ИНТЕГРАЛ - Езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти
      Езикови ваканции (7-19 год.)
 
Cardiff Sixth Form College
Страшно ми се учи - „Kолкото повече, толкова повече“. Ако споделяте това прозрение на Мечо Пух, синият ПИН е точно за вас. Той ще ви помогне да намерите най-интензивните курсове в каталога ни.
Езиков център: Cardiff Sixth Form College
Начални дати и цени за: 2019
Държава: Великобритания
Град/Регион: Кардиф
Тип на курса:
√ Ваканционен
√ Специализирани курсове за деца и изучаване на предмети
√ Английски в областта на медицината
√ 26-28 юли
Езици: Английски
Езикови нива:
Минимално ниво:
Възраст: 14 - 17  
Период: 15.07 -  09.08
Свободни места:
Настаняване:
Общежитие
     

Градът и училището

Кардиф, столицата на Уелс, е пристанищен град, разположен на крайбрежието на бристолския канал на Атлантическия океан. Твърди се, че е един от най-добрите градове за живее във Великобритания, що се отнася до качеството на живот. Скоро беше обявен за третата най-добра столица за живеене в Европа.

Колежът Кардиф има отлична академична репутация, която защитава от челните места в класациите във Великобритания на база на резултатите от изпитите за А нивата. Учебната база заема площ от 4 хектара, на разположение на курсистите са модерно оборудвани класни стаи, лаборатории и богата библиотека.

Курсовете

Академичен курс (30 уч.ч/седм.) 15 юли – 26 юли , 29 юли – 9 август, 15 юли – 9 август

Програмата е разработена специално за ученици, които продължават образованието си във Великобритания на следващата или по-следващата учебна година, след летния курс. Подходяща е за тези, които ще се включат в GCSE програмите или A нивата. Освен интензивна подготовка по езика от 30 уч.ч/седм, курсистите изучават и основни академични предмети като математика, биология, химия, физика и икономика, които ще им помогнат да осъществят по-плавен преход към английската образователна система. Изучават се акедимични предмети като биология, химия, физика, икономика, английски, математика. Организират се две целодневни екскурзии в сряда и събота и една полудневна в неделя. Минимално ниво B2. 

Oxbridge (30 уч.ч/седм.) 15 юли – 26 юли

Курсът е предназначен за тези, които желаят да се подготвят за кандидатстване в университетите Оксфорд или Кеймбридж, но освен тях кандидатите ще получат полезна информация и за процеса на прием в LSE, Imperial College, University College London и други. Кардиф е на челно място сред най-добрите колежи във Великобритания с много ученици приети в елитни университети. Преподавателите, които работят с учениците през учебната година ще споделят своя опит и знания с курсистите от летния лагер. Включени са и две посещения до Оксфорд. Минимално ниво B1. 

Медицина (15 юли – 26 юли) Инженерни науки/Право (30 уч.ч/седм.) 29 юли – 8 август

Програмите са разработени в помощ на тези курсисти, които са се ориентирали към кандидатстване в университети с медицинска, инженерна или правна насоченост. В курсовете се обсъждат различни университети и специалности както и различни успешни стратегии за кандидатстване, необходими документи,  подготовка за интервю и крайни срокове. Организират се различни тематични посещения в болница, инженерно състезание, съдебен процес и други. Минимално ниво B1. 

Настаняване

Курсистите се настаняват в общежитията на училището. Стаите са самостоятелни като повечето от тях са със собствена баня.

Спорт и свободно време

Спортът е според предпочитанията и интересите на курсистите в лагера. Няма предварително подготвена програма. Ако например момчетата от лагера желаят да играят футбол то тогава от училището им организират мачове и се осигурява терен, на който да се практикува.Вечер се организират различни игри като викторини, часове за изработване на различни изделия, ходене на боулинг, кино и други.

Екскурзии

Програмата за екскурзиите зависи изцяло от курса. Курсистите в академичния курс имат две целодневни екскурзии - в сряда и в събота.  В програмата по Медицина са заложени 1 целодневна екскурзия в събота и две целодневни тематични посещения в болница през седмицата, Оксбридж имат 1 целодневна ексурция в събота и 1 посещение в университет през седмицата. 

Полудневните екскурзии са до дестинации като Бат, Стоунхендж, зоологическа градина, Лондон, увеселителен парк Торп, различни музеи и други.

Таксата включва:

 

 • Настаняване в общежитие
 • Пълен пансион
 • Обучение според курса
 • Тест за определяне на нивото
 • Учебни материали
 • Сертфикат за завършен курс
 • Екскурзии според курса
 • Програма за свободното време
 • Постоянно наблюдение на курсистите
 • 24 ч. телефон за спешна връзка
 • Трансфер от и до летище Хийтроу

Снимки / Видео


Депозит за записване: 800 бр. лири (приспада се от таксата за курса)


Академичен курс

Дати на провеждане 2 седм: 15 Юли - 26 Юли; 29 Юли - 9 Август; 4 седм: 15 Юли - 9 Август
Настаняване Опции 2 седм. 4 седм.
Общежитие ₤ 2500 ₤ 4100


Oxbridge/Медицина

Дати на провеждане: 15 Юли - 26 Юли
Настаняване Опции 2 седм.
Общежитие ₤ 3200


Инженерни науки/Право

Дати на провеждане: 29 Юли - 9 Август
Настаняване Опции 2 седм.
Общежитие ₤ 3200


Летищен трансфер

Трансфер от и до летище Хийтроу - включен в цената
Поръчай безплатно нашия каталог
Поръчай безплатно нашия каталог
Политика за бисквитките (cookies)   Правила за защита на личните данни
София, бул. "Евлоги Георгиев" 99 тел.: 02/ 80 50 600 факс: 02/ 950 55 70 e-mail: integral@integral.bg
София, офис "Студентски град" - ул. "Акад. Борис Стефанов" 15-17 ет.1 (срещу Фантастико), тел.: 02/ 968 60 38, 0887 96 5555 e-mail: studentcity@integral.bg
Пловдив, ул. "Граф Игнатиев" 1, тел.: 032/62 47 75 факс: 032/ 62 47 76 e-mail: plovdiv@integral.bg
Варна, бул. "Княз Борис I" 84, тел.: 052/ 63 00 56 факс: 052/ 63 00 57 e-mail: varna@integral.bg
Русе, ул. "Плиска" 56, бл. Средец, тел. 082/ 822 170, е-mail: ruse@integral.bg
Благоевград, ул. "Сандо и Петър Китанови" 7  тел.: 073/ 88 26 77, blagoevgrad@integral.bg
Велико Търново, ул. "Рафаел Михайлов"2, над Club Play, тел. 062/ 60 52 35, тел./факс 062/ 60 52 36, е-mail: tarnovo@integral.bg
Бургас, ул. Булаир 12А, тел: 056/ 81 27 27, факс: 056/ 81 02 61, e-mail: burgas@integral.bg