ИНТЕГРАЛ - Езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти
      Езикови ваканции (7-19 год.)
 
Oxford College
Експерт по езика - Тези курсове са подходящи за вас, ако имате поне средно ниво по езика. В добавка ще получите „профилиране” в интересни области, като мода и дизайн, бизнес и икономика, математика.
Гарантирано най-ниска цена
Езиков център: Oxford College
Начални дати и цени за: 2019
Държава: Великобритания
Град/Регион: Оксфорд
Тип на курса:
√ Ваканционен
√ Подготовка за университет
√ Специализирани курсове за деца и изучаване на предмети
√ 19-24 юли
√ 3-4 август
Езици:
Езикови нива:
Минимално ниво: B1
Възраст: 15 - 17  
Период: 08.07 -  19.08
Свободни места:
Настаняване:
Общежитие
     

Ползват се базите на два колежа на университета в Оксфорд - St. Hugh‘s и Wycliff Hall. И двата кампуса са на пешеходно разстояние от центъра на града. Кампусът St. Hugh‘s е построен през 1866 и е известен с обширните си градини. В периода 1998 - 2000 г сградата е реновирана и предлага на курсистите съчетание на старинна сграда и модерно оборудване. Wycliff Hall е най-централно разположения кампус на University of Oxford, само на 10 минути от центъра на града. Двата кампуса предлагат отлични условия за обучение и настаняване. Курсистите ползват цялата база- настаняване, класни стаи, столова, спортни съоръжения.

Курсът

Програмата е подходяща за курсисти, които искат да кандидатстват в престижен университет. Обучението се разпределя между 20 уч. ч седмично изучаване на избран предмет, 5 уч. ч подготовка за университет и 4 уч. ч академични уъркшопи по избрания предмет като част от специализираната екскурзия. Курсът завършва с презентация по избрания предмет.

 •  Подготовка за университет: модулът включва гостуващи лектори по избрания предмет, които дават насоки за добра подготовка за кандидатстване в университет и избор на 3 семинара от: дебати и говорене пред публика; академично писане; подготовка за устни изпити FCE, CAE, CPE, IELTS или TOEFL; критическо мислене; IELTS подготовка; лекционни умения.
 •  Академична екскурзия: В програмата на всеки курс се включва целодневна екскурзия, конкретно обвързана с избраните предмет и уъркшопи.

За всеки две седмици се избира 1 предмет от следните:

Езиков курс (St.Hughs 9,22 юли и 5 август) - обучението е разпределено в 20 уч. ч на седмица английски език. Освен основните компоненти на езика, се изучават техники за презентиране, дебати и защитаване на тези.
Бизнес и лидерство
(St.Hughs 9,22 юли и 5 август) - курсът е подходящ за бъдещи лидери и предприемачи. Работи се по проект за създаване на успешен бизнес.
Политика и икономика
(Wycliffe Hall - 5 август; St.Hughs 9,22 юли) - курсистите се запознават с ключови концепции в процеса на управление и анализ на икономическите и политически системи. Изучават се методите, по които икономиката оформя политическото мислене и идеология.
Инженерни науки
(St.Hughs 9,22 юли и 5 август) - обучението е с фокус върху иновациите, проектирането и строителството. Изучават се строителство, електротехника, инженерни науки. Курсистите се запознават с изграждането на мостове, сгради, кули.
Медицина
(Wycliffe Hall - 5 август; St.Hughs 9,22 юли) - курсистите преминават през различни хипотетични и практически ситуации, в които се научават да анализират и диагностицират пациенти, извършват тестове. Курсистите получават сертификат за оказване на първа помощ.
Международни отношения
(Wycliffe Hall - 5 август; St.Hughs 9,22 юли) - по време на курса се развиват комуникативните умения, критическо мислене и дипломация. Курсистите разглеждат глобални теми, работят по проекти и дават своите решения.
Право
(Wycliffe Hall - 5 август; St.Hughs 9,22 юли) - курсистите ще се запознаят с техники за добро аргументиране, презентации, ораторство и разбиране на закона. Цялата група участва в ролева игра, в която всеки заема различна роля- адвокат, съдия, обвиняем, обвинител, свидетел, съдебен заседател.
Литература и творческо писане
(Wycliffe Hall - 5 август; St.Hughs 9,22 юли) - по време на курса ще се проучат различни методи, които авторите използват, за да пишат незабравими произведения на фантастиката. За всеки компонент от творческото писане, курсистите ще съставят кратка история / извадка, която да споделят с останалите.
История на изкуството (St.Hughs 9,22 юли и 5 август) - изучават се всички аспекти на изкуството в съвременния свят - живопис, скулптура, архитектура и дизайн.
Академично развитие (St.Hughs/Wycliffe Hall 9,22 юли и 5 август)- курсистите избират различен предмет за всяка седмица. Посещава се академичната екскурзия за първия избран предмет. В края на всяка от седмиците се представя финална презентация по предмета.

 

Настаняване
Wycliffe Hall: стаите са самостоятелни, двойни или тройни, с обща баня.
St. Hugh‘s: стаите са самостоятелни или двойни, банята е обща.
Веднъж седмично се осигурява пране на дрехите на курсистите.
 

Спорт и свободно време
Спортна база на университета включва игрища за футбол, баскетбол и тенис. На разположение на курсистите са басейн, фитнес, организират се занимания по йога и танци, изкуство, рисуване и скициране. Следобед се организират културни и опознавателни разходки в Оксфорд. Вечер курсистите се забавляват с шоу на талантите, дискотека, караоке, викторини и др.
 

Екскурзии
В програмата на курса са включени две целодневни екскурзии в петък и понеделник. Посещават се различни дестинации: Брайтън, Бат, Стратфорд на Ейвън, Бристол, Лондон.

Таксата включва:
 •     Настаняване в общежитие
 •     Пълен пансион
 •     20 уч. часа английски на седмица
 •     Тест за определяне на нивото
 •     Ползване на учебни материали
 •     Сертификат за завършен курс
 •     2 целодневни екскурзии седмично (без посл. седм.)
 •     Развлекателна програма следобед и вечер
 •     Ползване на Интернет и Wi-Fi
 •     Пране на дрехите на курсистите
 •     Постоянно наблюдение на курсистите
 •     UK SIM карта
 •     Медицинска застраховка
 •     24 ч телефон за спешна връзка

Снимки / Видео


Депозит за записване: £ 700 (приспада се от таксата за курса)


Настаняване Опции 2 седм. 4 седм. 6 седм.
Общежитие 2 седм.: 8, 22 юли ₤ 3600    
Общежитие 2 седм.: 5 август ₤ 3150    
Общежитие 4 седм.: 8, 22 юли   ₤ 6650  
Общежитие     ₤ 9000


Летищен трансфер

Трансфер летище Хийтроу: £180 /2 посоки
Поръчай безплатно нашия каталог
Поръчай безплатно нашия каталог
Политика за бисквитките (cookies)   Правила за защита на личните данни
София, бул. "Евлоги Георгиев" 99 тел.: 02/ 80 50 600 факс: 02/ 950 55 70 e-mail: integral@integral.bg
София, офис "Студентски град" - ул. "Акад. Борис Стефанов" 15-17 ет.1 (срещу Фантастико), тел.: 02/ 968 60 38, 0887 96 5555 e-mail: studentcity@integral.bg
Пловдив, ул. "Граф Игнатиев" 1, тел.: 032/62 47 75 факс: 032/ 62 47 76 e-mail: plovdiv@integral.bg
Варна, бул. "Княз Борис I" 84, тел.: 052/ 63 00 56 факс: 052/ 63 00 57 e-mail: varna@integral.bg
Русе, ул. "Плиска" 56, бл. Средец, тел. 082/ 822 170, е-mail: ruse@integral.bg
Благоевград, ул. "Сандо и Петър Китанови" 7  тел.: 073/ 88 26 77, blagoevgrad@integral.bg
Велико Търново, ул. "Рафаел Михайлов"2, над Club Play, тел. 062/ 60 52 35, тел./факс 062/ 60 52 36, е-mail: tarnovo@integral.bg
Бургас, ул. Булаир 12А, тел: 056/ 81 27 27, факс: 056/ 81 02 61, e-mail: burgas@integral.bg