ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ И ВАКАНЦИИ

Изберете най-подходящия курс за Вас или Вашето дете

ЗАЩО ЕЗИКОВ КУРС В ЧУЖБИНА

Изберете най-подходящия курс за Вас или Вашето дете

Езиковото обучение в чужбина е нещо повече от ваканция, нещо повече от курс и нещо, за което над 95% от нашите клиенти споделят „ДА, бих повторил/а“. Увлечени в общуването на чужд език, новата атмосфера, занимания и контакти, всички те неусетно упражняват и надграждат своите знания.

 

Ваканционният курс ни доближава до условията, при които в невръстните си години сме усвоили родния език. Така курсистите напредват значително във владеенето му, докато преживяват и неповторими емоции само в рамките на 2-4 седмици.

ЗАЩО ЕЗИКОВ КУРС В ЧУЖБИНА

УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ НА ЕЗИКА В ПОДХОДЯЩА СРЕДА

Доказано е, че ученето чрез преживяване е най-ефективният метод за постигане на качествени и дълготрайни знания. А какво по-добро за усвояването на чужд език от това лично, активно и със съдействието на експертен консултант, да изберете най-подходящата среда - дестинация / държава, тип населено място и училище, занимания и продължителност?

ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ОПОЗНАЯТ РАЗЛИЧНИ КУЛТУРИ

Всяко пътуване обогатява чрез незаменими преживявания и опит, а всеки курсист може да извлече различни ползи за себе си спрямо своята възраст, опит и интереси, потапяйки се в новата среда. Вълнуващи нови приятелства, любопитни открития за чуждите социални навици и традиции, въведение в изкуства, спорт, кулинария – всичко, което разширява кръгозори и перспективи.

ИЗГРАЖДАНЕ НА САМОСТОЯТЕЛНОСТ

Пътуването в чужбина с цел подобряване на езикови знания неминуемо изисква и изгражда качества като комуникативност, самостоятелност при правенето на различни ежедневни избори и по-голяма увереност. В новата среда това се случва естествено и спонтанно, без напрежение, докато курсистът е увлечен в заниманията си. 

ИЗБЕРЕТЕ ВАКАНЦИЯ ИЛИ ОБУЧЕНИЕ

ЕЗИКОВИ ЛАГЕРИ И ВАКАНЦИИ ЗА ДЕЦА (7-18 г.)

Езиковите ваканции са подходящи за деца и младежи на възраст между 7 и 18 години. Програмата им стандартно включва екскурзии, допълнителни занимания по интереси.

Научи повече

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ ЗА МЛАДЕЖИ И ВЪЗРАСТНИ (16+)

Тези програми са предназначени за по-самостоятелни младежи и възрастни. Те не са обвързани задължително с допълнителна програма и занимания през свободното време. 

Научи повече

КАКВО ПРАВИМ ЗА ВАС

КАКВО ПРАВИМ ЗА ВАС

НАЧАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ

Ще обсъдите със своя персонален образователен консултант своите цели, нужди, предпочитания и възможности, без значение дали планирате пътуване за себе си или за своето дете. Ще получите пълен списък с предложения за курсове и програми с конкретни параметри, както и препоръки кои от тях биха били най-подходящи.

ИЗБОР И ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПРОГРАМА

Вашият консултант ще се погрижи за всички административни стъпки и цялата комуникация с езиковия център или училището. 

ПОДГОТОВКА

Ще получите пълни насоки и специализирания Наръчник с информация за подготовката преди заминаване, самото пътуване, престоя в чужбина и прибирането към България. 

ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО

Познавайки в дълбочина спецификите при пътуването в чужбина както на възрастни, така и на деца, ние организираме изцяло процеса.

ПЛАН ЗА БЪДЕЩО РАЗВИТИЕ

На база обратната връзка от пътуването и следващите Ви лични образователни цели, нашите консултанти могат да съдействат с разработването на цялостен план за постигането им. 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ИНТЕГРАЛ

БОГАТО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ПРОГРАМИ
БОГАТО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ПРОГРАМИ

Над 300 предложения от езикови и академични програми за всяка възраст. 7 езика, в над 25 държави, с опции за различен формат и интензитет, езикови нива и продължителност, настаняване и среда спрямо предпочитанията на клиента.

ЕКСПЕРТНО СЪДЕЙСТВИЕ И ПЕРСОНАЛЕН ПОДХОД
ЕКСПЕРТНО СЪДЕЙСТВИЕ И ПЕРСОНАЛЕН ПОДХОД

Подхождаме индивидуално към всеки курсист - от избора на най-подходящата за него държава, локация и програма, през подготовка и организиране на пътуването, подкрепа по време на самата ваканция. А и след това.

БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ
БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ

Като най-утвърдената българска агенция за образование в чужбина, Интеграл успешно договаря с езиковите центрове благоприятни условия за своите клиенти. Цените са крайни, без такси за обслуждане или други неочаквани комисионни.

НАШИТЕ КУРСИСТИ

Нанси, 17 г.

Младежки курс, Мюнхен, Германия

Това беше една от най-хубавите ми ваканции!

Беше много интересно, ползотворно и изпълнено с незабравими моменти и приключения. Тиймърите бяха добре обучени, мили и знаеха как да направят заниманията ни по-вълнуващи и забавни.

Цветан, 11 г.

Вербие, Швейцария

Лагерът в Швейцария беше най-интересното и вълнуващо приключение. Първоначално твърдо отказах да прекарам там част от лятото си с непознати хора в непозната държава, но после осъзнах, че всичко трябва да се пробва и не сгреших! Запознах се с нови хора, научих нови неща. С нетърпение чакам следващото лято!

ИНТЕГРАЛ В ЦИФРИ

29 ГОД.

ЛИДЕР НА ПАЗАРА

15 +

ДЕСТИНАЦИИ

18000

ЗАМИНАЛИ КЛИЕНТА

300 +

КУРСОВЕ И ПРОГРАМИ

Свалете безплатно нашия каталог за ЛЯТО 2023

Свалете безплатно нашия каталог за ЛЯТО 2023

СВАЛЕТЕ
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ И ВАКАНЦИИ

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Езикови ваканции в Алпите с до 20% отстъпка през „...

Все по-близо сме до топлото време и знаем, че вече имате идеи за идващите ваканции, както и желание да организирате летните месеци така, че да са пълноценни за детето Ви и изпълнени с незабравими преж...
05.02.2023 Виж още

Йоана Димова спечели езикова ваканция във Франция...

Йоана Димова от София спечели втория национален конкурс на Интеграл за езикова ваканция във Франция за лято 2022 г. и ще прекара една незабравима седмица в слънчева Ница. Възпитаничката на 9-та Френск...
07.06.2022 Виж още

Ученичка от Благоевград спечели безплатна езикова...

15-годишната Яна Велева е голямата победителка в националния конкурс, организиран от Интеграл. Амбициозната участничка от Благоевград впечатли журито със своето авторско видео на тема „Wie ich m...
23.05.2022 Виж още

Малта отваря границите си за международните учениц...

Малтийското правителство отмени ограниченията при пътуване, въведени във връзка с глобалната пандемия. От 11 април от облекчените условия могат да се възползват всички пътници, които предоставят: в...
18.04.2022 Виж още

Седмица на Швейцария с Интеграл

  Как ученето на чужд език може да бъде ефективно и забавно? В непринудена среда и заобиколени от нови приятели от цял свят, децата упражняват и надграждат своите езикови знания по естествен нач...
15.03.2022 Виж още

Водещи университети и училища от 13 държави в „Све...

За пореден път най-утвърденият форум за образование в чужбина събира на едно място едни от най-предпочитаните международни университети, пансионни училища и езикови центрове.  Над 45 образовател...
08.03.2022 Виж още

Англия с по-лесен достъп за чуждестранните ученици

В следствие на намаляващите случаи на заразени с COVID-19, английското правителство обяви намерението си да облекчи противоепидемичните мерки и да улесни пътуването, престоя и социализацията в странат...
20.01.2022 Виж още

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: