ИНТЕГРАЛ - Езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти
      Езикови ваканции (7-19 год.)
 
Пролетен курс с Lucky Kids, Банско
Спортни страсти - Програмите с този знак съчетава обучението по езика с възможността да практикувате любимия си спорт с професионален треньор и дори да опитате нещо ново и вълнуващо!
Клуб на артиста - Ще ви се да се качите на сцена или да направите първите си стъпки във филмовата индустрия, в архитектурата, дизайна или фотографията? Влече ви музиката, театърът, рисуването?
Езиков център: Lucky Bansko
Начални дати и цени за: 2020
Държава: България
Град/Регион:
Тип на курса:
√ Езикови ваканции в България
√ Пролетни курсове
Езици: Английски
Езикови нива:
Минимално ниво:
Възраст: 5 - 14  
Период: 12.04 -  17.04
Свободни места:
Настаняване:
Хотел
     

Училището

Международен детски езиков лагер LuckyKids се провежда в Банско – един от водещите зимни курорти в България и Европа. Културните паметници и природни забележителности – резерват/парк на танцуващите мечки, старинни църкви от 18 век, архитектурни разкопки от римско време, правят Банско изключително привлекателно място за малки и големи. Хотелът е специално проектиран и съобразен с изискванията за настаняване на деца . Курсистите ползват басейн с постоянна температура на водата 33˚С, вградени хидроджет и джакузи, отопляеми каменни шезлонги за релаксация. На разположение на курсистите са две компютърни зали, Wi-Fi , детски клуб и външна детска площадка, външен детски басейн през лятото, комфортна и луксозна хотелска база.

Курсът

Програмата включва ежедневно езиково обучение и общуване на английски език, който е и официалния говорим език в лагера. В часовете по английски език децата са разделени в групи според степента на владеене на езика като съотношението е 1 преподавател към 10 деца.
Образователната програма е специално създадена и подготвена според нуждите, изискванията и поставените цели и задачи на лагера - развиват се умения по четене, писане, разбиране и граматика на английски език. Освен качествено езиково образование, децата имат възможност да се запознаят отблизо с основните добродетели и да развият социални умения като:

 • да бъдат част от екип
 • да се изразяват по-добре на английски език
 • да правят презентации
 • да обменят опит
 • да се адаптират по-бързо в нова среда.

Настаняване

Настаняването е в самостоятелни стаи, Студио Лукс или апартамент, които са с 3 или 4 легла. Всички стаи разполагат с телевизор, телефон, безжичен интернет, минисейф и напълно обзаведен и оборудван кухненски бокс, който е с ограничен достъп за децата (ползва се единствено чешма). Баните са с вана, душ, сешоар, телефон и SOS система. Оборудвани са с козметика за баня, чехли, пълен комплект кърпи и детски халати. Осигурен е пълен пансион , който включва 5 хранения дневно и трапезна вода.

Свободно време и развлекателна програма

Развлекателната програма се организира от аниматори, владеещи отлично английски език и професионални инструктори за всяка специализирана дейност. В следобедните занимания се включват конна езда с пикник, планинско колоездене, преходи в планината, пейнтбол, организирани игри на открито, комплекс “Йога”, час по готварство, арт работилници, плуване. Като част от вечерните занимания се организират караоке, дискотека, спортни състезания и игри, тематични партита, наблюдение на звездите с телескопи, вечерни игри в парка, филмова вечер, гала вечер.

Екскурзии


Целодневната екскурзия се провежда в седмия ден от двуседмичната програма на лагера. Целта е децата да се запознаят с различни исторически забележителности в района като се организират посещения на Рилски манастир с кратък преход до параклиса и молитвената скала на Св. Иван Рилски; Мелник и Роженски манастир; Резерват „Танцуващите мечки“, Белица; Стобските пирамиди. Полудневните планински екскурзии са:  Приключенски преход по “Пътеката на мъртвото куче“; Научноизследователски преход „Чалин валог“; Игри в местността „Пикника“; Разходка и преход до параклиса “Св. Никола“ и римските разкопки.

Таксата включва:
 •     Настаняване в Апартхотел Лъки Банско Спа & Релакс
 •     Пълен пансион
 •     Тест за входно и изходно ниво
 •     Учебни материали и сертификати
 •     Преподаватели с роден английски език
 •     Полудневни планински екскурзии седмично
 •     1 целодн. екскурзия за двуседмичната програма
 •     Ежедневни развлекателно – образователни преходи в планината
 •     Организирани дейности с проф. инструктори
 •     Планински водач и придружаващо мед. лице
 •     Ползване на басейн с темп. на водата 33 градуса
 •     Ползване на компютърни зони и Wi - Fi
 •     Ползване на детски клуб за игри и забавления от 8:00 - 22:00 ч.
 •     Медицински контрол
 •     Лицензиран трансп. от София до Банско и обратно
 •     24 ч връзка с екипа на лагера

Снимки / ВидеоПролетен курс

Дати на провеждане: 12 - 17 април
Настаняване Опции 1 седм.
Хотел € 507


Поръчай безплатно нашия каталог
Поръчай безплатно нашия каталог
Политика за бисквитките (cookies)   Правила за защита на личните данни
София, бул. "Евлоги Георгиев" 99 тел.: 02/ 80 50 600 факс: 02/ 950 55 70 e-mail: integral@integral.bg
София, офис "Студентски град" - ул. "Акад. Борис Стефанов" 15-17 ет.1 (срещу Фантастико), тел.: 02/ 968 60 38, 0887 96 5555 e-mail: studentcity@integral.bg
Пловдив, ул. "Граф Игнатиев" 1, тел.: 032/62 47 75 факс: 032/ 62 47 76 e-mail: plovdiv@integral.bg
Варна, бул. "Княз Борис I" 84, тел.: 052/ 63 00 56 факс: 052/ 63 00 57 e-mail: varna@integral.bg
Русе, ул. "Плиска" 56, бл. Средец, тел. 082/ 822 170, е-mail: ruse@integral.bg
Благоевград, ул. "Сандо и Петър Китанови" 7  тел.: 073/ 88 26 77, blagoevgrad@integral.bg
Велико Търново, ул. "Рафаел Михайлов"2, над Club Play, тел. 062/ 60 52 35, тел./факс 062/ 60 52 36, е-mail: tarnovo@integral.bg
Бургас, ул. Булаир 12А, тел: 056/ 81 27 27, факс: 056/ 81 02 61, e-mail: burgas@integral.bg