ИНТЕГРАЛ - Езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти
      Езикови ваканции (7-19 год.)
 
Chelsea Independent College, Лондон - Академичен курс
Експерт по езика - Тези курсове са подходящи за вас, ако имате поне средно ниво по езика. В добавка ще получите „профилиране” в интересни области, като мода и дизайн, бизнес и икономика, математика.
Езиков център: Chelsea Independent College
Начални дати и цени за: 2020
Държава: Великобритания
Град/Регион: Лондон
Тип на курса:
√ Ваканционен
√ Специализирани курсове за деца и изучаване на предмети
√ Английски в областта на медицината
√ Език и хоби
Езици: Английски
Езикови нива:
Минимално ниво: B1
Възраст: 14 - 17  
Период: 28.06 -  08.08
Свободни места:
Настаняване:
Общежитие
     

Училището

Академичните летни курсове в Chelsea Independent College предлагат възможност за по-задълбочено изучаване на любими предмети и добиване на практически опит в желана област за професионално развитие. В същото време курсистите подобряват познанията си по английски и опознават космополитния Лондон. Колежът се помещава в модерна сграда в близост до метростанция Fulham Broadway в Лондон. Разполага с 24 учебни зали, 4 лаборатории, 2 компютърни зали, студио за цифрова фотография, арт студио.

Курсовете

Всички програми включват седмично 16 уч. ч английски с фокус върху езика, необходим за сферата на избрания курс. Освен основните умения четене, писане, слушане с разбиране и говорене се подобряват и лексиката, граматиката и произношението чрез интерактивна работа в малки групи. Програмите са на двуседмични модули, които се повтарят на три начални дати.

Инженерни науки и информационни технологии (28 юни – 8 август)

Обучението съчетава академичен английски с области като автомобилостроене, гражданско строителство, електротехника и механика. Програмата е с фокус и върху информационните технологии, в частност програмиране и изкуствен интелект. Занятията се водят от професионалисти от индустрията. Посещават се факултетите за инженерни науки на Imperial, UCL, Кеймбридж. Организират се посещения до The Museum at the Royal Institution, The Science Museum, Kirkaldy Testing Museum.

Медицина (28 юни – 8 август)

Програмата включва интензивна академична подготовка по свързаните с обучението по медицина предмети и английски език в областта на медицината. Посещават се престижни университети като UCL и Imperial. Курсът включва часове с гост-лектори, които са водещи консултанти и общопрактикуващи лекари. Организират се семинари по етика и общуване с пациенти.

Право, политика и международни отношения (28 юни – 8 август)

Обучението включва изучаване на казуси и участие в дебати за практикуване на натрупаните познания. Програмата обхваща също участие на гост-лектори като видни юристи и политически фигури, както и посещения на съдилище, парламента, водещи лондонски университети. Курсът запознава учениците с възможностите за изучаване на тези области в британските университети и какви квалификации се препоръчват за успешно кандидатстване за прием.

Бизнес и финанси (28 юни – 8 август)

Тази програма има за цел да насърчи курсистите да приложат знанията си по икономика и математика в контекста на бизнеса и да разсъждават активно и критически за тяхната връзка с реалния свят. Покриват се теми като маркетинг, счетоводство, проучване на пазари, финансов мениджмънт, предприемачество , бизнес планиране, микро- и макроикономика. Посещават се финансови институции, Bank of England Museum, Стоковата борса, университетите UCL и London School of Economics.

Изкуство и дизайн (28 юни – 8 август)

Курсът е с фокус върху развиване на уменията, необходими за реализация в сферата на изкуствата. Част от занятията са за насоки за подготовка на портфолио за кандидатстване в университет. Преподавателите са практикуващи дизайнери и творци. Упражняват се умения и техники от различни области на изкуството като работа с глина, колажи, фотошоп, изобразително изкуство. Посещават се арт студиа, галерии, водещи университети като Central St. Martin’s и Chelsea College of Arts.

Актьорско майсторство и театър (28 юни – 25 юли)

Курсът е с много практическа насоченост - развиват се умения като увереност, способност да се изразят сложни концепции, импровизация, способност да се задържи вниманието на публиката и др. Включени са уъркшопи с актьори и вокални педагози. Посещават се престижни университети и школи по актьорско майсторство, както и театрални постановки.

Настаняване

Курсистите се настаняват в общежитието Princess Beatrice, на пешеходно разстояние от училището. Има денонощна охрана, Wi-Fi, пералня. Стаите са самостоятелни или двойни, с баня. Курсистите на 14 и 15 г. се настаняват в двойни стаи. Осигурен е пълен пансион от понеделник до петък и късна закуска и вечеря в събота и неделя.

Свободно време

Вечер се организират занимания като дискотека, викторина, кино вечер, шоу на талантите, караоке. Курсистите разполагат със свободно време от 16:30 до 18 ч. Организират се екскурзии до други академични центрове като Оксфорд и Кеймбридж.

Таксата включва:
  •     Настаняване в общежитие
  •     Пълен пансион от понеделник до петък, късна закуска и вечеря в събота и неделя
  •     Обучение според курса
  •     Ползване на интернет
  •     2 целодневни екскурзии за 2 седмици
  •     Развлекателна програма
  •     Ползване на пералня и сушилня
  •     Медицинска и пътническа застраховка
  •     24 ч телефон за спешна връзка
  •     Трансфер от и до летище Хийтроу или Гетуик между 9 и 21ч

Снимки / Видео


Доплащане за трансфер извън часовете: около £ 100/1 посокаНачални дати: Юни 28, Юли 12, 26

Настаняване Опции 2 седм.
Общежитие ₤ 2995


Летищен трансфер

Трансферът е включен

Начални дати: Юли 28Поръчай безплатно нашия каталог
Поръчай безплатно нашия каталог
Политика за бисквитките (cookies)   Правила за защита на личните данни
София, бул. "Евлоги Георгиев" 99 тел.: 02/ 80 50 600 факс: 02/ 950 55 70 e-mail: integral@integral.bg
София, офис "Студентски град" - ул. "Акад. Борис Стефанов" 15-17 ет.1 (срещу Фантастико), тел.: 02/ 968 60 38, 0887 96 5555 e-mail: studentcity@integral.bg
Пловдив, ул. "Граф Игнатиев" 1, тел.: 032/62 47 75 факс: 032/ 62 47 76 e-mail: plovdiv@integral.bg
Варна, бул. "Княз Борис I" 84, тел.: 052/ 63 00 56 факс: 052/ 63 00 57 e-mail: varna@integral.bg
Русе, ул. "Плиска" 56, бл. Средец, тел. 082/ 822 170, е-mail: ruse@integral.bg
Благоевград, ул. "Сандо и Петър Китанови" 7  тел.: 073/ 88 26 77, blagoevgrad@integral.bg
Велико Търново, ул. "Рафаел Михайлов"2, над Club Play, тел. 062/ 60 52 35, тел./факс 062/ 60 52 36, е-mail: tarnovo@integral.bg
Бургас, ул. Булаир 12А, тел: 056/ 81 27 27, факс: 056/ 81 02 61, e-mail: burgas@integral.bg