Bradfield College Academic

Страшно ми се учи - „Kолкото повече, толкова повече“. Ако споделяте това прозрение на Мечо Пух, синият ПИН е точно за вас. Той ще ви помогне да намерите най-интензивните курсове в каталога ни.
Експерт по езика - Тези курсове са подходящи за вас, ако имате поне средно ниво по езика. В добавка ще получите „профилиране” в интересни области, като мода и дизайн, бизнес и икономика, математика.
Спортни страсти - Програмите с този знак съчетава обучението по езика с възможността да практикувате любимия си спорт с професионален треньор и дори да опитате нещо ново и вълнуващо!
Езиков център: Bradfield College
Начални дати и цени за: 2020
Държава: Великобритания
Град/Регион: Рединг
Тип на курса:
√ Специализирани курсове за деца и изучаване на предмети
√ Интензивен курс
√ Разговор и комуникация
√ Език и хоби
Езици:
√ Английски
Възраст: 10 - 16  
Период: 04.07 -  15.08
Настаняване:
Общежитие

"Образованието не подготовка за живота – то е самият живот" Джон Дюи

Училището

Училище Брадфийлд е разположено в сърцето на Бъркшир – част от красивата английска провинция, но едновременно с това и само на час път от Лондон, което го прави идеална локация за летни еизкови курсове за деца и тийнейджъри. Брадфийлд Колидж е разположен на територия от 200 акра и предлага едни от най-добрите условия за настаняване, обучение и активности на открито.

Курсът 

Граждани на света (09:30 – 12:30 и 17:00 – 17:45)

Обучението е интензивно и цели подобрение в комуникационните умения на курсистите. Всекидневните занимания по английски език са фокусирани върху практикуване и развитие на всички езикови умения – четене, писане, слушане и говорене. Освен това програмата включва и предмет „Гражданин на света“, по време на който курсистите ще се научат как да правят проучвания и да презентират проекти на глобална тематика, както и ще дискутират различни теми. 

Focus Choice (13:30 – 15:00)

Освен основното обучение по английски език от 20 уч. часа на седмица, програмата включва и допълнителни 6 уч. часа на седмица, през които курсистите могат да избират специализирани предмети - творчески изкуства (мода и дизайн, актьорско майсторство и техники, приложни изкуства и др.); мултиспорт (тенис, бадминтон, футбол, раундърс, ръгби, крикет и много др.) Курсистите избират една от двете специализации, която изучават до края на курса; млади лидери, в които са включени активности за израждане на характер и умения за ръководене на хора. 

В извънкласните занимание се предлагат катерене, строене на салове, различни отборни игри.

Срещу доплащане се предлагат и професионални тренировки по голф и езда , които също могат да бъдат избрани като специализирани предмети.   

Мултиспорт и изкуства (15:30 – 17:00)

Всяка сутрин курсистите избират и едно следобедно допълнително занимание, като то може да е различно всеки ден:

Изкуства и креативност – театър и танци, правене на капани за сънища, скициране, правене на маски, моделиране с глина, създаване на дизайн за тениска и др.

Спорт – футбол, тенис, баскетбол, плуване, крикет, ръгби, йога, фризби, раундърс и др.

Настаняване

Настаняването е в общежитията на училището. Повечето стаи са самостоятелни, налични са и двойни стаи. Банята е обща за всеки 3 - 4 курсиста.  

Свободно време

Вечер е организирана развлекателна програма, която включва разнообразни забавни игри, по време на които курсистите ще могат да практикуват езика допълнително, както и да се опознаят и да създадат нови прятелства. Вечерната програма включва занимания като отборни състезания, „Мисията невъзможна“, „Capture the Flag”, шоу на талантите, казино вечер, дискотека, модно ревю и много други.

Екскурзии

Курсът включва 2 целодневни екскурзии до Лондон, където се посещават Биг Бен, Бъкингамския дворец, Парламента и много други известни забележителности, както и музеи; 1 целодневна екскурзия до Кеймбридж, както 1 една полудневна екскурзия до Оксфорд, където курсистите ще посетят колежите на Оксфордския университет.

 
Таксата включва:
 •       Обучение от 26 уч. часа на седмица
 •       Тест за определяне на нивото
 •       Настаняване в общежитие
 •       Пълен пансион
 •       3 целодневни екскурзии за две седмици
 •       1 полудневна екскурзия за две седмици
 •       Сертификат за завършен курс
 •       Ползване на учебни материали
 •       Спортна и развлекателна програма
 •       Постоянно наблюдение на курсистите
 •       24 ч телефон за спешна връзка
 •       Трансфер от/до летище

Депозит за записване: £750

Доплащане по желание: 

Голф: £150/седм.

Езда: £300/седм.

Дати на провеждане:

2 седм.:4 – 17 юли, 19 юли – 1 август, 2 – 15 август; 3 седм.:4 - 24 юли, 11 юли - 1 август, 17 юли - 15 август; 4 седм.:4 юли - 1 август, 11 юли - 15 август; 6 седм.:3 юли - 15 август
Настаняване Опции 2 седм. 3 седм. 4 седм.
Общежитие ₤ 2950 ₤ 3950 ₤ 4950