ИНТЕГРАЛ - Езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти
      Езикови ваканции (7-19 год.)
 
Wycombe Abbey School
Експерт по езика - Тези курсове са подходящи за вас, ако имате поне средно ниво по езика. В добавка ще получите „профилиране” в интересни области, като мода и дизайн, бизнес и икономика, математика.
Традиции и класа - Обучение по езика в традиционно пансионно училище е гаранция за незабравимо изживяване. Детето ви ще ползва богата база на учебното заведение, а сигурността му в затворения кампус е
Спортни страсти - Програмите с този знак съчетава обучението по езика с възможността да практикувате любимия си спорт с професионален треньор и дори да опитате нещо ново и вълнуващо!
Клуб на артиста - Ще ви се да се качите на сцена или да направите първите си стъпки във филмовата индустрия, в архитектурата, дизайна или фотографията? Влече ви музиката, театърът, рисуването?
Езиков център: Wycombe Abbey School
Начални дати и цени за: 2020
Държава: Великобритания
Град/Регион: The Country
Тип на курса:
√ Ваканционен
√ Млад лидер
Езици: Английски
Езикови нива:
Минимално ниво: A2
Възраст: 8 - 14  
Период: 06.07 -  10.08
Свободни места: През лято 2020 няма да се провеждат езикови курсове
Настаняване:
Общежитие
     

Училището

Wycombe Abbey School е основано през 1896 г. от Джейн Дав като момическо училище. Разположен сред впечатляващи паркови площи, простиращи се на 160 декара, този център предлага спокойствието на селския начин на живот, но е само на кратка разходка от магазини, кина и други съоръжения за отдих, разположени в приятния град High Wycombe. С ангажимент за непрекъснато подобряване и развитие на учебните и развлекателни съоръжения, училището предлага на своите ученици 25-метров закрит отопляем басейн, танцово студио, стени за катерене и различни други изключителни удобства. Съвременните класни стаи и удобните общежитив в университетски стил с общи зони за почивка и свободно време, правят живота в кампуса много приятен.
Wycombe Abbey School е удобно разположено само на 30 минути от летището в Хийтроу. Центърът на Лондон е на около 1 час път.

Курсовете

Ваканционен (8 - 14 г.)

Обучението включва 20 уч. ч английски език и 8 уч. ч занимания за езикова употреба в следните области:  журналистика  креативно писане  водене на влог  готварство   изкуства театър. Фокусът е върху развиването на умения за говорене и слушане с разбиране.

Английски и сценични изкуства (8 - 14 г.)

Седмичната програма включва обучение от 20 уч. ч английски сутрин и 16 уч. ч театър и танци следобед. Заниманията по сценични изкуства са подходящи за курсисти от всички нива. Изучават се умения по актьорство, пеене, танци. В програмата е включено посещение на мюзикъл в театър в Уест Енд в Лондон.

Английски и тенис (8 - 14 г.)

Курсът се предлага за момчета и момичета. Сутрин имат часове по език, а следобед - занимания по тенис. Тренировките са водени от професионални треньори, които са специално обучени да работят с международни ученици. Програмата на тенис курса включва упражняване на ловкост, издръжливост, техники, сила и последователност на играта. Упражняват се различните удари, организират се мачове между курсистите. Организира се и посещение до Wimbeldon Lawn Tennis Museum.

Английски и футбол (8 – 14 г.)

Момчетата на възраст 8 -14 години ще вникнат в живота на професионалните футболисти чрез техническите и тактически методи на трениране на шампиони и изграждане на увереност чрез комуникация на английски. Курсът е съставен от езиковото обучение и футболните тренировки. Младите играчи по света мечтаят да бъдат футболни герои, които да играят за отбори от световна класа като ФК Челси. Целта на треньорите от Челси е да превърнат мечтата в по - близка реалност чрез повишаване на футболните умения на учениците, игра на мачове на практика, лични методи на дисциплина, работа в екип и семинари, в които се споделят тайните на успеха на Челси. В продължение на две 90-минутни сесии всеки ден учениците ще работят чрез различни динамични и статични процедури за загряване и охлаждане и ще изживеят индивидуални и групови технически практики, за да развият своите първи способности за докосване, преминаване и стрелба. Курсистите ще получат също така тактическа информация и обратна връзка, за да подобрят разбирането си в играта, да играят мачове, чрез различни позиции на терена, ще се запознаят с различните аспекти на вратарската позиция, ще развият уменията си за работа в екип. Всички класове също са посветени на популяризирането на ценностите на Челси за честната игра, уважението и дисциплината, както и насърчаването на екипната игра и развиването на социални умения.
Програмата за коучинг се изпълнява от обучени, квалифицирани треньори от FA / UEFA, използвайки модела на футболните училища на Фондация Челси FC.

Настаняване

Общежитията са на базата на училището. Стаите са самостоятелни или двойни със собствена баня. На разположение на курсистите са общи стаи за отдих или разговори с другите курсисти. На определени места може да се позлва Wi - Fi..

Свободно време, спорт и екскурзии

Училището разполага с богата спортна база. на разположение на курсистите са 25 - метров отопляем басейн, зала за гимнастика, игрища за тенис, баскетбол, футбол, волейбол. Всяка вечер се организират развлекателни занимания - кино вечери, дискотеки, викторини, шоу на талантите.

Екскурзии

В програмата на курса са включени две целодневни екскурзии седмично. Примерни дестинации са Лондон, Брайтън, Оксфорд, Лийдс, Кеймбридж и други.

Таксата включва:
 •     Настаняване в общежитие
 •     Пълен пансион (топъл обяд)
 •     Обучение според курса
 •     Тест за определяне на нивото
 •     Учебни материали
 •     Сертификат за завършен курс
 •     2 целодневни екскурзии седмично с включени такси за музеи
 •     Спортна и културна програма всеки ден
 •     Ползване на интернет
 •     Постоянно наблюдение на курсистите
 •     24 ч телефон за спешна връзка
 •     Трансфер от/до летище Хийтроу и Гетуик за полети, които пристигат и заминават м/у 10 – 16 ч

Снимки / Видео


Депозит за записване: £ 500 (приспада се от таксата за курса)

Доплащ. за трансфер извън часовете:
Хийтроу: £ 175/ 1 посока
Гетуик:  £ 225/ 1 посока


Английски и футбол/ английски и тенис

Начални дати:всеки понеделник от 6 юли, съобразено с края на курса 10 август
Настаняване Опции 2 седм. 3 седм. 4 седм. 5 седм.
Общежитие ₤ 3200 ₤ 4275 ₤ 5700 ₤ 7125


Ваканционен курс

Начални дати:всеки понеделник от 6 юли, съобразено с края на курса 10 август
Настаняване Опции 2 седм. 3 седм. 4 седм. 5 седм.
Общежитие Ваканционен курс ₤ 3200 ₤ 4275 ₤ 5700 ₤ 7125
Общежитие Английски и сценични изкуства ₤ 3200      


Летищен трансфер

За двата курса е включен трансфер от/до летище Хийтроу и Гетуик при пристигане и заминаване между 10 и 16
Поръчай безплатно нашия каталог
Поръчай безплатно нашия каталог
Политика за бисквитките (cookies)   Правила за защита на личните данни
София, бул. "Евлоги Георгиев" 99 тел.: 02/ 80 50 600 факс: 02/ 950 55 70 e-mail: integral@integral.bg
София, офис "Студентски град" - ул. "Акад. Борис Стефанов" 15-17 ет.1 (срещу Фантастико), тел.: 02/ 968 60 38, 0887 96 5555 e-mail: studentcity@integral.bg
Пловдив, ул. "Граф Игнатиев" 1, тел.: 032/62 47 75 факс: 032/ 62 47 76 e-mail: plovdiv@integral.bg
Варна, бул. "Княз Борис I" 84, тел.: 052/ 63 00 56 факс: 052/ 63 00 57 e-mail: varna@integral.bg
Русе, ул. "Плиска" 56, бл. Средец, тел. 082/ 822 170, е-mail: ruse@integral.bg
Благоевград, ул. "Сандо и Петър Китанови" 7  тел.: 073/ 88 26 77, blagoevgrad@integral.bg
Велико Търново, ул. "Рафаел Михайлов"2, над Club Play, тел. 062/ 60 52 35, тел./факс 062/ 60 52 36, е-mail: tarnovo@integral.bg
Бургас, ул. Булаир 12А, тел: 056/ 81 27 27, факс: 056/ 81 02 61, e-mail: burgas@integral.bg