29 септември – Варна, х-л Галерия Графит, 11 – 17 часа
30 септември - 1 октомври – София, х-л Балкан 10 – 17 часа
2 октомври – Пловдив, Гранд Хотел Пловдив, 11 – 16 часа
3 октомври – Бургас, Гранд Хотел и СПА Приморец, 11 – 16 часа


Информационни дни за образование в чужбина:

4 октомври 2017 г. – Велико Търново, хотел Премиер, 10:00 - 18:00 ч.
5 октомври 2017 г. – Русе, хотел Космополитан, 10:00 – 16:30 ч.


Най-голямото изложение "Световно образование" помага на българските семейства, ученици и студенти да се срещнат с качественото обучение вече 15-а година.

На нашите събития посетителите имат възможността да получат най-подробната информация относно подготовката, приема и условията за кандидатстване в едни от най-елитните учебните заведения от цял свят. Директните срещи с представители на голям брой елитни колежи и топ университети от чужбина помагат изключително много на кандидатите да вземат най-правилното решение за тяхното образование.

За втори пореден път "Световно образование" ще събере на едно място университети, средни училища и езикови ваканции. Това позволява на много от родителите да планират отрано обучението на детето си и да имат поглед върху всички опции за финансиране, правилен момент на заминаване, държава, специалност и професия, които да гарантират желаната реализация на детето им.

За тези, които се интересуват от качествено средно образование, ще има пробни тестове за кандидатстване в престижни колежи.

Само в дните на „Световно образование“ ще има и отстъпки за езикови ваканции за Лято 2018.

Всичко за образованието на 360 градуса!

Университети, средно образование, подготвителни езикови ваканции и магистратури на едно място!

Следете актуалните новини за висше и средно образование в нашия фейсбук fb.com/WorldEducationFair , както и на www.integral.bg.

Изложения по проект Световно Образование
За нас

Вече 25 години Интеграл работи в сферата на образованието в чужбина. Наши партньори са водещи образователни организации от Европа и САЩ.

Днес с нас пътуват над 5000 души годишно, които искат да опознаят света, да разширят представите си за него и да придобият образование, опит и самочувствие.

Нашата философия

В дългогодишната си практика сме изградили своя философия, а именно, че всеки човек трябва да намери своя образователен път - този, който е най-добрият за него, който ще му доставя удоволствие, който ще извърви с лекота и който ще го отведе до личните му цели. Защото доброто образование е за цял живот.