ACS COBHAM INTERNATIONAL SCHOOL

Модерно пансионно обучение и високи академични постижения

12 – 18г.

12 – 18г.

Възраст на пансионните ученици

Съри, Англия

Съри, Англия

Местоположение

100

100

Брой на пансионните ученици

AP, IB

AP, IB

Програми

СТИПЕНДИИ

СТИПЕНДИИ

ACS Cobham International School

Кампусът на ACS Cobham е разположен сред красивата природна местност в графство Съри и се простира на площ от 128 акра.

Има удобни транспортни връзки с влак до централен Лондон. 50% от учениците са англичани и американци, а останалите са от над 100 националности. Училището предлага отлични условия за обучение и извънкласни занимания, включващи: интерактивен учебен център, библиотеки, трапезария с панорамна гледка, нов модерен център по сценични изкуства със зала с 510 места, лекоатлетическа писта с олимпийски размери, игрища за футбол и ръгби, голф игрище, 6 тенис корта, игрища за бейзбол и софтбол, модерен спортен център с плувен басейн, магазин, кафетерия и др. Училището е известно с иновативните методи на обучение и използване на съвременните информационни технологии в учебния процес. Класните стаи са с интерактивни бели дъски, учениците работят с компютри Apple, лаптопи и iPads.

АКАДЕМИЧНИ ПРОГРАМИ

Middle School

Учебната програма е в съответствие със строгите изисквания на програмите в гимназията IB и AP. Предметите са категоризирани в шест области: Задължителни, Препоръчителни, Визуални и сценични изкуства, Физическо и здравно възпитание и ИТ. Задължителни са: английски, математика, естествени науки, социални науки и чужд език. Препоръчителните предмети развиват умения за личностно развитие, изграждане на обществените взаимоотношения, изразяване на лична позиция, обществена ангажираност, културни различия и светоглед, адаптивност. Заниманията по изкуство включват керамика и изобразително изкуство с организиране на изложби. В центъра за сценични изкуства се изнасят театрални представления, мюзикъли и концерти.

International Baccalaureate

Особено популярна е IB програмата, в която се обучават 60% от учениците. Училището се гордее с отличните постижения на учениците, чиято успеваемост е 100% със среден резултат 37 т. Завършилите продължават образованието си в най-добрите университети в света включително Университетите в Оксфорд и Кеймбридж, Imperial College London, LSE и други университети от групата Ръсел във Великобритания, както и Харвард, MIT, Станфорд, Колумбия, Дартмут и други престижни американски университети. ACS Cobham има добро сътрудничество с университети от Бръшляновата лига.

Advanced Placement (AP)

Училището има дългогодишни традиции в обучението по американската система. Прилага се индивидуален подход, съобразно нуждите и мотивацията на всеки ученик. Те участват в различни клубове по интереси, благотворителни инициативи, спортни състезания и международни проекти. AP е предназначена за ученици, желаещи да кандидатстват в САЩ, Канада и други страни. Тя изисква демонстриране на задълбочени знания и много добър среден успех (GPA над 3) по пет и повече профилиращи предмета. Предлагат се следните AP предмети: английски език и литература, статистика и висша математика /диференциално и интегрално смятане/, европейска история, география, макро- и микроикономика, американска история, психология, физика, химия и биология, френски, немски, испански, компютърни науки, изкуство. В допълнение учениците правят проучване и проект.

ВАЖНО ЗА ВАС

Общежитието предлага двойни и самостоятелни стаи със собствена баня. Има медицински център, киносалон, напълно оборудвани зали, кухни, барбекю и общи помещения.

Основното училище предлага разнообразни клубове и отбори по баскетбол, катерене, крикет, голф, ски, скаути, танци, готварство, роботика, тенис, шах, езда, скейтборд. Гимназистите могат да посещават разнообразни занимания като: създаване на сайтове, анимация, хор, ТВ и шоу програми, журналистика и творческо писане, ученически съвет, модел на ООН, танци, фламенко, уейкборд, компютри, шах, Duke of Edinburgh,отбора по математика и др.

Изисквания към чуждестранните кандидати:

  • Академична справка с оценките от последните две години
  • Препоръка от преподаватели/класен ръководител
  • Скайп интервю с директора
  • Входни тестове по английски и математика

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШ КОНСУЛТАНТ

ЗАПАЗЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ

Попълнете формата и запазете своя час за консултация с наш представител.

 

Запази

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: