ИНТЕГРАЛ - Езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти
      Езикови ваканции (7-19 год.)
 
Worth School
Традиции и класа - Обучение по езика в традиционно пансионно училище е гаранция за незабравимо изживяване. Детето ви ще ползва богата база на учебното заведение, а сигурността му в затворения кампус е
Спортни страсти - Програмите с този знак съчетава обучението по езика с възможността да практикувате любимия си спорт с професионален треньор и дори да опитате нещо ново и вълнуващо!
Клуб на артиста - Ще ви се да се качите на сцена или да направите първите си стъпки във филмовата индустрия, в архитектурата, дизайна или фотографията? Влече ви музиката, театърът, рисуването?
Езиков център:
Начални дати и цени за: 2019
Държава: Великобритания
Град/Регион: Лондон
Тип на курса:
√ Ваканционен
√ Футболни ваканции
√ 19-24 юли
√ 26-28 юли
√ Език и хоби
Езици: Английски
Езикови нива:
Минимално ниво:
Възраст: 10 - 16  
Период: 07.07 -  10.08
Свободни места: Няма места за тренировки по езда от 14 юли до края на курса. Няма места за начална дата 14 юли
Настаняване:
Общежитие
     

Exsportise е организация с 30-годишен опит в провеждането на специализирано обучение по спорт, английски и музика. Спортът и музиката имат много общо помежду си – от психологията на изпълнение пред публика до изисквания за упражненията, фокусиране, хладнокръвие и екипна работа. Различното тук са треньорите – професионалисти, готови да помогнат на всеки да възпита победителя в себе си. Курсовете се провеждат на базата на 4 от най-реномираните пансионни училища в Англия.

Училището

Worth е създадено през 30-те години на миналия век и е едно от най - впечатляващите в Англия. Разположено на площ от 500 акра, намира се на 12 км от летище Гетуйк, в местността High Weald Area, Worth впечатлява с типичната си британска архитектура, съчетаваща история и  изключителни условия за обучение, настаняване и спорт. На разположение на курсистите са спортни игрища за футбол, ръгби, голф, тенис, театрални, танцови и музикални зали. За часовете по езда се ползва конна база в близост. Курсистите се настаняват в двойни стаи в общежитията на училището. Баните са общи. Екскурзиите са до Лондон, Брайтън, увеселителен парк и др.

 

Програми с обучение по английски

Английски и спорт, танци или музика (10 – 17 г.)
Курсистите трябва поне една година да са учили английски, за да могат да следват инструкциите на треньорите. Учебната програма има за цел да по­до­бри общото ниво на владеене на езика и да подпомогне употребата му по време на спортните и музикални занимания. Всеки делничен ден включва 3 ч английски и 3 ч занимания с професионален инструктор по: тенис, голф, футбол, езда, хокей на трева, танци, ръгби, баскетбол, музика.

Програми без часове по английски
Тези програми са за ученици, които не желаят да имат часове по английски. Предлагат се два типа курсове, които се различават по това колко сериозно курсистите възприемат тренировките си по избрания спорт.


Спортна академия за един спортпо избор (12 – 17 г.)
Програмата е за активно спортуващи и включва общо 6 часа на ден тренировки по един вид спорт. Предлага се само за спортовете:  голф  футбол. Тренировките са общо 40 уч. ч седмично. Курсистите трябва да носят собствена екипировка.


Спорт/ Танци + втори спорт (10 –16г.)
Програмата включва 3 ч по един спорт или танци и 3 ч по втори спорт по избор. Може да се избира измежду всички предлагани спортове.


Музика + Танци/ Спорт (10 – 16 г.)
За тези, които не могат да изберат едно от хобитата си, комбинираният курс предлага занимания по пеене или музикален инструмент сутрин и любим спорт следобед.


Спортни занимания
Могат да се избират различни спортове за всяка седмица от курса, както и да се комбинират курсове в четирите училища. Трансферът между центровете се поема от организацията.
 

Тенис – тренировки за курсисти от всички нива. Упражняват се ловкост, издръжливост, техники, сила и последователност.
Тенис академия
- тренират се удари и се играят мачове.
Хокей на трева - курсистите се разпределят в групи според нивото си. Всеки час се упражняват техники, преподавани от различни инструктори. Тренировките целят курсистите да подобрят своята сила, подвижност, индивидуални умения, техники за отборна игра.
Футбол
- тренировките се водят от професионалисти към школата на Арсенал. Заниманията включват различни футболни умения, общи познания за спорта като наука, добиване на увереност. Тренировките са подходящи и за момичета до 16 години.  Всички получават тениска и бутилка с логото на Arsenal Soccer Schools. Програмата включва посещение на Emirates Stadium.
Езда
- програмата е предназначена за тези, които обичат спорта и конете. Курсистите се разпределят в групи според опита, височината и теглото си. В зависимост от нивото си курсистите изучават ход, тръс, лек галоп, езда по неравни терени, скокове и поддръжка на коня. Заниманията обхващат и работа с коня: поводи, седло, екипировка, безопасност, поддръжка на космената покривка. Напредналите изучават също позициониране, стойка и фино водене на коня. Желателно е курсистите да имат поне 1 година опит.
Танци - часовете започват с фитнес сесия, следвана от разучаване на различни стилове като джаз, съвременен танц, стрийт денс, класически танц.
Музика - 
курсът се води от професионални музиканти и учители. Избира се между часове по пеене или свирене на различни инструменти – пиано, кларинет, тромпет, тромбон, флейта, барабани, китара и други. Работи се в групи и всяка седмица се организира представяне на проектите пред цялото училище.
Ръгби
- курсистите трябва да са навършили 12 години. Обръща се внимание, както на физическия аспект на играта, така и на психическия. Тренират се удари, водене на топката, тактика и стратегия на играта, отборна игра.

Свободно време
Всяка вечер се организира развлекателна програма: състезания, караоке, казино, дискотека, шоу на талантите, кино вечери.
За спортуващите футбол, които са на двуседмичен курс, се осигурява посещение на стадиона Emirates, където тренират футболистите от футболен клуб Арсенал.
За курсистите на 15-17 г. понякога се предлагат допълнителни забавления извън училището, в които могат да се включат срещу доплащане от ок. £ 20.

Таксата включва:
 •     Настаняване в общежитие
 •     Пълен пансион (топъл обяд от понеделник до петък, пакетиран в събота и неделя)
 •     Обучение  и занимания според програмата
 •     Тест, учебни материали, сертификат
 •     2 целодн. екскурзии седм. (без посл. седмица)
 •     Развлекателна програма
 •     Пране на личните дрехи на курсистите
 •     Постоянно наблюдение на курсистите
 •     Ползване на Wi-Fi
 •     Тениска с логото на курсa и бутилка за вода
 •     Медицинска застраховка
 •     24 ч телефон за спешна връзка
 •     Трансфер от/до летище Хийтроу при пристигане м/у 9 – 15 ч и отпътуване м/у 12 – 17 ч

Снимки / Видео


Депозит за щети: (възвръщаем в края на курса): £ 50

Доплащане за трансфер извън часовете:   £ 75 / 1 посока
Такса за промяна на детайли по потвърден курс  £  25
Наем на инструмент за курс Музика: £ 50


Всяка неделя от 7 юли, съобразено с края на курса 10 август.
Настаняване Опции 1 седм. 2 седм. 3 седм. Доп. седм.
Общежитие Други курсове ₤ 1390 ₤ 2630 ₤ 3870 ₤ 1240
Общежитие Голф ₤ 1440 ₤ 2730 ₤ 4020 ₤ 1290
Общежитие Езда ₤ 1570 ₤ 2990 ₤ 4410 ₤ 1420


Летищен трансфер

Трансфер от/до летище Хийтроу при пристигане м/у 9 - 15 ч и отпътуване м/у 12 - 17 ч
Доплащане за трансфер извън часовете: £ 75/ 1 посока
Поръчай безплатно нашия каталог
Поръчай безплатно нашия каталог
Политика за бисквитките (cookies)   Правила за защита на личните данни
София, бул. "Евлоги Георгиев" 99 тел.: 02/ 80 50 600 факс: 02/ 950 55 70 e-mail: integral@integral.bg
София, офис "Студентски град" - ул. "Акад. Борис Стефанов" 15-17 ет.1 (срещу Фантастико), тел.: 02/ 968 60 38, 0887 96 5555 e-mail: studentcity@integral.bg
Пловдив, ул. "Граф Игнатиев" 1, тел.: 032/62 47 75 факс: 032/ 62 47 76 e-mail: plovdiv@integral.bg
Варна, бул. "Княз Борис I" 84, тел.: 052/ 63 00 56 факс: 052/ 63 00 57 e-mail: varna@integral.bg
Русе, ул. "Плиска" 56, бл. Средец, тел. 082/ 822 170, е-mail: ruse@integral.bg
Благоевград, ул. "Сандо и Петър Китанови" 7  тел.: 073/ 88 26 77, blagoevgrad@integral.bg
Велико Търново, ул. "Рафаел Михайлов"2, над Club Play, тел. 062/ 60 52 35, тел./факс 062/ 60 52 36, е-mail: tarnovo@integral.bg
Бургас, ул. Булаир 12А, тел: 056/ 81 27 27, факс: 056/ 81 02 61, e-mail: burgas@integral.bg