ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ И ПОДГОТOВКА ЗА УНИВЕРСИТЕТ

Открийте нашите предложения за подготвителни курсове за университет

Образованието в световните топ университети е предпоставка за летящ кариерен старт. За да подготвят талантливите и амбициозни кандидати за успешен прием в най-добрите академични институции, редица центрове предлагат специализирани летни курсове. В рамките на няколко седмици, курсистите получават необходимата подготовка, за да гарантират своето място в желаното висше училище!

 

Открийте нашите предложения за подготвителни курсове за университет, независимо дали се интересувате от обучение в Оксфорд и Кеймбридж или мечтаете за професионална реализация в сферата на архитектурата, медицината или пък туризма! 

CATS COLLEGE CAMBRIDGE - STEM Preparation Program

CATS COLLEGE CAMBRIDGE - STEM Preparation Program

Кеймбридж (Cambridge) е едно от най-красивите, приятни и престижни места, където човек може да има късмета да учи. Новопостроеният кампус на CATS College Cambridge се намира в близост до известните колежи Trinity и King’s. Училището има изграден кампус с учебна сграда, общежитие, столова и спортни съоръжения. Модерните учебни зали разполагат с най-иновативна техника. Училището предлага интензивен курс и курс STEM (Science, Technology, Engineering, Math). STEM програмата е фокусирана върху практическата част на предметите. Курсистите работят в групи, провеждат различни опити, работят с разнообразни техники и технологии. Преподавателите дават насоки за успешно професионално развитие в избраната от курсистите сфера.

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Държава:  Великобритания
Град/Регион: Кеймбридж
Език: английски
Възраст: 14 -17
Период:  2.07 - 30.07
Настаняване: Общежитие
Продължителност: 2 седмици
Цена: ₤ 2940*
* Таксата включва двуседмичен курс STEM, настаняване, пълен пансион, две екскурзии седмично, развлекателна програма за свободното време, летищен трансфер.

 

Научете повече за CATS College Cambridge - STEM

Научете повече за CATS College Cambridge - STEM

Запазeте консултация

HOTEL INSTITUTE MONTREUX

HOTEL INSTITUTE MONTREUX

Въведение в хотелиерството и кулинарството

Академичният център предлага чудесна възможност за курсисти с интерес към хотелиерство или кулинарство с база в центъра на град Монтрьо, на брега на Женевското езеро. Съчетават се обучение и развлекателна програма с цел запознаване с ползите от завършване на образователна степен в областта на хотелиерството. Препоръчва се курсистите да са с минимално ниво на владеене на езика B1. Курсистите могат да избират от въведение в хотелиеството, кулинарството или предприемачеството, като всяка седмица се фокусира върху различен модул. Срещу доплащане могат да се включат в различни следобедни занимания – екскурзии, спортни занимания, посещения на аквапарк, туристически преходи или курс за иновации. 

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Държава:  Швейцария
Град/Регион:  Монтрьо
Език: английски
Възраст:  16 - 20
Период:  25.06-12.08
Настаняване: Общежитие
Продължителност: 1-7 седмици
Цена: CHF 2075*
* Таксата включва едноседмичен курс, настаняване, пълен пансион, екскурзии, учебни материали.  

 

Научете повече за Hotel Institute Montreux

Научете повече за Hotel Institute Montreux

Запазете консултация

Oxford and Cambridge Advanced Studies Program

Oxford and Cambridge Advanced Studies Program

Обучението е организирано по модела на образователния процес в университетите Оксфорд и Кеймбридж. Програмата е предназначена за курсисти с много високо ниво на английски или такива, за които езикът е роден. Занятията се провеждат в малки групи и се водят основно от възпитаници и преподаватели от Оксбридж. Провеждат се и различни мастър класове като част от подготовката за университет: въведение в UCAS, мотивационно писмо, подготовка за интервю, срещи със студенти, избор на специалност в университета. В допълнения към учебните занятия курсистите участват в творчески семинари, като за всеки две седмици избират една област. В зависимост от избрания град на обучение заниманията са различни: В Оксфорд се предлагат: Култура, Здравни науки, Социални науки, Бизнес, STEM. В Кеймбридж се предлагат: Нови технологии, Здравни науки, Социални науки, STEM.

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Държава: Великобритания
Град/Регион:  Кеймбридж
Език: английски
Възраст:  16 - 18
Период: Оксфорд: 27.06 - 08.08; Кембридж: 11.07- 08.08
Настаняване:  Общежитие
Продължителност: 2 седмици
Цена:  ₤ 5310

* Таксата включва двуседмичeн курс на обучение, настаняване, пълен пансион, 1 мастър клас на седмица, занимания през свободното време, три екскурзии седмично, летищен трансфер.

 

Научете повече за Cambridge Advanced

Научете повече за Cambridge Advanced

Запазете консултация

Милано

Милано

Училището е разположено в красива артистична постройка на известната улица Корсо Буенос Айрес, в близост до метрото. Предлагат се основен курс (20 уч. ч/седм.), интензивен (30 уч. ч/седм.) и комбиниран, който включва и 10 уч. часа индивидуално обучение. В допълнение, за тези, които се интересуват от висше образование се организират специализирани курсове за подготовка за кандидатстване в университет в сферата на модата и дизайна (на италиански), медицината и архитектурата. Продължителността им е от 6/10 седмици. Курсовете по медицина и архитектура се провеждат на английски език и са разработени за курсисти, които са в 11 клас. 

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Държава: Италия
Град/Регион:  Милано
Език:  италиански, английски
Възраст:  18+
Период: 02.01 - 17.12
Настаняване: Апартамент или приемно семейство
Цена:  € 2480*
* Таксата включва курс за подготовка за медицина или архитектура на английски език с продължителност 6 седмици. За мода и дизайн курсът е 10 седмици от 15.05 на цена 3580 лв.

 

Научете повече за Милано

Научете повече за Милано

Запазете консултация

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: