Kingswood Bath School

Елитно обучение с история на повече от 270 години на едно от най-красивите места в югозападна Англия

3-18

3-18

Възраст на учениците

Бат, Англия

Бат, Англия

Местоположение

175

175

Общ брой на учениците

GCSE, A-Levels

GCSE, A-Levels

Програми

Kingswood Bath School

Основано през 1748г. от Джон Уесли, училището предлага отлични условия за обучение и живот.

Училищният кампус е разположен сред красив парк, на хълм от който се открива красива гледка към града и близката околност, и разполага с всички необходими условия за обучение и настаняване: център по изкуствата, музикално училище (със звукозаписно студио), студио за дизайн технологии, голям център за ученици от Sixth Form обучението, библиотека, център за информационни технологии, театрално студио и драматично студио, богата спортна база.

АКАДЕМИЧНИ ПРОГРАМИ

GCSE (14-15 год.)

Програмата продължава две години, като задължителните предмети включват английски, математика , един чужд език (френски, немски или испански), природни науки, религиозни науки, физическо възпитание. Допълнително се изучават изкуства, класически цивилизации, компютри или информационни и комуникационни технологии, драма, дизайн и технологии, английски като чужд език, френски, география, немски, история, латински, музика, физическо възпитание и спорт.

A-levels (16-18 год.)

Предметите, които се предлагат в рамките на програмата са изкуство, биология, химия, компютри, дизайн и технологии, драма и театрално изкуство, икономика и бизнес, английска литература, география, правителство и политика, история, информационни технологии, латински, модерни езици (френски, немски или испански), математика и висша математика, психология, физическо възпитание.

ВАЖНО ЗА ВАС

Кампусът на училището разполага със седем сгради, предназначени за дневни и пансионни ученици. По-малките ученици се настаняват по няколко в стая, а по-големите разполагат със самостоятелни. Отделно, по-големите ученици от Sixth Form разполагат с учебен център, в който има стаи за самоподготовка, зали за семинари, лекционни зали, стая за почивка и кухня. Две нови общежития за момчета са построени за последните две години.

Базата на училището разполага с 50 акра площ, на която се намират игрища за ръгби, хокей, крикет, писти за лека атлетика, тенис кортове и игрище за нетбол. Освен това училището разполага със спортна зала, закрит басейн и гимнастически салон. За заниманията по изкуство и дизайн, училището предлага ателиета по керамика, графика, изящни изкуства. Едно от най-запомнящите се преживявания и неразделна част от училищния живот са заниманията с театър, a някои от учениците сами пишат сценариите и режисират пиесите като част от курса GCSE и A нива. Около една трета от учениците изучават определен музикален инструмент, като в музикалното училище има организирани 2 струнни оркестъра, голям духов оркестър, джаз оркестър, три хора и няколко по-малки музикални състава. 

Изисквания към чуждестранните кандидати:

  • Академични справки
  • Тест по английски език
  • Скайп интервю

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШ КОНСУЛТАНТ

ЗАПАЗЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ

Попълнете формата и запазете своя час за консултация с наш представител.

Запази

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: