ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ И ПОДГОТОВКА ЗА СЕРТИФИКАТ

Открийте нашата селекция от подготвителни курсове за отлични оценки

Някои хора учат езици за удоволствие, обща култура или просто от любопитство. За други причините могат да бъдат работа в международна компания или пък образование зад граница. Подходящите сертификати, удостоверяващи нивото на владеене на съответния език, носят редица предимства независимо от мотивацията. 

 

Подготовка за престижни изпити като Cambridge, IELTS, TELC, DELF, DELE e основен фокус на редица образователни центрове в Европа, а техните специализирани програми, висококвалифицирани преподаватели и възможността за общуване в автентична среда, са предпоставки за отличните резултатите на курсистите.

 

Открийте нашата селекция от подготвителни курсове за езиков сертификат! 

Кингс Оксфорд

Кингс Оксфорд

С две учебни бази: St. Michael’s и St. Joseph’s, Kings Oxford предлага стандартен курс с 20 уч.ч. седмично, както и интензивен формат, включващ 28 уч.ч, като 8 от тях са посветени на област, избрана според нивото и нуждите – гладкост на изказа и участие в дискусии, слушане с разбиране и произношение, академично четене и писане и др. Предлага се и специализирана подготовка за IELTS по формата на интензивен (28 уч. ч. на седмица) или краш курс (32 уч. ч. на седмица). Упражняват се четирите компонента, правят се пробни изпити, а преподавателите дават насоки и препоръки за подобряване на техниките на курсистите за доброто им представяне. Срещу доплащане курсистите могат да се включат в организирани групови и социални мероприятия. 

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Държава: Великобритания
Град/Регион:  Оксфорд
Език:  английски
Възраст:  16+
Период: 02.01 - 18.12
Настаняване: Приемно семейство или общежитие
Цена: ₤ 3985 - ₤ 4825*
* Таксата включва интензивен курс за подготовка по IELTS с продължителност 6 седм., настаняване в двойна стая в приемно семейство на полупансион или в общежитие.

 

Научете повече за Кингс Оксфорд

Научете повече за Кингс Оксфорд

Запазате консултация

Берлин - курс за възрастни, 17+

Берлин - курс за възрастни, 17+

Училището е официален изпитен център за Test DaF, валиден за прием в немските университети. Училището се намира в центъра на Берлин, в района на Schöneberg. Центърът предлага разнообразие от езикови курсове: основен курс (20 уч.ч), стандартен курс (24 уч. ч), интензивен (28 уч. ч), както и  подготовка за изпити TestDaF. Курсът е с продължителност 4 седмици. Курсът включва 20 уч. ч/седм. специализирана подготовка, която запознава с формата и изискванията на изпита и включва пробни тестове. Мин. входно ниво на езика е C1. Желаещите могат да се явят на изпита в края на курса, като трябва да заявят допълнителна седмица настаняване. Изпитни дати за 2023: 14 февруари, 9 март, 11 април, 11 май, 13 юни, 11 октомври.

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Държава:  Германия
Град/Регион:  Берлин
Език: немски
Възраст:  17+
Период: целогодишно
Настаняване:  Апартамент в общежитие или младежки хотел
Цена: € 1300 - 1740*
* Таксата включва езиков курс за Test DaF с продължителност 4 седмици, настаняване в апартамент в общежитие или в младежки хотел. 

 

Научете повече за Берлин

Научете повече за Берлин

Запазате консултация

Ница, 18+ г.

Ница, 18+ г.

Училището е официален изпитен център за изпита DELF за Южна Франция. Предлагат се курсове по френски език: стандартен (20 уч.ч/седм.), интензивен (30 уч. ч/седм.) и комбиниран, включващ 5, 10 или 15 уч. ч/седм. индивидуално обучение. Центърът организира и специализирани курсове за подготовка за DELF с възможност за 2, 3 или 4 седмично обучение. Изпитът се полага в седмицата след курса. За кандидат-студентите се предлага и подготовка за университет в областта на медицината и мениджмънта на туризма и ресторантьорството. 

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Държава: Франция
Град/Регион:  Ница
Език: френски
Възраст: 18+
Период: 02.01-17.12
Настаняване: Приемно семейство или общежитие
Цена: € 1240*
* Таксата включва двуседмичен стандартен езиков курс плюс подготовка за DELF, настаняване, тест, учебни материали и сертификат.

 

Научете повече за Ница

Научете повече за Ница

Запазате консултация

Испански в Мадрид или Барселона, 17+ г.

Испански в Мадрид или Барселона, 17+ г.

Езиковият център в Мадрид е разположен в центъра на града, само на 5 мин. пеша от Plaza de Espana и Gran Via. Центърът в Барселона се намира в центъра на града и разполага с 50 класни стаи. Програмата на центровете включва основен курс (24 уч. ч/седм.), интензивен курс (30 уч. ч/седм). Предлагат се и специализирани курсове за подготовка за изпитите за DELE (24 уч. ч/седм.). Дипломите DELE са официален документ, валиден в цял свят, удостоверяващ владеенето на испански език. Курсовете са фокусирани върху темите и начина на провеждане на тестовете. Заниманията са 2 или 4 седмици в групи от 3 до 10 души. Обучението се съобразява с датите за DELE, ако курсистът ще държи и изпита след края на курса. Изпитни дати 2023: 14 април, 13 май, 7 юли, 13 октомври, 18 ноември (С регистрация до 3 месеца по-рано)

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Държава:  Испания
Град/Регион: Мадрид или Барселона
Език: испански
Възраст:  17+
Период:  целогодишно
Настаняване:  Приемно семейство или общежитие
Цена: € 1163 - 1403*
* Таксата включва двуседмичен езиков курс с подготовка за DELE, настаняване в приемно семейство или в общежитие, летитищен трансфер.

 

Научете повече за Барселона

Научете повече за Барселона

Запазате консултация

Италиански в Рим, 16+ г.

Италиански в Рим, 16+ г.

Училището разполага с три сгради в центъра на Рим, оборудвани с езикова лаборатория, видео център, компютърна зала, библиотека и снек бар, градина и веранди. Предлагат се основен курс (15 уч. ч/седм.), стандартен курс (20 уч. ч/седм.) и комбиниран курс с допълнителни 5 уч. часа в мини група до 5 човека. Портфолиото включва и курсове за бизнес италиански, фотография, готварство, „Опознай Рим“, подготовка за университет с продължителност 6 седмици, както и специализирана 6-седмична подготовка за изпита CILS. CILS e сертификат за владеене на италиански език по система за чужденци, изучаващи италиански език.

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Държава: Италия
Град/Регион:  Рим
Език:  италиански
Възраст:  16+
Период: 02.01 - 17.12
Настаняване: Приемно семейство или общежитие
Цена: € 1027 - € 2234
* Таксата включва професионални и подготвителни курсове с продължителност от 2 до 6 седмици. Настаняването не е включено в цената.  

 

Научете повече за Рим

Научете повече за Рим

Запазате консултация

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: