KING’S SCHOOL, CANTERBURY

Вековни традиции, иновативен подход и мотивираща среда

13 – 18г.

13 – 18г.

Възраст на пансионните ученици

Кентърбъри, Англия

Кентърбъри, Англия

Местоположение

80

80

Брой на пансионните ученици

Година 9, IGCSE

Година 9, IGCSE

Програми

СТИПЕНДИИ

СТИПЕНДИИ

King’s School, Canterbury International College

The King's School, Кентърбъри е най-старото училище във Великобритания, създадено през 597г.

King‘s International College е най-новият член на училищната общност, която се гордее с богата история и поглед към бъдещето. Запазвайки дългогодишните традиции в образованието, целта е да подготви чуждестранните ученици за успешно интегриране в британската образователна система и пансионния начин на живот. Международният колеж се помещава в собствена база, специално проектирана от два отделни екипа архитекти от Лондон. Предлага се иновативен гъвкав подход, успешно съчетаващ традициите с модерната визия за обучение. Създадени са условия за развиване на умения за презентации, самостоятелни проучвания и овладяване на техники за учене. Осигурена е грижовна и приятелска атмосфера, в която цари дух на толерантност и взаимно уважение. Чуждестранните ученици участват в съвместни учебни дейности и извънкласни занимания с учениците от основното училище. Фокусът е върху повишаване на езиковата компетентност, овладяване на базова подготовка по отделните предметите и развиване на индивидуалния потенциал на всеки. В процеса на обучението учениците придобият ключови умения и академични знания за GCSE изпитите, както необходимата увереност и опит в пансионния начин на живот. King‘s International College не е просто поредното езиково училище, а място, където децата биват подпомагани и мотивирани да се развиват като пълноценни личности. В процеса на обучение се използват нови методики на преподаване, анализиране и критично мислене, дискусии и проучвания, работа по проекти, стимулиране на физическата активност и творческа изява. Учениците работят упорито за своя College Graduation Certificate, който отразява техните усилия и постижения.

АКАДЕМИЧНИ ПРОГРАМИ

Година 9

Подготвителен курс, в който учениците повишават нивото по английски и се запознават с основните предмети от общообразователна програма IGCSE.

Година 11

Едногодишен курс на обучение, подготвящ за А-нивата или IB. Изучават се редуциран брой IGCSE предмети, като задължителни са английски език и математика. Изборът на предмети е в зависимост от нивото по английски. 

IGCSE

Двугодишна академична програма, в която се предлагат голям брой предмети и се държат изпити за придобиване на квалификацията IGCSE. По време на обучението учениците се подготвят за следващия етап от обучението си.

ВАЖНО ЗА ВАС

Настаняването е в съвременни модерни общежития, в които се предлагат двойни стаи със самостоятелна баня. Всяко има обща дневна и оборудвана кухня.

Предлагат се разнообразни извънкласни занимания и клубове по интереси. Колежът разполага със съвременни спортни съоръжения и игрища. Учениците могат да се занимават с групови или индивидуални спортове, сред най-популярните са: лека атлетика, крикет, езда, гребане, ръгби, фехтовка, голф, футбол, ветроходство, хокей на трева, нетбол, лакрос, плуване, стрелба, тенис и скуош. Учениците могат да развиват своите артистични и музикални интереси. Училището има шест хора, три оркестъра, няколко камерни състава, рок и джаз групи, които подготвят ежегодни концерти и участват в различни фестивали. В областта на изкуствата се предлагат фотография, уъркшопи по изкуства и дизайн. Организират се посещения на изложби и галерии. Колежът има театър, който се помещава в красива викторианска сграда Malthouse и е с капацитет от 334 места. Ежегодно се подготвят театрални и музикални спектакли. На разположение е и студио по танци. През почивните дни се организират екскурзии и посещения на исторически и културни забележителности.

Изисквания към чуждестранните кандидати:

  • Академична справка с оценките от последните две години
  • Онлайн тестове по английски и математика, които се полагат в офисите на Интеграл
  • Скайп интервю
     

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШ КОНСУЛТАНТ

ЗАПАЗЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ

Попълнете формата и запазете своя час за консултация с наш представител.

Запази

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: