ИНТЕГРАЛ - Езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти
      Езикови ваканции (7-19 год.)
 
Езикови курсове за възрастни
Езиков център: London School of English
Начални дати и цени за: 2021
Държава: Великобритания
Град/Регион: Лондон
Тип на курса:
√ Английски за юристи
√ Курсове за възрастни (16+)
√ Интензивен курс
√ Разговор и комуникация
√ Курсове за 30+ години
√ Онлайн курсове
√ Бизнес курсове
Езици: Английски
Езикови нива:
Минимално ниво:
Възраст: 18 - 70  
Период: 04.01 -  24.12
Свободни места:
Настаняване:
Общежитие
Хотел
Апартамент
Семейство
без настаняване
     

Училището

Основано през 1912 г., London School of English е най-старото акредитирано училище за обучение по английски език в света. Двата учебни центъра на London School of English се намират в близост до сърцето на Лондон, всеки от които предлага различни курсове и отлична база: компютърна зала с интернет, безжичен интернет, безплатно ползване на принтер и копирна машина, компютри за самоподготовка, безплатни онлайн уроци.

Интензивният и Бизнес английски за млади професионалисти се провежда в учебната база Westcroft Square, разположена в приятния жилищен квартал Чизуик в Зона 2 на Лондон, близо до метро станция Stamford Brook.

Английски за 30+, Английски за бизнес и професионална комуникация 30+ се провеждат в Holland Park Gardens. Тя е разположена в един от най-престижните жилищни квартали в Лондон – Holland Park – близо до модерния квартал Хотинг Хил и луксозните магазини на квартал Кенсингтън. Средната възраст на всички курсисти в тази учебна база е 39 години. Сградата е напълно обновена и климатизирана.

Курсовете

Онлайн курсове 

Продължителността на курсовете е 6 месеца и обхваща над 150 часа учебно съдържание.

 

Основен английски - курсът е насочен към усъвършенстване н говорните умения. В края му ще можете да поздравявате хората, да общувате и правите уговорки; да описвате нещаи да се аргументирате; да отправяте оферти и заявки; да обяснявате, какво ви харесва и какво не; да поискате и отправяте препоръки; да обсъждате широк спектър от теми.

Бизнес английски - курсът дава увереност в общи  бизнес и професионални ситуации. В резултат на курса ще можете да провеждате уверена бизнес кореспонденция на английски; да пишете точна бизнес кореспонденция; да използвайте английски по телефона с повече увереност; да обсъждате широк спектър от теми.

Подготовка за изпит IELTS - по време на курса ще се запознаете с четирите компонента на изпита; изучават се стратегии за постигане на високи резултати; подобрява се граматиката.

 

Skype уроци - курсистите могат да добавят 5,10 или 15 учебни часа на седмица Skype  разговори с преподаватели. Те работят индивидуално с всеки курсист за усъвършенстване на езиковите знания и умения в сферата на курса, който са избрали.

Интензивен курс

 • Брой учебни часове на седмица: 22 часа по 60 минути
 • Група: до 12 души
 • Минимална възраст 18, средна възраст 29
 • Изискване за ниво на владеене на английски език: elementary
 • Продължителност: минимум две седмици
 • Място на провеждане: Westcroft square 

Курсът е предназначен за зрели, мотивирани възрастни хора, които се нуждаят от усъвършенстване на познанията си по английски език както за обща употреба, така и за ползване в работна среда или при обучение. Тъй като занятията се провеждат в малки групи от максимум 12 души, курсът изисква активно участие в учебния процес. Часовете са забавни, но също и предизвикателни, тъй като приоритетът е скоростният напредък в подобряването на практическите езикови умения.

Сутрин: часовете обхващат занимания за усъвършенстване на използвания научен език. Примерни езикови области: говорене, с фокус върху гладкостта на изказа и произношението, практическа граматика, обогатяване на лексиката, подобряване на уменията за слушане, ефективно четене, изразяване на мнение и съгласие/ несъгласие, писане на писма, електронни писма и доклади, езикови упражнения на компютър.

Следобед: часовете обхващат упражнения в разнообразни ситуации, което помага на курсистите да добият увереност при употребата на езика. Примерни езикови области: подобряване на произношението; английски за работа,; съвременна британска култура; социален и междукултурен език; филми, театър, литература и изкуства; медии, новини и гледни точки

Занятия не се провеждат в следобедите в ден сряда, когато можете да се включите в някои от организираните занимания за свободното време, да прекарате време в самоподготовка или просто да прекарате следобеда, както сами пожелаете.

Английски за 30+

 • Брой учебни часове на седмица: 22 часа по 60 минути
 • Групи: до 6 души в Кентърбъри и до 8 в Лондон 
 • Минимална възраст 30, средна 42
 • Минимална продължителност: 1 седмица 
 • Изискване за ниво на владеене на английски език: pre-intermediate
 • Място на провеждане: Holland Park Gardens, Лондон и Кентърбъри

Идеята на курса е да бъде практичен и полезен за хората, които имат нужда от повече увереност, за да се отпуснат да говорят на английски език. Работи ке върху четирите езикови умения: четепе, писане, говорене, слушане. Преподавателите се фокусират върху гладкостта, точността и спонтанното изразяване като постигат това чрез разнообразни ролеви игри, ситуации от ежедневието, уроци във и извън класната стая. Сутрин фокусът е писмено и говоримо усъвършенстване на граматика, докато следобед се обръща повече внимание на културни, социални теми както и такива, свързани с работното място. 

Английски за конкретни цели 30+

 • Брой учебни часове на седмица: 30 часа по 60 минути
 • Групи: до 6 души в Лондон и до 4 в Кентърбъри
 • Възраст: минимум 30
 • Минимална продължителност: 1 седмица
 • Изискване за ниво на владеене на английски език: минимум low-intermediate
 • Място на провеждане: Holland park  и Кентърбъри

Програмата позволява да се комбинират курсове бизнес и професионален английски или основен английски сутрин, а следобед да се посещават класове, в които се разглеждат теми от различни области. Курсистите могат да избират от: Банкиране и финанси; Енергия, нефт и газ; Продажби и маркетинг; Застраховка; Медицина; Авиация; Гостоприемство; Умения за преподаване; Технически; Инженерство; Право; Човешки ресурси; Публичния сектор; Управление на веригата за доставки.

Бизнес и професионален английски 30+г

 • Брой учебни часове на седмица: 30 часа по 60 минути
 • Група: до 6 души в Лондон и до 4 души в Кентърбъри
 • Възраст: минимум 30 години – максимум 42 години
 • Минимална продължителност: 6 седмица
 • Изискване за ниво на владеене на английски език: минимум low-intermediate
 • Място на провеждане: Holland park и Кемтърбъри

Курсът е предназначен за професионалисти между 20 и 30 години, които са в началото на бизнес кариерата си и имат кратък професионален опит или сега завършват висше образование в областта на бизнеса. Целта на курса е да придобиете познания по бизнес английски, който е необходим във Вашата работа. Той предлага и отлична подготовка за обучение в магистърски програми по Бизнес администрация. Фокусът е насочен към обучение по английски език за водене на срещи, презентации и преговори, разработване на доклади, подготвяни на имейли, както и за свободно общуване в по-неформални бизнес и социални ситуации.

 

Настаняване

Настаняването, което London School of English предлага, обикновено е на не повече от 30 мин. път пеша или с градски транспорт до училището.

Семейство

Настаняването е в чисти, уютни жилища с дружелюбни домакини. В повечето семейства има интернет. Курсистите са добре дошли за период от  до четири седмици. За престой за повече от четири, пет или шест седмици може да се наложи прехвърляне в друго семейство, това зависи от плановете на семейството - домакин. Предлагат се два вида настаняване:

 • сребърно - обща баня, с възможност за закуска, закуска и три вечери, закуска и вечеря всяка вечер
 • златно - самостоятелна баня, закуска, закуска и три вечери

Семействата обикновено живеят на 30-40 минути пеша или с градски транспорт от учебния център. 

Общежитие

Училището предлага няколко общежития на пешеходно разстояние от училището или за кратко пътуване с градски транспорт. Едно от общежитията, които се предлагат е Prince Court, на 25 минути пеша от Holland Park Gardens и на по-малко от 20 минути от Westcroft Square. Предлага се самостоятелно студио с баня и кухненски бокс. Има безплатен Wi-Fi, фитнес, обща стая с телевизор и може да се ползва пералня срещу малка сума. 

Други опции

London School of English може да съдейства за запазване на стая също в хотел или апартамент. При този вариант клиентът плаща на място или предварително директно към наемодателя.

поздравявате хората, общувате и правите уговорки; опишете нещата и обясните какво имате предвид; отправяте учтиви оферти и заявки; обяснявате какво харесвате и какво не;  поискате и отправяте препоръки; обсъждат широк спектър от теми

Таксата включва:
 • Обучение според курса
 • Учебни материали
 • Сертификат за завършен курс
 • Обяд всеки учебен ден
 • Достъп до онлайн портал за самоподоготвка
 • 24 ч телефон за спешна връзка
 • Трансфер от/до летище в Лондон

Снимки / Видео


Официални празници: училището е затворено на 10 - 13 април, 23 декември. 

Доплащане за настаняване за висок сезон 28 юни до 23 август: £25/седмица

Такса за почистване: £20


Онлайн курсове

Настаняване Опции 24 седм. 1 седм.
без настаняване 6 месечен неограничен достъп ₤ 185  
без настаняване 5 уч.ч/седм. Skype уроци   ₤ 300
без настаняване 10 уч.ч/седм. Skype уроци   ₤ 600
без настаняване 15 уч.ч/седм. Skype уроци   ₤ 900


Интензивен курс

Курсове започват всеки понеделник през годината.
Настаняване Опции 2 седм. 3 седм. 4 седм. Доп. седм.
Семейство Сребърно & Закуска ₤ 1370 ₤ 1985 ₤ 2600 ₤ 615
Семейство Сребърно & Закуска и три вечери ₤ 1450 ₤ 2105 ₤ 2760 ₤ 655
Семейство Сребърно & Закуска и вечеря всеки ден ₤ 1540 ₤ 2240 ₤ 2940 ₤ 700
Семейство Златно & Закуска ₤ 1520 ₤ 2210 ₤ 2900 ₤ 690
Семейство Златно & Закуска и три вечери ₤ 1610 ₤ 2345 ₤ 3080 ₤ 735
Общежитие Студио до 4 седмици ₤ 1660 ₤ 2420 ₤ 3180 ₤ 760
Общежитие Студио над 5 седмици ₤ 1620 ₤ 2360 ₤ 3100 ₤ 740
без настаняване ₤ 1000 ₤ 1430 ₤ 1860 ₤ 430


Английски 30+

Курсовете започват всеки понеделник от годината
Настаняване Опции 2 седм. 3 седм. 4 седм. Доп. седм.
Семейство Сребърно & Закуска ₤ 1880 ₤ 2750 ₤ 3620 ₤ 870
Семейство Сребърно & Закуска и три вечери ₤ 1960 ₤ 2870 ₤ 3780 ₤ 910
Семейство Сребърно & Закуска и вечеря всеки ден ₤ 2050 ₤ 3005 ₤ 3960 ₤ 955
Семейство Златно & Закуска ₤ 2030 ₤ 2975 ₤ 3920 ₤ 945
Семейство Златно & Закуска и три вечери ₤ 2120 ₤ 3110 ₤ 4100 ₤ 990
Общежитие До 4 седмици ₤ 2170 ₤ 3185 ₤ 4200 ₤ 1015
Общежитие Повече от 5 седмици ₤ 2130 ₤ 3125 ₤ 4120 ₤ 995
без настаняване ₤ 1510 ₤ 2195 ₤ 2880 ₤ 685


Английски за конкретни цели 30+

Курсовете започват всеки понеделник
Настаняване Опции 2 седм. 3 седм. 4 седм. Доп. седм.
Семейство Сребърно & Закуска ₤ 4120 ₤ 6110 ₤ 8100 ₤ 1990
Семейство Сребърно & Закуска и три вечери ₤ 4200 ₤ 6230 ₤ 8260 ₤ 2030
Семейство Сребърно & Закуска и вечеря всеки ден ₤ 4290 ₤ 6365 ₤ 8440 ₤ 2075
Семейство Златно & Закуска ₤ 4270 ₤ 6335 ₤ 8400 ₤ 2065
Семейство Златно & Закуска и три вечери ₤ 4360 ₤ 6470 ₤ 8580 ₤ 2110
Общежитие До 4 седмици ₤ 4410 ₤ 6545 ₤ 8680 ₤ 2135
Общежитие Повече от 5 седмици ₤ 4370 ₤ 6485 ₤ 8600 ₤ 2115
без настаняване ₤ 3750 ₤ 5555 ₤ 7360 ₤ 1805


Летищен трансфер

Трансфер при пристигане от всички лондонски летища - 130 бр.лири
Транспорт при заминаване до всички лондонски летища - 120 бр.лири

Бизнес и професионален английски 30+г

Курсовете започват всеки понеделник
Настаняване Опции 2 седм. 3 седм. 4 седм. Доп. седм.
Семейство Сребърно & Закуска ₤ 2860 ₤ 4220 ₤ 5580 ₤ 1360
Семейство Сребърно & Закуска и три вечери ₤ 2940 ₤ 4340 ₤ 5740 ₤ 1400
Семейство Сребърно & Закуска и вечеря всеки ден ₤ 3030 ₤ 4475 ₤ 5920 ₤ 1445
Семейство Златно & Закуска ₤ 3010 ₤ 4445 ₤ 5880 ₤ 1435
Семейство Златно & Закуска и три вечери ₤ 3100 ₤ 4580 ₤ 6060 ₤ 1480
Общежитие До 4 седмици ₤ 3150 ₤ 4655 ₤ 6160 ₤ 1505
Общежитие Повече от 5 седмици ₤ 3110 ₤ 4595 ₤ 6080 ₤ 1485
без настаняване ₤ 2490 ₤ 3665 ₤ 4840 ₤ 1175


Летищен трансфер

Трансфер при пристигане от всички лондонски летища - 100 бр.лири
Транспорт при заминаване до всички лондонски летища - 90 бр.лири
Поръчай безплатно нашия каталог
Поръчай безплатно нашия каталог
Политика за бисквитките (cookies)   Правила за защита на личните данни
София, бул. "Евлоги Георгиев" 99 тел.: 02/ 80 50 600 факс: 02/ 950 55 70 e-mail: integral@integral.bg
София, офис "Студентски град" - ул. "Акад. Борис Стефанов" 15-17 ет.1 (срещу Фантастико), тел.: 02/ 968 60 38, 0887 96 5555 e-mail: studentcity@integral.bg
Пловдив, ул. "Граф Игнатиев" 1, тел.: 032/62 47 75 факс: 032/ 62 47 76 e-mail: plovdiv@integral.bg
Варна, бул. "Княз Борис I" 84, тел.: 052/ 63 00 56 факс: 052/ 63 00 57 e-mail: varna@integral.bg
Русе, ул. "Плиска" 56, бл. Средец, тел. 082/ 822 170, е-mail: ruse@integral.bg
Благоевград, ул. "Сандо и Петър Китанови" 7  тел.: 073/ 88 26 77, blagoevgrad@integral.bg
Велико Търново, ул. "Рафаел Михайлов"2, над Club Play, тел. 062/ 60 52 35, тел./факс 062/ 60 52 36, е-mail: tarnovo@integral.bg
Бургас, ул. Булаир 12А, тел: 056/ 81 27 27, факс: 056/ 81 02 61, e-mail: burgas@integral.bg