IELTS онлайн курс

Езиков център: London School of English
Начални дати и цени за: 2021
Държава: Великобритания
Град/Регион:
Тип на курса:
√ IELTS
√ Изпитни
√ Онлайн курсове
Езици:
√ Английски
Минимално ниво: B1
Възраст: 16+  
Период: 13.04 -  18.12
Настаняване:
без настаняване

Училището

Основано през 1912 г., London School of English е най-старото акредитирано училище за обучение по английски език в света. Двата учебни центъра на London School of English се намират в близост до сърцето на Лондон, всеки от които предлага различни курсове за сериозни клиенти и отлична база: компютърна зала с интернет, безжичен интернет, безплатно ползване на принтер и копирна машина, компютри за самоподготовка, онлайн уроци.

 

Курсът

 

Изпитът за Международна система за тестване на английски език (IELTS) е основна квалификация, необходима на всеки, чийто първи език не е английски, и който се стреми да учи в университет или учебен колеж, където се преподават програми, или който би искал да добави това добре познато квалификация към тяхното CV.
Този виртуален курс за подготовка за изпити IELTS ще ви подготви да постигнете възможно най-добрия си резултат на изпита. Този курс се провежда в малки групи и се преподава от опитни изпитващи, които имат задълбочено разбиране на това, което трябва да знаете, за да получите най-добрия си възможен резултат.
Ще се съсредоточите върху всички необходими умения за изпита: слушане, четене, писане и говорене, както и подобряване на речника, граматиката и произношението. Ще разработите стратегии и техники, които се оказват полезни за изпита IELTS.
Ще получите подкрепа и от нашия мениджър за връзки с университета, който ще може да отговори на всички ваши въпроси относно приложенията за университет и колеж.
Този курс се предлага в два различни часа през деня, за да можете да изберете най-добрия вариант за вашата часова зона.
Този курс ви дава възможност да се свържете с други амбициозни студенти и изследователи, за да разширите вашата международна мрежа, без да се налага да пътувате.

Изпитът за Международна система за тестване на английски език (IELTS) е основна квалификация, необходима на всеки, чийто първи език не е английски, и който се стреми да учи в университет или колеж или който би искал да добави тави добре познато квалификация към своето CV.
Този виртуален курс за подготовка за изпити IELTS ще ви подготви да постигнете възможно най-добрия си резултат на изпита. Курсът се провежда в малки групи и се преподава от опитни изпитващи, които имат задълбочено разбиране на това, което трябва да знаете, за да получите най-добрия си възможен резултат.
Ще се съсредоточите върху всички необходими умения за изпита: слушане, четене, писане и говорене, както и подобряване на речника, граматиката и произношението. Ще разработите стратегии и техники, които се оказват полезни за изпита IELTS.
Ще получите подкрепа и от мениджър за връзки с университета, който ще може да отговори на всички ваши въпроси относно приложенията за университет и колеж.
Този курс се предлага в два различни часа през деня, за да можете да изберете най-добрия вариант за вашата часова зона.
По време на курса ще се свържете с други амбициозни студенти и изследователи, за да разширите вашата международна мрежа, без да се налага да пътувате.

 

Подготовка за изпит IELTS

Програмата е за подготовка за Академични изпит IELTS е подходяща за тези, които имате намерение да продължат образованието си в британски университет. Интензивената подготовка помага на курсистите допълнително да усъвършенстват изпитните си техники и да постигнат желаните резултати. Заниманията се провеждат през онлайн платформа Zoom. Програмата е разпределена в 2 сесии: сутрешна от 08:00 до 11:30 ч. и следобедна от 16:00 до 19:30. Избира се една от двете сесии за периода на курса. По време на курса се провеждат пробни тестове, дават се задачи за самоподготовка. 

 
Таксата включва:
  • Учебни материали
  • Пълна практика за изпит IELTS
  • Достъп до онлайн система за самоподготовка
  • Подробен доклад за напредъка в края на курса
  • Сертификат за завършен курс

Подготовка за IELTS

Начални дати:всеки понеделник от месеца
Настаняване Опции 1 седм. 2 седм. 3 седм. 4 седм. Доп. седм.
без настаняване ₤ 325 ₤ 650 ₤ 975 ₤ 1300 ₤ 325