ИНТЕГРАЛ - Езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

 


  Поръчайте 
 брошура! 

 

   Потърсете вашия курс:
Възраст: от  до 
 Търсене по език: 
  В коя държава? 
 Търсене по държава:
  Кой език? 

 
      Езикови ваканции (7-19 год.): Всичко за езиковите ваканции
 

Целта на езиковите курсове е да се подобрят езиковите умения на учениците, свързани с говорене и разбиране на езика, както и тяхната увереност в използването на различни изразни средства.

Различното в обучението

Основното в един езиков курс е да се научи езикът и тъй като летните езикови ваканции се провеждат през лятото, нашата цел е да ви предоставим и една забавна ваканция.

В подхода на обучение се набляга на практикуването на езика в естествената му среда и активизиране на вече наученото. Граматиката и новите думи естествено присъстват, но тъй като е по-важно през свободното време да използвате езика в различни ситуации - по време на спорт, пазаруване или екскурзия, частта с досадните домашни е пропусната. Това прави летния езиков курс по-различен и приятен от ученето на немски в България.

Тест по език

През първия ден от курса се полага тест за определяне на нивото. Това не е изпит по езика, на който трябва да се представите отлично, а тест, който да помогне да бъдете разпределени в най-подходящото ниво.

Учителите

Учителите са внимателно подбрани и специално обучени да преподават немски език на чужденци. Те обясняват всичко на немски и показват по най-интересни начини значенията на новите думи. Може да се случи и да застанат на глава, за да обяснят нещо, или да ви помолят вие да измислите забавно обяснение. Преподавателите са млади хора, които с интерес общуват с учениците и често установяват контакти, близки до тези между приятели. Те са забавни и активни хора и с удовол- ствие участват в екскур-зиите, спортните занимания или други забавления.


Прочетете също така:
Всичко за езиковите ваканции | Един типичен ден | Нашите предложения | Каталог за летни езикови ваканции | Пролетни езикови курсове (7-19 г.) | Тестове | Въпроси и отговори | Брошура