ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ И ПОДГОТОВКА ЗА СЕРТИФИКАТ

Открийте нашата селекция от подготвителни курсове за отлични оценки

Някои хора учат езици за удоволствие, обща култура или просто от любопитство. За други причините могат да бъдат работа в международна компания или пък образование зад граница. Подходящите сертификати, удостоверяващи нивото на владеене на съответния език, носят редица предимства независимо от мотивацията. 

 

Подготовка за престижни изпити като Cambridge, IELTS, TELC, DELF, DELE e основен фокус на редица образователни центрове в Европа, а техните специализирани програми, висококвалифицирани преподаватели и възможността за общуване в автентична среда, са предпоставки за отличните резултатите на курсистите.

 

Открийте нашата селекция от подготвителни курсове за езиков сертификат! 
 

Кингс Оксфорд

Кингс Оксфорд

С две учебни бази: St. Michael’s и St. Joseph’s, Kings Oxford предлага стандартен курс с 20 уч.ч. седмично, както и интензивен формат, включващ 28 уч.ч, като 8 от тях са посветени на област, избрана според нивото и нуждите – гладкост на изказа и участие в дискусии, слушане с разбиране и произношение, академично четене и писане и др. Предлага се и специализирана подготовка за IELTS по формата на интензивен (28 уч. ч. на седмица) или краш курс (32 уч. ч. на седмица). Упражняват се четирите компонента, правят се пробни изпити, а преподавателите дават насоки и препоръки за подобряване на техниките на курсистите за доброто им представяне. Срещу доплащане курсистите могат да се включат в организирани групови и социални мероприятия. 

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Държава: Великобритания
Град/Регион:  Оксфорд
Език:  английски
Възраст:  16+
Период: 02.01 - 18.12
Настаняване: Общежитие или приемно семейство
Цена: ₤ 4003*
* Таксата включва интензивен курс за подготовка по IELTS с продължителност 2 седм., настаняване в двойна стая в приемно семейство, полупансион.

 

Научете повече за Кингс Оксфорд

Научете повече за Кингс Оксфорд

Запазате консултация

Берлин - курс за възрастни, 16+

Берлин - курс за възрастни, 16+

Сградата на училището се намира в центъра на Берлин - в района на Schöneberg. Центърът предлага разнообразие от езикови курсове – основен курс (20 уч.ч), стандартен курс (25 уч. ч), комбиниран (25 или 30 уч. ч), както и  подготовка за изпити  TELC, TestDaF или Goethe. Подготвителните курсове са с продължителност 4 седмици. Ако курсистите искат да държат и самия изпит, чиято дата е няколко дни след края на курса, е необходимо да заявят допълнителна седмица настаняване. Минимално ниво В1. Има и възможност за допълнителни индивидуални часове.

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Държава:  Германия
Град/Регион:  Берлин
Език: немски
Възраст:  16+
Период: 02.01 - 17.12
Настаняване:  Апартамент, общежитие или приемно семейство
Цена: € 825*
* Таксата включва стандартен езиков курс с продължителност 2 седмици, настаняване в приемно семейство, закуска. 

 

Научете повече за Берлин

Научете повече за Берлин

Запазате консултация

Ница, 18+

Ница, 18+

Училището е официален изпитен център за изпита DELF за Южна Франция. Предлагат се курсове по френски език – стандартен (20 уч.ч/седм.), интензивен (30 уч. ч/седм.) и комбиниран, който включва 5, 10 или 15 уч. ч/седм. индивидуално обучение. Центърът организира и специализирани курсове за подготовка за DELF с възможност за 2, 3 или 4 седмично обучение. Изпитът се полага в седмицата след курса. За кандидат-студентите се предлага и подготовка за университет в областта на медицината и мениджмънта на туризма и ресторантьорството. 

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Държава: Франция
Град/Регион:  Ница
Език: френски
Възраст: 18+
Период: 02.01 - 17.12
Настаняване: Общежитие или приемно семейство
Цена: € 980*
* Таксата включва стандартен езиков курс за 2 седмици, настаняване в приемно семейство, тест, учебни материали и сертификат.

 

Научете повече за Ница

Научете повече за Ница

Запазате консултация

Испански в Барселона

Испански в Барселона

Езиковият център се намира в типична старинна сграда, в близост до Sagrada Familia и на около 20 минути от плажа на Барселона. Програмата включва основен курс (20 уч. ч/седм.), интензивен курс (30 уч. ч/седм.), комбиниран курс с допълнителни индивидуални уроци, бизнес испански, испански за медицина, както и испански за учители. Центърът предлага и специализирани курсове за подготовка за изпити DELE и SIELE, фокусирани върху темите и начина на провеждане на тестовете. Правят се пробни изпити и се дават насоки за добро представяне. 

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Държава:  Испания
Град/Регион: Барселона
Език: испански
Възраст:  16+
Период:  17.01 - 17.12
Настаняване:  Общежитие или приемно семейство
Цена: € 1030
* Таксата включва стандартен двуседмичен езиков курс, настаняване в приемно семейство, трансфер от/до летището.

 

Научете повече за Барселона

Научете повече за Барселона

Запазате консултация

Италиански в Рим

Италиански в Рим

Училището разполага с три сгради в центъра на Рим, оборудвани с езикова лаборатория, видео център, компютърна зала, библиотека и снек бар, градина и веранди. Предлагат се основен курс (15 уч. ч/седм.), стандартен курс (20 уч. ч/седм.) и комбиниран курс с допълнителни 5 уч. часа в мини група до 5 човека. Портфолиото включва и курсове за бизнес италиански, фотография, готварство, „Опознай Рим“, подготовка за университет с продължителност 6 седмици, както и специализирана 6-седмична подготовка за изпита CILS. 

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Държава: Италия
Град/Регион:  Рим
Език:  италиански
Възраст:  16+
Период: 02.01 - 17.12
Настаняване: Общежитие или приемно семейство
Цена: € 767 
* Таксата включва основен двуседмичен езиков курс, настаняване в приемно семейство.

 

Научете повече за Рим

Научете повече за Рим

Запазате консултация

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: