Oxbridge Preparation Program

Страшно ми се учи - „Kолкото повече, толкова повече“. Ако споделяте това прозрение на Мечо Пух, синият ПИН е точно за вас. Той ще ви помогне да намерите най-интензивните курсове в каталога ни.
Експерт по езика - Тези курсове са подходящи за вас, ако имате поне средно ниво по езика. В добавка ще получите „профилиране” в интересни области, като мода и дизайн, бизнес и икономика, математика.
Традиции и класа - Обучение по езика в традиционно пансионно училище е гаранция за незабравимо изживяване. Детето ви ще ползва богата база на учебното заведение, а сигурността му в затворения кампус е
Езиков център: CATS College Cambridge
Начални дати и цени за: 2020
Държава: Великобритания
Град/Регион: Кеймбридж
Тип на курса:
√ Подготовка за университет
Езици:
√ Английски
Възраст: 14 - 17  
Период: 28.06 -  19.07
Настаняване:
Общежитие
Ранно записване с - 5 % отстъпка

Запишете се сега и получавате 5% отстъпка от летен езиков курс

*Важи за нови записвания и не може да се комбинира с други отстъпки и промоции. Отстъпката е валидна при записване до 31 януари 2020 г.

Училището

От 2015 г. CATS College Cambridge се помещава в новопостроена сграда, в близост до известните колежи Trinity и King’s и река Кам. Училището има изграден кампус с учебна сграда, общежитие, столова и спортни съоръжения. Модерните учебни зали разполагат с най-иновативна техника и мебели. Курсистите могат да ползват компютри с интернет и Wi-Fi.

Курсовете

Oxbridge Preparation Program (16 – 17 г.)

Обучението е за курсисти, които желаят да кандидатстват в топ университети във Великобритания. Включва развиването на умения като бързо четене и запаметяване, аналитично и критическо мислене, комуникация и език на тялото и изражението, тон на гласа. Курсистите получават съвети относно изискванията и подготовката за прием от ментори и студенти от университетите Оксфорд и Кеймбридж, получават насоки при избирането на подходящи предмети за А-нива и подходящи специалности за университет. Работи се за изготвянето на двугодишен академичен план, включващ и необходимата литература за подготовка, обсъждат се и се изучават техники при подготовка за интервюта

STEM - Science, Technology, Engineering, Math

Програмата е фокусирана върху практическата част на предметите. Правят се упражнения, опити, теорията среща практиката.

Настаняване

Настаняването е в модерно и удобно общежитие, намиращо се близо до центъра на града. Стаите са наскоро реновирани, самостоятелни, със собствена баня. В общежитието има и пералня, ползва се срещу малка такса.

Eкскурзии

Програмата на курса включва една целодневна екскурзия, която може да е до Лондон, Стратфорд-на-Ейвън или Кентърбъри, както и полудневна екскурзия до места като Колчестър, Бъри Сейнт Едмъндс, Стамфорд. Срещу доплащане има и допълнителни целодневни екскурзии до Лондон, Оксфорд, увеселителен парк Thorpe, Уиндзор.

 
Таксата включва:
 •     Настаняване в общежитие
 •     Пълен пансион
 •     Обучение от 40 уч. ч на седмица
 •     Учебни материали
 •     Сертификат за завършен курс
 •     1 целодневна екскурзия на седмица
 •     1 полудневна екскурзия на седмица
 •     Развлекателна програма вечер
 •     Ползване на Интернет и Wi-Fi
 •     24 ч телефон за спешна връзка
 •     Трансфер от летище Хийтроу или Гетуик при пристигане и транспорт при заминаване

Доплащане по желание:

Чекиране при заминаване или при пътуване с наземна стюардеса: £ 75 (задължително за курсисти под 18 г.)

Oxbridge

2 седмици: 28 юни - 19 юли
Настаняване Опции 2 седм.
Общежитие ₤ 3750

STEM

2 седмици: 28 юни - 12 юли
Настаняване Опции 2 седм.
Общежитие ₤ 2700