ИНТЕГРАЛ - Езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти
      Езикови ваканции (7-19 год.)
 
The College Experience
Бъдещ студент - Курсовете с този знак предлагат обучение в университетски бази. Обикновено те са разположени в по-големи градове, учениците живеят в самостоятелни стаи.
Ловец на дипломи - Предстои ви да държите изпит IELTS, TOEFL или SAT? Или да проверите езиковото си ниво по немски и френски с DaF, ZD или DELF? В тaкъв случай не се колебайте и се запишете!
Експерт по езика - Тези курсове са подходящи за вас, ако имате поне средно ниво по езика. В добавка ще получите „профилиране” в интересни области, като мода и дизайн, бизнес и икономика, математика.
Клуб на артиста - Ще ви се да се качите на сцена или да направите първите си стъпки във филмовата индустрия, в архитектурата, дизайна или фотографията? Влече ви музиката, театърът, рисуването?
Езиков център: The College Experience
Начални дати и цени за: 2020
Държава: САЩ
Град/Регион: САЩ
Тип на курса:
√ Ваканционен
√ SAT
√ Специализирани курсове за деца и изучаване на предмети
√ Компютри и език
Езици: Английски
Езикови нива:
Минимално ниво:
Възраст: 14 - 17  
Период: 28.06 -  25.07
Свободни места: За актуални дати и цени за лято 2021, свържете се с Интеграл
Настаняване:
Общежитие
Ранно записване с - 5 % отстъпка

Запишете се сега и получавате 5% отстъпка от летен езиков курс

*Важи за нови записвания и не може да се комбинира с други отстъпки и промоции. Отстъпката е валидна при записване до 31 януари 2021 г.

     

Курсът

The College Experience е програма за американски и чуждестранни ученици от гимназиалния курс, които са решили да продължат образованието си в университет. Тя се провежда на базата на реномирани университети в САЩ и се води от опитни професионалисти и преподаватели с утвърдени имена в дадената сфера.
По време на обучението курсистите усъвършенстват уменията си за работа в екип, водене на преговори, защитаване на тези. Учебните програми са предназначени да насърчават способността на всеки курсист да мисли критично, да пише, разсъждава и комуникира ясно.
Курсът се състои от 3 компонента всяка седмица: основен предмет 5 пъти сутрин, допълнителен предмет 4 или 5 пъти следобед и клуб по интереси. Курсистите сами избират предметите си.
Програмата предлага невероятна възможност за курсистите да се потопят в света на студентския живот, съчетан с културни и развлекателни екскурзии, които да повишат общата култура и усещането за готовност у курсистите за света на университета.

Академично обучение

Включва задълбочено изучаване на различни гимназиални и университетски предмети. Заниманията са под формата на семинари. Избира се един предмет за сутрин и друг – за следобед.
Сутрешните часове са разпределени в 5 дни от седмицата, а следобедните в 4 или 5. Курсовете са под формата на семинари, насърчава се участието по време на занятията. Домашните задачи са ограничени до минимум, за да могат курсистите да посещават повече забележителности в града. Класовете са малки, средно от по 10 ученици.

Клуб по интереси

Тези практически насочени курсове се провеждат три или четири следобеда от целия курс. Те дават чудесна възможност на учениците да открият нови интереси или да се концентрират върху своя страст.
Времето за срещи варира в зависимост от фокуса на семинара. Фитнес и танцовите семинари обикновено са един и половина часа, докато обществените услуги в колежа и ораторското майсторство могат да бъдат по-дълги. Семинарите се ръководят от членове на екипа на Summerfuel с опит в съответната област.

Предмет по избор – Подготовка за SAT

Включва пълна подготовка за SAT чрез  Princeton Review. Провеждат се диагностични тестове, които се анализират компютърно и индивидуално за всеки студент.
Часовете са организирани в 18 часа обучение на малки групи и индивидуални консултации плюс 3 пълни SAT диагностики. Всички студенти имат онлайн профил в Принстън, за да прегледат ефективността си и да продължат да практикуват.

Tufts University, Boston

Езиковият курс се провежда на базата на престижния бостънски университет Tufts. Програмата предлага едно вълнуващо преживяване за учениците - благоприятна среда, творчество и ангажираност. А лятото в Tufts съчетава предимствата на лесен достъп до удобствата на университет от най-висок ранг с вълнението от градския живот.

Обучение

Част от посочените предмети се предлагат само през първата или втората сесия. Един предмет може да се изучава само две седмици. На разположение на курсистите са библиотека, компютърен център и модерни класни стаи.

Настаняване

Настаняването е в общежитие, в единични или двойни стаи, които делят обща баня и кухня. Осигурен е пълен пансион, спално бельо и хавлии, които се сменят всяка седмица.

Екскурзии

Програмата предвижда екскурзии до Бостън, плажа Хемптън в Ню Хемпшир, увеселителния парк Six Flags, посещение на Fenway park и мач на Red Sox, ако имат домакински мач.

Свободно време

В свободното си време курсистите имат достъп до Tufts’ Steve Tisch Sports and Fitness center, където могат да ползват тенис корт, плувен басейн, кардио- и фитнес уреди.
Вечер се организират различни забавления - караоке, казино вечери, изготвяне на картички, Lip Sync Battle, правене на бижута, шоу на талантите и т.н. Посещават се забележителности в Бостън.

Предмети в Tufts University сутрин:

Подготовка за SAT, Психология на развитието,Интериорен дизайн, Предприемачество, Английски за чужденци,Мултимедия и Web програми,Спортен бизнес и мениджмънт, Медицински научни изследвания,Писане на есе, Международно право.Предмети в Tufts University следобед:

Журналистика и социални медии, Дигитален маркетинг, Психология в криминологията, Късометражен филм, Международни отношения, ДНК, молекулярна биология и биотехнологии, Писане на CV, мотивационно писмо, Въведение във финансите, Творческо писане, Спортна медицина.

Клубове по интереси:

Обществено полезна дейност, Опознавателна разходка на града, Танцова академия,Ораторско майсторство, Фотография, Фитнес, Лидерство и тийм билдинг, Театрално изкуство

Berkeley University, California

Berkeley University се намира в близост до Сан Франциско и е един от елитните държавни университети. Базата на университета е разположена сред красива природа в близост до града.

Настаняване

Курсистите се настаняват в общежитието Fооthill в апартаменти с двойни и тройни стаи, от които се открива панорамна гледка към Голдън Гейт и Сан Франциско. Стаите са комфортно обзаведени и имат телефон и Интернет, а всеки апартамент разполага със собствена баня, кухня и дневна.

Спорт и свободно време

Срещу доплащане курсистите имат достъп до изключителната спортна база на университета и фитнес зала, групови занятия по спорт, лекоатлетическа писта. Разнообразната развлекателна програма включва полудневни екскурзии из Сан Франциско, плажен волейбол, приготвяне на суши, фризби, състезания и игри.

Екстра спорт

Срещу доплащане курсистите могат да ползват плувен басейн или да се запишат на уроци по сърф.

Екскурзии

В програмата на курса са включени екскурзии до Сан Франциско, обиколка на Университета Станфорд и базата Санта Круз към Калифорнийския университет, посещения на увеселителни паркове, посещение на бейзболен мач на SF Giants.

Предмети в Berkley University сутрин: Комптютърни науки и създаване на app; Инженерни науки; Английски за чужденци; Предприемачество; Международно право; Въведение в архитектурата; Въведение в икономиката; Въведение в медицината; Психология и социално поведение; Роботика; Подготовка за SAT.

Предмети в Berkley University следобед: Патологична психология; Биология- въведение в генетиката; Моден бизнес; Писане на есе; Дизайн на игри; Международни отношения; Въведение във финансите; Дигитален маркетинг; Ораторско майсторство; Спортен бизнес; Градска архитектура и дизайн.

