се различават по това, колко сериозно курсистите възприемат тренировките си по избрания спорт.

Спортна академия за един спорт по избор (11 - 17 г.)

Програмата е за активно спортуващи и включва общо 6 часа на ден тренировки по един вид спорт. Предлага се само за спортовете: тенис/голф/футбол/баскетбол/хокей на трева. Тренировките са общо 40 уч. ч. седмично. Курсистите трябва да носят собствена екипировка.

Спорт/ Танци + втори спорт (11 - 17 г.)

Програмата включва 3 ч. по един спорт или танци и 3 ч. по втори спорт по избор. Може да се избира измежду всички предлагани спортове.

Музика + Танци/Спорт (11 - 17 г.)

За тези, които не могат да изберат едно от хобитата си, комбинираният курс предлага занимания по пеене или музикален инструмент сутрин и любим спорт следобед.

Спортни занимания

Могат да се избират различни спортове за всяка седмица от курса, както и да се комбинират курсове в трите училища. Трансферът между центровете се поема от организацията.

Тенис – тренировки за курсисти от всички нива. Упражняват се ловкост, издръжливост, техники, сила и последователност. В Тенис академията се тренират удари и се играят мачове.

Футбол  - тренировките се водят от професионалисти към школата на Арсенал. Заниманията включват различни футболни умения, общи познания за спорта като наука, добиване на увереност. Тренировките са подходящи и за момичета до 16 години. Всички получават тениска и бутилка с логото на Arsenal Soccer Schools. Програмата включва посещение на Emirates Stadium.

Езда - програмата е предназначена за тези, които обичат спорта и конете. Курсистите се разпределят в групи според опита, височината и теглото си. В зависимост от нивото си курсистите изучават ход, тръст, лек галоп, езда по неравни терени, скокове и поддръжка на коня. Заниманията обхващат и работа с коня: поводи, седло, екипировка, безопасност, поддръжка на космената покривка. Напредналите изучават също позициониране, стойка и фино водене на коня.

Баскетбол - програмата е за курсисти, които харесват играта и желаят да подобрят общите си умения. Практикуват се уменията си за отскок, бързина, ловкост, контрол над топката, дрибъл, тактическа игра, удар. С напредването на тренировките курсистите са подлагани на все по-голямо напрежение с цел да подобрят отборната си игра, координация и комуникация.

Танци - часовете започват с фитнес сесия, следвана от разучаване на различни стилове като джаз, съвременен танц, стрийт денс, класически танц.

Таксата включва:
 •     Настаняване в общежитие
 •     Пълен пансион (топъл обяд от понеделник до петък, пакетиран в събота и неделя)
 •     Обучение  и занимания според програмата
 •     Тест, учебни материали, сертификат за завършен курс
 •     2 целодневни екскурзии седмично (без последната седмица)
 •     Развлекателна програма
 •     Пране на личните дрехи на курсистите
 •     Постоянно наблюдение на курсистите
 •     Ползване на Wi-Fi
 •     Тениска с логото на курсa и бутилка за вода
 •     Медицинска застраховка
 •     24 ч телефон за спешна връзка
 •     Трансфер от/до летище Хийтроу при пристигане м/у 9 – 15 ч и отпътуване м/у 12 – 17 ч

Снимки / Видео


Депозит за щети: £ 50 (възвръщаем в края на курса при липса на щети)
   
Наем на инструмент за курс Музика: £ 50
Такса за промяна на детайли по потвърден курс: £ 25


Начални дати

Всяка неделя от 28 юни, съобразено с края на курса 1 август.
Настаняване Опции 1 седм. 2 седм. 3 седм. Доп. седм.
Общежитие Други курсове ₤ 1480 ₤ 2800 ₤ 4120 ₤ 1320
Общежитие Голф ₤ 1530 ₤ 2900 ₤ 4270 ₤ 1370
Общежитие Езда ₤ 1660 ₤ 3160 ₤ 4660 ₤ 1500


Летищен трансфер

Трансферът е включен от/ до летище Хийтроу при пристигане м/у 9 – 15 ч и заминаване м/у 12 – 17 ч
Доплащане за трансфер извън часовете: £ 80/ 1 посока
Поръчай безплатно нашия каталог
Поръчай безплатно нашия каталог
Политика за бисквитките (cookies)   Правила за защита на личните данни
София, бул. "Евлоги Георгиев" 99 тел.: 02/ 80 50 600 факс: 02/ 950 55 70 e-mail: integral@integral.bg
София, офис "Студентски град" - ул. "Акад. Борис Стефанов" 15-17 ет.1 (срещу Фантастико), тел.: 02/ 968 60 38, 0887 96 5555 e-mail: studentcity@integral.bg
Пловдив, ул. "Граф Игнатиев" 1, тел.: 032/62 47 75 факс: 032/ 62 47 76 e-mail: plovdiv@integral.bg
Варна, бул. "Княз Борис I" 84, тел.: 052/ 63 00 56 факс: 052/ 63 00 57 e-mail: varna@integral.bg
Русе, ул. "Плиска" 56, бл. Средец, тел. 082/ 822 170, е-mail: ruse@integral.bg
Благоевград, ул. "Сандо и Петър Китанови" 7  тел.: 073/ 88 26 77, blagoevgrad@integral.bg
Велико Търново, ул. "Рафаел Михайлов"2, над Club Play, тел. 062/ 60 52 35, тел./факс 062/ 60 52 36, е-mail: tarnovo@integral.bg
Бургас, ул. Булаир 12А, тел: 056/ 81 27 27, факс: 056/ 81 02 61, e-mail: burgas@integral.bg