ИНТЕГРАЛ - Езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти
      Езикови ваканции (7-19 год.)
 
University Preparation Program, USA
Бъдещ студент - Курсовете с този знак предлагат обучение в университетски бази. Обикновено те са разположени в по-големи градове, учениците живеят в самостоятелни стаи.
Езиков център: University of California, LA
Начални дати и цени за: 2019
Държава: САЩ
Град/Регион: Лос Анджелис
Тип на курса:
√ TOEFL
√ SAT
√ Подготовка за университет
Езици: Английски
Езикови нива:
Минимално ниво: B1
Възраст: 15 - 17  
Период: 30.06 -  27.07
Свободни места:
Настаняване:
Общежитие
     

American Collegiate Adventure предлага разнообразни летни програми за гимназиални ученици (от 6ти до 12 клас според вида програма), които включват спортове и активности за всеки вкус. Курсистите ще имат възможността да задълбочат академичните си познания, да участват в извънкласни занимания, да спортуват или открият ново хоби.

Училището

Тази програма е уникална освен с всичко друго и с това, че курсистите могат да изберат един от двата кампуса, където се предлага – Лос Анджелис или Бостън. И в двата кампуса курсистите ще могат напълно да се потопят в колежански живот като едновремнно с това ще се подготвят интензивно за кандидатстване в университет.

Курсът

Обучението включва няколко елемента, подбрани за възможно най-цялостна подготовка в процеса по кандидатстване в университет.

 • Подготовка за SAT & ACT – работи се по елементите на изпитите, правят се пробни тестове, на базата на които на курсистите се дават насоки за подобряване на уменията и анализ на представянето след всеки пробен тест. След този модул курсистите ще могат да се явят на изпитите много по-подготвени и с по-голяма увереност в знанията и уменията си.
 • Писане на мотивационно писмо – това обикновено е един от най-трудните елементи от процеса на кандидатстване за много кандидат-студенти. Преподавателите, специализиране в писане на есета работят с курсистите, за да им помогнат да напишат мотивационни писма, които да са интересни ни запомнящи се.   
 • Избор на университет – къде ще отиде да учи един студент е едно от най-важните преживявания в живота му – то определя образованието, което ще получи, приятелите, които ще срещне, средата, в която ще попадне и до голяма степен кариерата, която ще изгради в последствие. В този модул курсистите ще могат да разгледат някой от най-добрите университети в Щатите, ще могат индивидуално да се срещнат с ментор и да обсъдят нуждите на курсиста, които ще определят най-подходящия за него университет.
 • Посещения на университети – курсистите, които изберат курса в Лос Анджелис ще посетят University of California, LA, Pepperdine University, University of Southern California, University of San Diego, The Claremont Colleges, University of California, San Diego. Тези, които предпочетат програмата в Бостън ще имат възможността да видят Harvard University, Yale University, Tufts University, Boston University, Brandeis University, MIT. Срещу доплащане за три допълнителни дни курсистите могат да посетят и Ню Йорк, както и известните New York University, Columbia University & Fordham University.

Настаняване

Която и локация да изберат, курсистите ще бъдат настанени в удобни апартаменти с климатик, разположени в близост до много места за забвление и развлечения като кафенета, ресторанти, магазини и др.

Свободно време и спорт

Развлекателната програма включва разнообразни занимания и спортове. Училищата разполагат с игрища за футбол, баскетбол, софтбол, скуош, тенис кортове и плувни басейни.

Екскурзии

Програмата включва целодневни екскурзии през уикенда до дестинации като Santa Monica Pier, Marina del Rey, Palisades Park, Venice Beach, Zuma Beach, Hollywood Walk of Fame и др. за курса в LA. В Бостън уикенд екскурзиите са до New England Aquarium, Fenway Park, JFK Library, Boston Common, Freedom Trail И др.

Таксата включва:
 •       Настаняване в общежитие
 •       Пълен пансион
 •       Обучение според курса
 •       Учебни материали
 •       Сертификат за завършен курс
 •       Целодневни екскурзии през уикенда
 •       Развлекателна програма
 •       24ч телефон за спешна връзка

Снимки / ВидеоЛос Анджелис

30 юни - 13 юли
Настаняване Опции 2 седм.
Общежитие $ 4495


Бостън

14 юли - 27 юли
Настаняване Опции 2 седм.
Общежитие $ 4795


Поръчай безплатно нашия каталог
Поръчай безплатно нашия каталог
Политика за бисквитките (cookies)   Правила за защита на личните данни
София, бул. "Евлоги Георгиев" 99 тел.: 02/ 80 50 600 факс: 02/ 950 55 70 e-mail: integral@integral.bg
София, офис "Студентски град" - ул. "Акад. Борис Стефанов" 15-17 ет.1 (срещу Фантастико), тел.: 02/ 968 60 38, 0887 96 5555 e-mail: studentcity@integral.bg
Пловдив, ул. "Граф Игнатиев" 1, тел.: 032/62 47 75 факс: 032/ 62 47 76 e-mail: plovdiv@integral.bg
Варна, бул. "Княз Борис I" 84, тел.: 052/ 63 00 56 факс: 052/ 63 00 57 e-mail: varna@integral.bg
Русе, ул. "Плиска" 56, бл. Средец, тел. 082/ 822 170, е-mail: ruse@integral.bg
Благоевград, ул. "Сандо и Петър Китанови" 7  тел.: 073/ 88 26 77, blagoevgrad@integral.bg
Велико Търново, ул. "Рафаел Михайлов"2, над Club Play, тел. 062/ 60 52 35, тел./факс 062/ 60 52 36, е-mail: tarnovo@integral.bg
Бургас, ул. Булаир 12А, тел: 056/ 81 27 27, факс: 056/ 81 02 61, e-mail: burgas@integral.bg