ИНТЕГРАЛ - Езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти
      Езикови ваканции (7-19 год.)
 
Oxford College
Експерт по езика - Тези курсове са подходящи за вас, ако имате поне средно ниво по езика. В добавка ще получите „профилиране” в интересни области, като мода и дизайн, бизнес и икономика, математика.
Гарантирано най-ниска цена
Езиков център: Oxford College
Начални дати и цени за: 2020
Държава: Великобритания
Град/Регион: Оксфорд
Тип на курса:
√ Ваканционен
√ Подготовка за университет
√ Специализирани курсове за деца и изучаване на предмети
Езици:
Езикови нива:
Минимално ниво: B1
Възраст: 15 - 17  
Период: 06.07 -  17.08
Свободни места:
Настаняване:
Общежитие
     

Училището
Wycliff Hall е най-централно разположения кампус на University of Oxford, само на 10 минути от центъра на града. Кампусът предлага отлични условия за обучение и настаняване. Курсистите ползват цялата база - модерно оборудвани класни стаи и
общежития, столова, спортни съоръжения.

Курсът
Програмата е подходяща за курсисти, които искат да кандидатстват в престижен университет. Обучението се разпределя между 20 уч. ч седмично изучаване на избран предмет, 5 уч. ч подготовка за университет и 4 уч. ч академични семинари по избрания предмет като част от специализираната екскурзия. Курсът завършва с презентация по избрания предмет.

Time to Shine:
Курсистите работят върху различни проекти. Подготвя се презентация, свързана с тематиката на избраната програма. Работейки в екип, курсистите развиват умения за представяне на идеи пред други хора, комуникация и работа в екип.

Академична екскурзия:
В програмата на всеки курс се включва целодневна екскурзия, конкретно обвързана с избраните предмет и семинари.

За всеки две седмици се избира 1 предмет от следните:

Езиков курс
Обучението е разпределено в 20 уч. ч на седмица английски език. Освен основните компоненти на езика, се изучават техники за презентиране, дебати и защитаване на тези.

Бизнес и лидерство
Курсът е подходящ за курсисти с интереси във финанси и счетоводство, бизнес, маркетинг, мениджмънт. Работи се по проект за създаване на успешен бизнес, видовете бизнеси и как се постига успешен такъв. Развиват се и ключови лидерски умения като стратегии за преговори, междуличностни умения за комуникация и представяне.

Политика и икономика
Програмата е подходяща за бъдещите политически лидери на света. Курсистите се запознават с ключови концепции в процеса на управление и анализ на икономическите и политически системи. Изучават се методите, по които икономиката оформя политическото мислене и идеология.

Инженерни науки
Обучението е с фокус върху иновациите, проектирането и строителството. Изучават се елементи на термодинамиката, механични и строителство, динамика на течностите
и аеродинамика, електромагнетизъм и космическо проучване. Курсистите се запознават с изграждането на мостове, сгради, кули, проектиране на колии самолети.

Медицина
Курсистите преминават през различни хипотетични и практически ситуации, в които се научават да анализират и диагностицират пациенти, извършват тестове. Курсистите получават сертификат за оказване на първа помощ.

Природни науки
Програмата е подходяща за курсисти с интерес към това как работи Вселената. Курсът е  съсредоточен върху изучаването на химия, физика и биология. Разглеждат се нови явления, химични реакции и биологично разнообразие, както и взаимовръзката помежду им.

Настаняване
Ползват се общежитията на Wiclyff Hall. Стаите са самостоятелни, двойни или тройни. Баните са на етажа. На разположение на курсистите е и голяма вътрешна градина, където могат да общуват с връстниците си, да си почиват и да обсъждат интересни теми.

Спорт и свободно време
Спортна база на университета включва игрища за футбол, баскетбол и тенис. На разположение на курсистите са басейн, фитнес, организират се занимания по йога и танци, изкуство, рисуване и скициране. Следобед се организират културни и опознавателни разходки в Оксфорд. Курсистите също ще имат възможност да разгледат местните забележителности, да плават по реката-punting, да посетят музея на Ашмолеон и търговските центрове. Вечер се организират шоу на талантите, дискотека, караоке, викторини и др.

Екскурзии
В програмата на курса са включени две целодневни екскурзии в петък и понеделник. Една от тях е свързана с изучавания предмет и допринася за по-доброто усвояване на взетия материал. Посещават се различни дестинации: Брайтън, Бат, Стратфорд на Ейвън, Бристол, Лондон.

Таксата включва:
 •     Настаняване в общежитие
 •     Пълен пансион
 •     20 уч. часа английски на седмица
 •     Тест за определяне на нивото
 •     Ползване на учебни материали
 •     Сертификат за завършен курс
 •     2 целодневни екскурзии седмично (без посл. седм.)
 •     Развлекателна програма следобед и вечер
 •     Ползване на Интернет и Wi-Fi
 •     Пране на дрехите на курсистите
 •     Постоянно наблюдение на курсистите
 •     UK SIM карта
 •     Медицинска застраховка
 •     24 ч телефон за спешна връзка

Снимки / Видео


Депозит за записване: £ 700 (приспада се от таксата за курса)


Настаняване Опции 2 седм. 4 седм. 6 седм.
Общежитие 2 седм.: 6, 20 юли ₤ 3960    
Общежитие 2 седм.: 3 август ₤ 3690    
Общежитие 4 седм.: 6 юли   ₤ 7560  
Общежитие 4 седм.: 20 юли   ₤ 7380  
Общежитие 6 седм.: 6 юли     ₤ 10800


Летищен трансфер

Трансфер летище Хийтроу: £180 /2 посоки
Поръчай безплатно нашия каталог
Поръчай безплатно нашия каталог
Политика за бисквитките (cookies)   Правила за защита на личните данни
София, бул. "Евлоги Георгиев" 99 тел.: 02/ 80 50 600 факс: 02/ 950 55 70 e-mail: integral@integral.bg
София, офис "Студентски град" - ул. "Акад. Борис Стефанов" 15-17 ет.1 (срещу Фантастико), тел.: 02/ 968 60 38, 0887 96 5555 e-mail: studentcity@integral.bg
Пловдив, ул. "Граф Игнатиев" 1, тел.: 032/62 47 75 факс: 032/ 62 47 76 e-mail: plovdiv@integral.bg
Варна, бул. "Княз Борис I" 84, тел.: 052/ 63 00 56 факс: 052/ 63 00 57 e-mail: varna@integral.bg
Русе, ул. "Плиска" 56, бл. Средец, тел. 082/ 822 170, е-mail: ruse@integral.bg
Благоевград, ул. "Сандо и Петър Китанови" 7  тел.: 073/ 88 26 77, blagoevgrad@integral.bg
Велико Търново, ул. "Рафаел Михайлов"2, над Club Play, тел. 062/ 60 52 35, тел./факс 062/ 60 52 36, е-mail: tarnovo@integral.bg
Бургас, ул. Булаир 12А, тел: 056/ 81 27 27, факс: 056/ 81 02 61, e-mail: burgas@integral.bg