MyCareerChoices

Специализиран кариерен тест за ученици

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕСТЪТ?

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕСТЪТ?

MyCareerChoices е специализиран кариерен тест, насочен към учениците на възраст между 14 и 16 години. Онлайн програмата помага на кандидатите да идентифицират най-подходящите за тях професионални сфери на реализация в съответствие с техните интереси. Резултатите от теста включват и препоръки за избор на профилиращи предмети в училище, съобразно изискванията на университетите относно конкретни специалности. 

Програмата се базира на 300 индивидуални въпроса, фокусирани върху интересите, силните и слабите страни на кандидата. Отговорите се анализират и всеки ученик получава персонализиран списък с подходящите сфери за реализация, университетските специалности, които водят до тях, и предложения за комбинация от профилиращи предмети в последните години на гимназиалното обучение. 

Платформата дава достъп до материали с информация за над 400 професии; видео клипове, посветени на повече от 50 кариерни сфери; интерактивни инструменти за планиране и разработване на успешна академична и професионална стратегия.  

Как MyCareerChoices помага на учениците? 

MyCareerChoices е създаден, за да помогне на учениците, на които предстои важният избор на профилиращи предмети в училище. Преминалите програмата получават списък с подходящите сфери на развитие, свързаните с тях предмети, както и нужните качества и умения за успешна кариера в тези направления. Тестът насърчава учениците да започнат да обмислят как би изглеждало тяхното бъдеще и какви са необходимите стъпки, които трябва да предприемат за постигане на професионалните си цели. 

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Тест: MyCareerChoices
Възраст: 14 - 16 години
Минимално ниво на английски език: B1
Формат:  Онлайн
Цена: 200 лв. 

Интеграл е ексклузивен представител на MyCareerChoices за България. 

 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШ КОНСУЛТАНТ

ЗАПАЗЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ

Попълнете формата и запазете час за консултация с наш представител.

Запази

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: