Eton College

Страшно ми се учи - „Kолкото повече, толкова повече“. Ако споделяте това прозрение на Мечо Пух, синият ПИН е точно за вас. Той ще ви помогне да намерите най-интензивните курсове в каталога ни.
Традиции и класа - Обучение по езика в традиционно пансионно училище е гаранция за незабравимо изживяване. Детето ви ще ползва богата база на учебното заведение, а сигурността му в затворения кампус е
Езиков център: Eton College
Начални дати и цени за: 2020
Държава: Великобритания
Град/Регион: Уиндзор
Тип на курса:
√ Ваканционен
√ Специализирани курсове за деца и изучаване на предмети
√ Интензивен курс
Езици:
√ Английски
Минимално ниво: B1
Възраст: 13 - 16  
Период: 04.07 -  18.07
Настаняване:
Общежитие

Училището

Училището e основано от крал Хенру IV през 1440 г., за да се обучават бедни деца. В наши дни Eton College е водещо пансионно момчешко училище, в което се обучават 1300 ученика. Училището е разположено на брега на река Темза, на около 20 минути от центъра на град Уиндзор, известен с кралския дворец.

Курсовете

Обуението е разпределено в 30 уч.ч на седмица по една дисциплина и 6 уч.ч участие в майсторски класове.

Ваканционен курс

Обучението е разпределено в 30 уч. ч английски на седмица. Обхващат се всички езикови компоненти - говорене, слушане, четене, писане. По време на курса се усвояват и практикуват техники за водене на презентации, дебати и защитаване на тези.

Наука- биология, химия, физика

Давайки еднакво значение на всяка една от науките химия, физика и биология, курсиситите ще развият по-добро разбиране на законите, които управляват нашия физически свят и ще имат възможност да видят научния свят от различни перспективи. Работи се по различни проекти, чиято цел е да се усъвършенства екипната работа и да се задълбочи интереса на курсистите към различните науки.

Хуманитарни науки

Програмата спомага за формиране интелектуалното разбиране на света чрез изкуството, историята, политиката и философията на глобалните култури. Курсът е подходящ за курсисти, които искат да развият знанията и уменията, необходими за по-добро разбиране и оценяване на изкуството, музиката, философията, политиката и актуалните събития.

Математика

Казва се, че математиката изучава всеки всеки възможен модел, който може да съществува. По време на курса се изучават, каквто числа, така и приложна математика.Чистата математика е изучаването на математиката в абстрактно отношение; как могат да бъдат анализирани числата и изчисленията, за да се разкрият техните основни елементи. Приложна математика е как можем да използваме числа и изчисления в реални ситуации, като например в науката, медицината и инженерството. Темите, изучавани в курса включват: алгебрични системи, геометрия, смятане, вероятност и нютонова динамика. Тъй като всички уроци се провеждат на английски език в мултинационална среда, учениците ще могат да развиват своите умения по английски език.

Настаняване

Стаите са самостоятелни, ползва се обща баня. Момчетата и момичетата са настанени в отделни къщи-общежития. Всяка къща разполага с просторни и комфортни общи помещения, където курсистите могат да общуват едни с други.

Спорт и свободно време

Спортната база на училището разполага с басейн, игрища за футбол и тенис. Организират се клубове по танци и драма, литература и изкуство., бордни игри. Вечер се организират различни забавления- кино вечер, отборни игри, вечер на предизвикателствата, вечер на различните култури и други.

Екскурзии

В събота и сряда се организират целодневни екскурзии до Лондон, Брайтън, Оксфорд. Един ден в седмицата се посещават забележителности в близките градове.

 
Таксата включва:

 •     Настаняване в общежитие
 •     Пълен пансион (топъл обяд)
 •     30 уч. часа обучение на седмица
 •     Тест за определяне на нивото
 •     Учебни материали
 •     Сертификат за завършен курс
 •     2 целодневни екскурзии седмично (без последната седмица)
 •     1 полудневна екскурзия седмично
 •     Развлекателна и спортна програма следобед и вечер
 •     Ползване на интернет и Wi - Fi
 •     Тениска с логото на училището
 •     Постоянно наблюдение на курсистите
 •     Медицинска застраховка
 •     24 ч телефон за спешна връзка

Депозит за записване: £ 700 (приспада се от таксата за курса)

Ваканционен / Аакдемичен

Настаняване Опции 2 седм.
Общежитие ₤ 4000

Летищен трансфер

Трансфер от/до летище Хийтроу - £ 180/ 2 посоки