Клубове по интереси: Обществено полезна дейност, Опознавателна разходка ма града, Чуждестранни филми и кухня, Хип-Хоп танци, Фотография, Фитнес, Йога/Пилатес, Баскетбол, Актьорско майсторство (TV), Насоки за прием в университет, Рисуване в градска среда, TV актьорство.

 

Таксата включва:
  •     Настаняване в общежитие
  •     Пълен пансион
  •     26 учебни часа обучение на седмица
  •     Сертификат за курса и учебни материали
  •     1 целодневна екскурзия за двуседмичен курс
  •     1 полудневна екскурзия седмично
  •     Развлекателна програма
  •     Ползване на Wi-Fi
  •     24 ч телефон за спешна връзка
  •     Трансфер от/до летище Сан Франциско (Berkeley) или Бостън Логан (Tufts)

 

Снимки / Видео


Депозит за записване: $ 1500 (приспада се от таксата за курса)

Медицинска застраховка (задължителна) – $ 75 / 2 седм.; $ 150 / 4 седм.,

Доплащане за модули:
Подг. за SAT Princeton Review:
UC Berkeley: $ 895 (сутрин), $ 695 (следобeд)
Tufts: $ 595 (сутрин)
Роботика Berkeley: $ 125
Култура и традиционни ястия: $ 75

Доплащане за клубове по интереси:

UC Berkeley:
Членство в спортния клуб: $ 200
Сърф през уикенда: $ 150

Трансфер от летище:

Препоръчителни часове за пристигане (10 – 17ч ) и заминаване (10– 15 ч)

Tufts: летище Брадли, Бостън Лоуган

UC Berkeley: летище San Francisco или Oakland


Tufts University

2 седм. 28 юни – 11 юли ; 2 седм. 12 юли – 25 юли ; 4 седм. 28 юни - 25 юли
Настаняване Опции 2 седм. 4 седм.
Общежитие $ 4595 $ 8495


Летищен трансфер

Препоръчителни часове за пристигане (10 – 17ч ) и заминаване (10– 15 ч), летище Брадли, Бостън Лоуган

UC Berkeley

4 седм. 28 юни - 25 юли
Настаняване Опции 4 седм.
Общежитие $ 8495


Летищен трансфер

Препоръчителни часове за пристигане (10 – 17ч ) и заминаване (10– 15 ч), летище San Francisco или Oakland
Поръчай безплатно нашия каталог
Поръчай безплатно нашия каталог
Политика за бисквитките (cookies)   Правила за защита на личните данни
София, бул. "Евлоги Георгиев" 99 тел.: 02/ 80 50 600 факс: 02/ 950 55 70 e-mail: integral@integral.bg
София, офис "Студентски град" - ул. "Акад. Борис Стефанов" 15-17 ет.1 (срещу Фантастико), тел.: 02/ 968 60 38, 0887 96 5555 e-mail: studentcity@integral.bg
Пловдив, ул. "Граф Игнатиев" 1, тел.: 032/62 47 75 факс: 032/ 62 47 76 e-mail: plovdiv@integral.bg
Варна, бул. "Княз Борис I" 84, тел.: 052/ 63 00 56 факс: 052/ 63 00 57 e-mail: varna@integral.bg
Русе, ул. "Плиска" 56, бл. Средец, тел. 082/ 822 170, е-mail: ruse@integral.bg
Благоевград, ул. "Сандо и Петър Китанови" 7  тел.: 073/ 88 26 77, blagoevgrad@integral.bg
Велико Търново, ул. "Рафаел Михайлов"2, над Club Play, тел. 062/ 60 52 35, тел./факс 062/ 60 52 36, е-mail: tarnovo@integral.bg
Бургас, ул. Булаир 12А, тел: 056/ 81 27 27, факс: 056/ 81 02 61, e-mail: burgas@integral.bg