ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ И ВАКАНЦИИ

Изберете най-подходящия курс за Вас или Вашето дете

ЗАЩО ЕЗИКОВ КУРС В ЧУЖБИНА

Изберете най-подходящия курс за Вас или Вашето дете

Езиковото обучение в чужбина е нещо повече от ваканция, нещо повече от курс и нещо, за което над 95% от нашите клиенти споделят „ДА, бих повторил/а“. Увлечени в общуването на чужд език, новата атмосфера, занимания и контакти, всички те неусетно упражняват и надграждат своите знания.

 

Ваканционният курс ни доближава до условията, при които в невръстните си години сме усвоили родния език. Така курсистите напредват значително във владеенето му, докато преживяват и неповторими емоции само в рамките на 2-4 седмици.

ЗАЩО ЕЗИКОВ КУРС В ЧУЖБИНА

УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ НА ЕЗИКА В ПОДХОДЯЩА СРЕДА

Доказано е, че ученето чрез преживяване е най-ефективният метод за постигане на качествени и дълготрайни знания. А какво по-добро за усвояването на чужд език от това лично, активно и със съдействието на експертен консултант, да изберете най-подходящата среда - дестинация / държава, тип населено място и училище, занимания и продължителност?

ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ОПОЗНАЯТ РАЗЛИЧНИ КУЛТУРИ

Всяко пътуване обогатява чрез незаменими преживявания и опит, а всеки курсист може да извлече различни ползи за себе си спрямо своята възраст, опит и интереси, потапяйки се в новата среда. Вълнуващи нови приятелства, любопитни открития за чуждите социални навици и традиции, въведение в изкуства, спорт, кулинария – всичко, което разширява кръгозори и перспективи.

ИЗГРАЖДАНЕ НА САМОСТОЯТЕЛНОСТ

Пътуването в чужбина с цел подобряване на езикови знания неминуемо изисква и изгражда качества като комуникативност, самостоятелност при правенето на различни ежедневни избори и по-голяма увереност. В новата среда това се случва естествено и спонтанно, без напрежение, докато курсистът е увлечен в заниманията си. 

ИЗБЕРЕТЕ ВАКАНЦИЯ ИЛИ ОБУЧЕНИЕ

ЕЗИКОВИ ЛАГЕРИ И ВАКАНЦИИ ЗА ДЕЦА (7-18 г.)

Езиковите ваканции са подходящи за деца и младежи на възраст между 7 и 18 години. Програмата им стандартно включва екскурзии, допълнителни занимания по интереси.

Научи повече

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ ЗА МЛАДЕЖИ И ВЪЗРАСТНИ (16+)

Тези програми са предназначени за по-самостоятелни младежи и възрастни. Те не са обвързани задължително с допълнителна програма и занимания през свободното време. 

Научи повече

КАКВО ПРАВИМ ЗА ВАС

КАКВО ПРАВИМ ЗА ВАС

НАЧАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ

Ще обсъдите със своя персонален образователен консултант своите цели, нужди, предпочитания и възможности, без значение дали планирате пътуване за себе си или за своето дете. Ще получите пълен списък с предложения за курсове и програми с конкретни параметри, както и препоръки кои от тях биха били най-подходящи.

ИЗБОР И ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПРОГРАМА

Вашият консултант ще се погрижи за всички административни стъпки и цялата комуникация с езиковия център или училището. 

ПОДГОТОВКА

Ще получите пълни насоки и специализирания Наръчник с информация за подготовката преди заминаване, самото пътуване, престоя в чужбина и прибирането към България. 

ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО

Познавайки в дълбочина спецификите при пътуването в чужбина както на възрастни, така и на деца, ние организираме изцяло процеса.

ПЛАН ЗА БЪДЕЩО РАЗВИТИЕ

На база обратната връзка от пътуването и следващите Ви лични образователни цели, нашите консултанти могат да съдействат с разработването на цялостен план за постигането им. 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ИНТЕГРАЛ

БОГАТО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ПРОГРАМИ
БОГАТО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ПРОГРАМИ

Над 300 предложения от езикови и академични програми за всяка възраст. 7 езика, в над 25 държави, с опции за различен формат и интензитет, езикови нива и продължителност, настаняване и среда спрямо предпочитанията на клиента.

ЕКСПЕРТНО СЪДЕЙСТВИЕ И ПЕРСОНАЛЕН ПОДХОД
ЕКСПЕРТНО СЪДЕЙСТВИЕ И ПЕРСОНАЛЕН ПОДХОД

Подхождаме индивидуално към всеки курсист - от избора на най-подходящата за него държава, локация и програма, през подготовка и организиране на пътуването, подкрепа по време на самата ваканция. А и след това.

БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ
БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ

Като най-утвърдената българска агенция за образование в чужбина, Интеграл успешно договаря с езиковите центрове благоприятни условия за своите клиенти. Цените са крайни, без такси за обслуждане или други неочаквани комисионни.

НАШИТЕ КУРСИСТИ

Нанси, 17 г.

Младежки курс, Мюнхен, Германия

Това беше една от най-хубавите ми ваканции!

Беше много интересно, ползотворно и изпълнено с незабравими моменти и приключения. Тиймърите бяха добре обучени, мили и знаеха как да направят заниманията ни по-вълнуващи и забавни.

Цветан, 11 г.

Вербие, Швейцария

Лагерът в Швейцария беше най-интересното и вълнуващо приключение. Първоначално твърдо отказах да прекарам там част от лятото си с непознати хора в непозната държава, но после осъзнах, че всичко трябва да се пробва и не сгреших! Запознах се с нови хора, научих нови неща. С нетърпение чакам следващото лято!

ИНТЕГРАЛ В ЦИФРИ

29 ГОД.

ЛИДЕР НА ПАЗАРА

15 +

ДЕСТИНАЦИИ

18000

ЗАМИНАЛИ КЛИЕНТА

300 +

КУРСОВЕ И ПРОГРАМИ

Разгледайте безплатно нашия каталог

Разгледай
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ И ВАКАНЦИИ

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Изложение „Световно образование“ информира българс...

Международни образователни институции и професионални консултанти очакват ученици и родители в лятното издание на изложение „Световно образование“. Форумът ще се проведе на живо от 4 до 7...
04.06.2021 Виж още

Онлайн курсове по чужд език за всяка възраст

Предвид временните мерки за безопасност, свързани с ограничения на пътуването и провеждането на групови активности, ние от Интеграл предлагаме ефективна алтернатива за подобряване на езиковите ум...
22.04.2020 Виж още

8 ексклузивни оферти с 20% отстъпка за Швейцария

Чуждоезикова подготовка, приключения и иновативни курсове с 20% отстъпка От 20 до 24 януари в България ще се проведе Седмица на швейцарското образование, която ще представи нови ваканционни програми...
13.01.2020 Виж още

Ученик от Варна ще пътува на безплатна езикова вак...

Ивайло Добрев е големият победител в конкурса на "Интеграл" и Academic Summer за талантливи ученици от България, израснали без родителска грижа или от семейства с по-ниски доходи. Шестоклас...
05.08.2019 Виж още

"Интеграл" с пълна социална стипендия за езикова в...

Пълна социална стипендия за езикова ваканция в чужбина за талантливи деца-сираци или от семейства с ниски доходи ще предостави "Интеграл". Стипендията е в размер над 6000 лв. и включва такс...
29.07.2019 Виж още

Ето кой спечели безплатна езикова ваканция в Кеймб...

Стана ясно името на победителя в конкурса "Спечели езикова ваканция във Великобритания", организиран от "Интеграл" и Abbey College Cambridge. Името на най-радостния от участн...
24.06.2019 Виж още

Напиши есе - спечели езикова ваканция във Великобр...

От 27 май до 15 юни всеки ученик на възраст между 12 и 17 г. може да участва с авторско есе на английски език на тема "The summer of my dreams – the perfect plan". Голямата награда е...
27.05.2019 Виж още

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: