EARLSCLIFFE COLLEGE

Персонализирано обучение и уникална учебна и социална среда

15 – 19 г.

15 – 19 г.

Възраст на пансионните ученици

Фолкстоун, Англия

Фолкстоун, Англия

Местоположение

69

69

Брой на пансионните ученици
 

A-levels, ITY, UFY, EAP

A-levels, ITY, UFY, EAP

Програми

СТИПЕНДИИ

СТИПЕНДИИ

Earlscliffe College

Earlscliffe College e международно училище, което предлага обучение на ученици от цял свят на възраст 15 до 19 години.

Училището е построено през 1870г. като голямо частно имение в привлекателния Folkestone на пешеходно разстояние от морето и на около час път с влак от Лондон. Добрите оценки вече не са единственото изискване за постигането на тази цел и училището предлага по-широк практически опит и разнообразни и по-задълбочени допълнителни дейности, които допринасят всеки ученик в Earlscliffe да придобие значително предимство пред своите връстници другаде. Учебната сграда е изцяло реновирана и разполага с десет класни стаи, аудитория, стая за самоподготовка, нова обща стая за учениците, кафетерия и е разположена сред обширни градини.

АКАДЕМИЧНИ ПРОГРАМИ

Академични програми

Всички ученици изучават четири предмета през първата година и обикновено продължават със същите четири предмета и през втората година. Един от тези предмети може да бъде и родния език на ученика. Предлаганите предмети са география, история, математика, психология, химия, икономика, биология, физика, английска литература, изкуство и дизайн, бизнес науки.

University Foundation Year (17+ г.)

Курсът е предназначен за подготовка на ученици за бакалавърските програми на някои от най-добрите университети в Англия, като им дава възможност за избор в различни направления и специалности. Направленията, които се предлагат са природни и хуманитарни науки.
 

Extended Project Qualification

EPQ е възможност за учениците да работят по изследователски проект от избран предмет, който после ще има тежест при кандидатстването в университет. Той може да бъде под формата на писмен доклад от около 5000 думи (например разширено есе, разработване на хипотеза или академичен доклад) или от най-малко 1000 думи с други допълнителни материали като видео, CD, DVD, модел или представяне.

International Transition Year (15+ г.)

International Transition Year (ITY) е за чуждестранни ученици, които нямат достатъчно добро ниво на английски или достатъчно добри познания по предметите,които искат да изучават в A-levels. Някои международни ученици пък записват тази програма като година извън тяхната образователна система, за да усъвършенстват английския си език, да изучават академични предмети и максимално да се потопят в социалния живот на пансиона. След което се връщат у до ма, където продължават обучението си.

Английски за акад. цели (15+ г.)

Международните ученици могат да учат в Earlscliffe по програмата Английски език за aкадемични цели с продължителност един, два или три учебни срока. Максималният престой в този курс е десет месеца.

ВАЖНО ЗА ВАС

Общежитието Grimston Gardens e обновено и е само на пет минути от училището. Предлага просторни самостоятелни и двойни стаи със собствена баня, оборудвана кухня и дневна. Училището разполага с четири общежития – две за момичета и две за момчета, всички на пешеходно разстояние от колежа, като едното от общежитията е съвсем новооткрито- през 2018г. Повечето стаи са просторни с две отделни легла и самостоятелна баня, като всеки ученик разполага със собствен гардероб и бюро. Във всички стаи има Wi-Fi.

Учениците могат да играят футбол, баскетбол, волейбол, скуош, бадминтон и тенис на маса. През летните месеци училището предлага тенис и голф. На разположение на учениците има фитнес зала и голям закрит басейн, които се намират в близост до училището.
 

Изисквания към чуждестранните кандидати:

  • Академична справка с оценките от последните две години
  • Изпит по английски език и математика
  • Интервю с директора на училището

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШ КОНСУЛТАНТ

ЗАПАЗЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ

Попълнете формата и запазете своя час за консултация с наш представител.

Запази

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: