ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ И ПОДГОТOВКА ЗА УНИВЕРСИТЕТ

Открийте нашите предложения за подготвителни курсове за университет

Образованието в световните топ университети е предпоставка за летящ кариерен старт. За да подготвят талантливите и амбициозни кандидати за успешен прием в най-добрите академични институции, редица центрове предлагат специализирани летни курсове. В рамките на няколко седмици, курсистите получават необходимата подготовка, за да гарантират своето място в желаното висше училище!

 

Открийте нашите предложения за подготвителни курсове за университет, независимо дали се интересувате от обучение в Оксфорд и Кеймбридж или мечтаете за професионална реализация в сферата на архитектурата, медицината или пък туризма! 
 

Oxbridge and STEM Preparation Program

Oxbridge and STEM Preparation Program

Новопостроеният кампус на CATS College Cambridge се намира в близост до известните колежи Trinity и King’s. Училището предлага два специализираните курса – Oxford Preparation Program и STEM – Science, Technology, Engineering, Math. Програмата за Oxbridge е разработена за курсисти, които желаят да кандидатстват в топ университети във Великобритания. Те получават съвети относно изискванията и подготовката за прием от ментори и студенти от университетите Оксфорд и Кеймбридж, изготвя се двугодишен академичен план, включващ и необходимата литература за подготовка, изучават се техники при подготовка за интервюта. STEM програмата е фокусирана върху практическата част на предметите. Курсистите работят в групи, провеждат различни опити, работят с разнообразни техники и технологии за постигане на желаните резултати. Преподавателите дават насоки за успешно професионално развитие в избраната от курсистите сфера.

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Държава:  Великобритания
Град/Регион: Кеймбридж
Език: английски
Възраст: 14-17
Период:  26.06 - 31.07
Настаняване: Общежитие
Продължителност: 2 седмици
Цена: ₤ 3900*
* Таксата включва курс Oxbridge, настаняване, пълен пансион и занимания през свободното време за период от 2 седм., две екскурзии седмично.

 

Научете повече за Oxbridge & STEM

Научете повече за Oxbridge & STEM

Запазeте консултация

HOTEL INSTITUTE MONTREUX

HOTEL INSTITUTE MONTREUX

Въведение в хотелиерството и кулинарството

Академичният център предлага чудесна възможност за курсисти с интерес към хотелиерство или кулинарство с база в центъра на град Монтрьо, на брега на Женевското езеро. Съчетават се обучение и развлекателна програма с цел запознаване с ползите от завършване на образователна степен в областта на хотелиерството. Препоръчва се курсистите да са с минимално ниво на владеене на езика B1. Курсистите могат да избират от въведение в хотелиеството, кулинарството или предприемачеството, като всяка седмица се фокусира върху различен модул. Срещу доплащане могат да се включат в различни следобедни занимания – екскурзии, спортни занимания, посещения на аквапарк, туристически преходи или курс за иновации. 

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Държава:  Швейцария
Град/Регион:  Монтрьо
Език: английски
Възраст:  16-20
Период:  26.06 - 13.08
Настаняване: Общежитие
Продължителност: 1-3 седмици
Цена: CHF 2575
* Таксата включва едноседмичен курс, настаняване, пълен пансион, екскурзии, учебни материали. 

 

Научете повече за Hotel Institute Montreux

Научете повече за Hotel Institute Montreux

Запазете консултация

Cambridge Advanced Studies Program

Cambridge Advanced Studies Program

Обучението е организирано по модела на образователния процес в университетите Оксфорд и Кеймбридж. Програмата е предназначена за курсисти с много високо ниво на английски или такива, за които езикът е роден. Занятията се провеждат в малки групи и се водят основно от възпитаници и преподаватели от Оксбридж. Провеждат се и различни мастър класове като част от подготовката за университет – въведение в UCAS, мотивационно писмо, подготовка за интервю, срещи със студенти, избор на специалност в университета. Курсовете, които се предлагат в периода на обучението включват: Бизнес мениджмънт, Финанси и счетоводство, Маркетинг, Психология, Политика и международни отношения, Компютърни науки, Строително инженерство, Машинно инженерство, Математика, Медицина, Физика, Химия, Биология. В допълнение към учебните занятия курсистите участват в творчески семинари, сред които нови технологии, здравни науки, социални науки, STEM. 

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Държава: Великобритания
Град/Регион:  Кеймбридж
Език: английски
Възраст:  16- 18
Период: 12.07 - 02.08
Настаняване:  Общежитие
Продължителност: 2 седмици
Цена:  ₤ 4500
* Таксата включва двуседмично обучение, настаняване, пълен пансион, 1 мастър клас на седмица, занимания през свободното време, три екскурзии седмично.

 

Научете повече за Cambridge Advanced

Научете повече за Cambridge Advanced

Запазете консултация

Милано

Милано

Училището е разположено в красива артистична постройка на известната улица Корсо Буенос Айрес, в близост до метрото. Предлагат се основен курс (20 уч. ч/седм.), интензивен (30 уч. ч/седм.) и комбиниран, който включва и 10 уч. часа индивидуално обучение. В допълнение, за тези, които се интересуват от висше образование в сферата на модата и дизайна, медицината и архитектурата, се организират специализирани курсове за подготовка за кандидатстване в университет. Продължителността им от 6 до 10 седмици, като курсовете по медицина и архитектура се провеждат на английски език и са разработени за курсисти, които са в 11 клас. 

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Държава: Италия
Град/Регион:  Милано
Език:  италиански, английски
Възраст:  18+
Период: 02.01 - 17.12
Настаняване: Апартамент или приемно семейство
Цена:  € 2330*
* Таксата включва курс за подготовка за медицина на английски език с продължителност 6 седмици.

 

Научете повече за Милано

Научете повече за Милано

Запазете консултация

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: