ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ И ВАКАНЦИИ

Изберете най-подходящия курс за Вас или Вашето дете

ЗАЩО ЕЗИКОВ КУРС В ЧУЖБИНА

Изберете най-подходящия курс за Вас или Вашето дете

Езиковото обучение в чужбина е нещо повече от ваканция, нещо повече от курс и нещо, за което над 95% от нашите клиенти споделят „ДА, бих повторил/а“. Увлечени в общуването на чужд език, новата атмосфера, занимания и контакти, всички те неусетно упражняват и надграждат своите знания.

 

Ваканционният курс ни доближава до условията, при които в невръстните си години сме усвоили родния език. Така курсистите напредват значително във владеенето му, докато преживяват и неповторими емоции само в рамките на 2-4 седмици.

ЗАЩО ЕЗИКОВ КУРС В ЧУЖБИНА

УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ НА ЕЗИКА В ПОДХОДЯЩА СРЕДА

Доказано е, че ученето чрез преживяване е най-ефективният метод за постигане на качествени и дълготрайни знания. А какво по-добро за усвояването на чужд език от това лично, активно и със съдействието на експертен консултант, да изберете най-подходящата среда - дестинация / държава, тип населено място и училище, занимания и продължителност?

ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ОПОЗНАЯТ РАЗЛИЧНИ КУЛТУРИ

Всяко пътуване обогатява чрез незаменими преживявания и опит, а всеки курсист може да извлече различни ползи за себе си спрямо своята възраст, опит и интереси, потапяйки се в новата среда. Вълнуващи нови приятелства, любопитни открития за чуждите социални навици и традиции, въведение в изкуства, спорт, кулинария – всичко, което разширява кръгозори и перспективи.

ИЗГРАЖДАНЕ НА САМОСТОЯТЕЛНОСТ

Пътуването в чужбина с цел подобряване на езикови знания неминуемо изисква и изгражда качества като комуникативност, самостоятелност при правенето на различни ежедневни избори и по-голяма увереност. В новата среда това се случва естествено и спонтанно, без напрежение, докато курсистът е увлечен в заниманията си. 

ИЗБЕРЕТЕ ВАКАНЦИЯ ИЛИ ОБУЧЕНИЕ

ЕЗИКОВИ ЛАГЕРИ И ВАКАНЦИИ ЗА ДЕЦА (7-18 г.)

Езиковите ваканции са подходящи за деца и младежи на възраст между 7 и 18 години. Програмата им стандартно включва екскурзии, допълнителни занимания по интереси.

Научи повече

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ ЗА МЛАДЕЖИ И ВЪЗРАСТНИ (16+)

Тези програми са предназначени за по-самостоятелни младежи и възрастни. Те не са обвързани задължително с допълнителна програма и занимания през свободното време. 

Научи повече

КАКВО ПРАВИМ ЗА ВАС

КАКВО ПРАВИМ ЗА ВАС

НАЧАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ

Ще обсъдите със своя персонален образователен консултант своите цели, нужди, предпочитания и възможности, без значение дали планирате пътуване за себе си или за своето дете. Ще получите пълен списък с предложения за курсове и програми с конкретни параметри, както и препоръки кои от тях биха били най-подходящи.

ИЗБОР И ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПРОГРАМА

Вашият консултант ще се погрижи за всички административни стъпки и цялата комуникация с езиковия център или училището. 

ПОДГОТОВКА

Ще получите пълни насоки и специализирания Наръчник с информация за подготовката преди заминаване, самото пътуване, престоя в чужбина и прибирането към България. 

ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО

Познавайки в дълбочина спецификите при пътуването в чужбина както на възрастни, така и на деца, ние организираме изцяло процеса.

ПЛАН ЗА БЪДЕЩО РАЗВИТИЕ

На база обратната връзка от пътуването и следващите Ви лични образователни цели, нашите консултанти могат да съдействат с разработването на цялостен план за постигането им. 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ИНТЕГРАЛ

БОГАТО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ПРОГРАМИ
БОГАТО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ПРОГРАМИ

Над 300 предложения от езикови и академични програми за всяка възраст. 7 езика, в над 25 държави, с опции за различен формат и интензитет, езикови нива и продължителност, настаняване и среда спрямо предпочитанията на клиента.

ЕКСПЕРТНО СЪДЕЙСТВИЕ И ПЕРСОНАЛЕН ПОДХОД
ЕКСПЕРТНО СЪДЕЙСТВИЕ И ПЕРСОНАЛЕН ПОДХОД

Подхождаме индивидуално към всеки курсист - от избора на най-подходящата за него държава, локация и програма, през подготовка и организиране на пътуването, подкрепа по време на самата ваканция. А и след това.

БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ
БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ

Като най-утвърдената българска агенция за образование в чужбина, Интеграл успешно договаря с езиковите центрове благоприятни условия за своите клиенти. Цените са крайни, без такси за обслуждане или други неочаквани комисионни.

НАШИТЕ КУРСИСТИ

Нанси, 17 г.

Младежки курс, Мюнхен, Германия

Това беше една от най-хубавите ми ваканции!

Беше много интересно, ползотворно и изпълнено с незабравими моменти и приключения. Тиймърите бяха добре обучени, мили и знаеха как да направят заниманията ни по-вълнуващи и забавни.

Цветан, 11 г.

Вербие, Швейцария

Лагерът в Швейцария беше най-интересното и вълнуващо приключение. Първоначално твърдо отказах да прекарам там част от лятото си с непознати хора в непозната държава, но после осъзнах, че всичко трябва да се пробва и не сгреших! Запознах се с нови хора, научих нови неща. С нетърпение чакам следващото лято!

ИНТЕГРАЛ В ЦИФРИ

29 ГОД.

ЛИДЕР НА ПАЗАРА

15 +

ДЕСТИНАЦИИ

18000

ЗАМИНАЛИ КЛИЕНТА

300 +

КУРСОВЕ И ПРОГРАМИ

Свалете безплатно нашия каталог за ЛЯТО 2024

Свалете безплатно нашия каталог за ЛЯТО 2024

СВАЛЕТЕ
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ И ВАКАНЦИИ

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Интеграл с ексклузивни отстъпки за езикови ваканци...

Специални ценови предложения за езикови ваканции ще предложи на своите клиенти Интеграл в "Седмицата на Швейцария" - специализирано събитие, което ще се състои от 12 до 16 февруари, а отстъп...
10.02.2024 Виж още

Летен езиков лагер за 2 или 4 седмици може да се р...

Вече много години летните езикови лагери в чужбина са известни като начин за интензивно учене на чужд език. Усещането за процеса на обучение обаче е напълно различно поради новата среда и иновативните...
01.02.2024 Виж още

Летен лагер в Лондон - най-доброто решение за учен...

Стане ли дума за учене на английски език, дестинация номер 1 напълно логично е родината му Великобритания. Възможността за трупане на знания по време на езикова ваканция в британски езиков център позв...
11.01.2024 Виж още

Индивидуална или групова езикова ваканция - какво...

Езиковата ваканция в чужбина представлява не само вълнуващо приключение, но и уникална възможност за придобиване на знания, полезен опит и нови приятели. Великобритания, Франция, Германия, Испания, И...
02.01.2024 Виж още

В помощ на родителите: Празничен ваучер за езикова...

Празниците наближават, а ние от Интеграл знаем как да помогнем на родителите в търсенето на един различен и запомнящ се подарък. За да спестим ценно време в търсене на подходящия коледния дар, израбо...
08.12.2023 Виж още

Интеграл със специализирано образователно събитие...

Специализиран Ден на образованието ще се проведе във Велико Търново на 14 декември. Събитието ще предостави задълбочена информация за кандидат-студенти и ученици, които искат чувствително да подобрят...
06.12.2023 Виж още

Интеграл вече предлага езикова ваканция и в Сингап...

Най-новата дестинация в богатото портфолио от езикови ваканции, които Интеграл предлага на своите клиенти, вече е факт. От 31 март до 6 април - точно по време на пролетната ваканция, ще пътува група д...
04.12.2023 Виж още

Деница Цолова е победителят в конкурса на Интеграл...

Деница Цолова е големият победител в конкурса на Интеграл и EF Languages за безплатна седмица на езикова ваканция. 16-годишната десетокласничка от София успя да впечатли журито с авторското си видео...
31.10.2023 Виж още

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: