Футбол с Реал Мадрид или театър в Испания

Спортни страсти - Програмите с този знак съчетава обучението по езика с възможността да практикувате любимия си спорт с професионален треньор и дори да опитате нещо ново и вълнуващо!
Клуб на артиста - Ще ви се да се качите на сцена или да направите първите си стъпки във филмовата индустрия, в архитектурата, дизайна или фотографията? Влече ви музиката, театърът, рисуването?
Езиков център: Kings College Madrid
Начални дати и цени за: 2019
Държава: Испания
Град/Регион: Мадрид
Тип на курса:
√ Ваканционен
√ Футболни ваканции
Езици:
√ Английски,
√ Испански
Възраст: 7 - 16  
Период: 30.06 -  10.08
Настаняване:
Общежитие

Училището

Kings College Madrid е дневно и пансионно училище за деца от 2 до 18 години, което предлага обучение по английската образователна система и подготвя учениците си за прием в престижни университети по целия свят. Разположено е на площ от 12 акра между Мадрид и планината Сиера Гуадарама. Има удобни транспортни връзки до града с автобус и влак. За периода на престоя си курсистите ще живеят като пансионните ученици на тяхната възраст и ще споделят стая с испански връстници и други деца от целия свят.

Училището разполага и с два плувни басейна, единия от който за малки деца, 5 футболни игрища, тенис корт, терен за езда, фитнес.

Курсовете

Английски или испански + спорт (6 – 16 години) 

Обучението по езика се съчетава с възможно най-много спортни занимания и забавления. Учениците се разделят по възраст. Организираните мероприятия следобед са направени така, че курсистите са могат да повторят и затвърдят това, което са научили в клас. В този курс е възможно учениците да се вклюмат и само за една седмица.

Футбол с Реал Мадрид + английски или испански език (7 – 16 години) 

Тренировките по футбол са по три часа четири дни в седмицата. Час и половина тренировка и час и половина игра. Часовете са разработени от треньори от Реал Мадрид. Всеки участник получава тениска, шорти и чорапи на футболния отбор. Часовете по английски или испански език се водят от преподаватели, за които испанският е роден език. Набляга се на употребата на езика и комуникацията, често пъти упражненията и видеата в час са на футболна тематика.

Актьорско майсторство (7 – 16 години) 

Четириседмичната лятна програма на училището за талантливи курсисти се казва „Keep Calm and Get Talent“ и е разработена от актьори и вокални педагози. Няма отделни часове по езика, защото идеята е курсистите да развиват езиковите си умения заедно с театралните си заложби. Изучават се различни театрални похвати, импровизация, пеене, език на тялото, танци, явяване на прослушване, видове костюми. Часове по сценично поведение има по време на целия курс така че накрая курсистите да са уверени и спокойни под светлината на прожекторите. 

Настаняване

Курсистите се настаняват в общежитието Tenbury House. Стаите са с едно, две, три легла със самостоятелна баня. Има ограничен брои стаи и когато свършат учениците се настаняват в основното училище, където в една стая спят 10 – 12 курсисти, банята е на етажа.

Свободно време и екскурзии

Има по нещо за всеки, спорт или по-тихо занимание като изработване на бижута, плуване, стрелба с лък, хандбал, бадминтон и други. Екскурзиите са до дестинации като увеселителен или аквапарк,  езеро, разходка в Мадрид и други. Срещу допълнително заплащате се организира двудневна екскурзия до Барселона.

 
Таксата включва:
 • Настаняване в общежитие
 • Пълен пансион
 • Обучение според курса
 • Тест за определяне на нивото
 • Учебни материали
 • 1 целодневна екскурзия на седмица
 • Развлекателна програма
 • Наблюдение на курсистите
 • Пране на дрехите на курсистите
 • Достъп до онлайн система за обучение
 • Застраховка
 • 24 ч телефон за спешна връзка

Депозит за записване: 350

Доплащане по желание:

Плуване (3 пъти в седмицата със сертифициран треньор): €47

Тенис (3 урока на седмица): €59

Езда (2 урока на седмица): €108

Трансфер от и до летище:

 

Английски или испански + спорт/ актьорско майсторство

Курсовете започват всяка неделя от 30 юни, съобразено с края на курса 10 август
Настаняване Опции 1 седм. 2 седм. 3 седм.
Общежитие € 615 € 1105 € 1625

Футбол + английски или испански език

2 седмици: 30 юни - 13 юли; 7 - 20 юли; 14 - 27 юли; 4 седмици: 30 юни - 27 юли
Настаняване Опции 2 седм. 4 седм.
Общежитие € 2850 € 3995