WREKIN COLLEGE

Елитно образование в едно от най-зелените и красиви училища във Великобритания

11–18 г.

11–18 г.

Възраст на пансионните ученици

Уелингтън, Англия

Уелингтън, Англия

Местоположение

98

98

Брой на пансионните ученици

IGCSE, A-levels, Transition Year

IGCSE, A-levels, Transition Year

Програми

СТИПЕНДИИ

СТИПЕНДИИ

Wrekin College

Wrekin College е известен като “училище в градината”, тъй като кампусът е разположен сред красиви градини, които са част от голямо имение, простиращо се в покрайнините на очарователния търговски град Уелингтън, само на час път от Бирмингам.

Всеки ученик е ангажиран с творчески занимания, участие в театрални постановки, клубове по интереси, експедиции, издаване на училищното списание или благотворителни каузи за набиране на средства. Учебната база включва учебен театър, концертна зала, музикален кабинет, Арт център по изкуства и технологии, художествени ателиета, фотографско студио, две спортни зали, зали за скуош, закрит плувен басейн, зала за фехтовка, фитнес център, голф игрище, игрище за крикет , осветено игрище с изкуствена настилка и тенис кортове. Колежът отпуска стипендии за ученици 11+, 13+ и 16 години. Обикновено стипендиите достигат до 25% от таксата и се отпускат за целия период на обучение.

АКАДЕМИЧНИ ПРОГРАМИ

Година 7 – 9 (11 – 13 год.)

Всички ученици изучават: английски език и литература, математика, френски, немски, испански, история, география, религиозни науки, биология, химия, физика, дизайн и технологии, информационни и комуникационни технологии, изкуство, музика, физическо възпитание и личностно, социално и здравно образование.

Transition Year (15-17 год.)

Едногодишна програма, предназначена за чуждестранни ученици с ниско ниво на английски. Предлага се интензивно изучаване на английски и определен брой GCSE предмети, с които ще се продължи в A-Levels програмата. В края се държат изпити и се получават сертификати по GCSE предметите.

IGCSE (14-16 год.)

Задължителните предмети, включени в програмата са: английски език и литература, математика и природни науки (химия, физика и биология). Учениците избират четири допълнителни предмети.

A-levels (16 – 18 год.)

Предлагат се: счетоводство, изкуство и дизайн, биология, бизнес, химия, дизайн и технологии, продуктов дизайн, драма и актьорско майсторство, икономика, англ. литература, география, държавно устройство и политика, история, приложни информационни и комуникационни технологии, математика, френски, немски, испански, музика, физика, психология и физическо възпитание. Осигурена е специализирана подготовка за кандидатстващите в Оксфорд и Кеймбридж.

ВАЖНО ЗА ВАС

Големите ученици се настаняват в две къщи за момичета (Clarkson and Roslyn) и три за момчета (Bayley, Tudor and York). Настаняването е в уютни самостоятелни, двойни и тройни стаи с общи санитарни помещения. Всяка сграда има общи дневни за почивка, оборудвани кухни и стаи за игри. 

Предлагат се разнообразни възможности за практикуване на: ръгби, футбол, хокей и крикет, за момчета и нетбол, хокей и лека атлетика, за момичета. Предлагат се също: плуване, тенис, атлетика, бадминтон, баскетбол, скуош, туризъм, петобой и фехтовка. Отборът по нетбол участва във финалите на регионални и национални състезания.

Изисквания към чуждестранните кандидати:

  • Академична справка с оценките от последните две години
  • Тест по английски
  • Интервю

 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШ КОНСУЛТАНТ

ЗАПАЗЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ

Попълнете формата и запазете своя час за консултация с наш представител.

Запази

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: