ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ ЗА МЛАДЕЖИ И ВЪЗРАСТНИ

ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ В ЧУЖБИНА

Широко разнообразие от езикови курсове в чужбина за възрастни и по-самостоятелни младежи над 16-годишна възраст, които се предлагат целогодишно. Характерно за тях е, че спрямо езиковите ваканции на по-малките, организацията тук залага на обучението в класната стая и в цената на предлаганите предложения невинаги са включени допълнителни занимания и екскурзии. Тъй като тези обучения се провеждат най-вече в големите градове на популярни туристически държави, курсистите могат да потънат изцяло в динамиката и средата спрямо своето индивидуално темпо, интереси и желания. 
Предлагат се в основен и интензивен формат на обучение, като основно предимство е голямата гъвкавост спрямо нуждите и предпочитанията на курсиста, с възможността за провеждане на индивидуални часове по желание. 
 

ВИДОВЕ КУРСОВЕ ЗА МЛАДЕЖИ И ВЪЗРАСТНИ

Курсове за тийнейджъри (16-18 г)

В динамичния съвременен свят на улеснена комуникация, транспорт и редица технологични удобства, все повече тийнейджъри умеят и предпочитат да откриват нови знания и дестинации самостоятелно, без непрестанно наблюдение и стриктен предварителен график. 
В този тип курсове те имат организирана програма за извънкласни дейности само за част от престоя си в чужбина, която включва посещения на забележителности, целодневни екскурзии, спортни активности. Така разполагат и с немалко свободно време, което сами да изберат как да прекарат спрямо личните предпочитания и идеи. 
 

Професионални курсове

Подобряването на езиковите познания в избраното кариерно направление има редица ползи - за по-гладка работна комуникация с колеги, клиенти и партньори, за шлифоване на знанията чрез лесно възприемане на специализирана литература и други материали, или за цялостно добиване на по-голяма независимост, увереност и адаптивност. 
Без значение дали сте специалист в областта на правото, медицината, бизнеса, авиацията – нашите партньори предлагат разнообразни фокусирани курсове за подобряване на езиковите умения в конкретни професионални сфери. Те са водени от квалифицирани преподаватели, провеждат се в малки групи и се предлагат целогодишно, с опции за гъвкав график спрямо личните предпочитания. 

Подготовка за изпит за езиков сертификат

Без значение дали имате нужда от IELTS 6.5 за кандидатстване в университет или искате да докажете езиковото си ниво за по-впечатляващо CV за работа, подготовката за сертифициращ изпит в страната, където реално се говори езика, може значително да подобри резултатите Ви и да ускори качественото обучение.
Акредитираните международни курсове, които предлагаме, ще Ви помогнат да усвоите необходимите изпитни техники, да се запознаете със структурата на изпита и да развиете значително граматическите си познания чрез многобройни примери и упражнения. В същото време имате възможност да подобрите свободното си владеене и разбиране чрез потапяне в реална среда. Това е идеалният начин да се подготвите за кратък период от време, независимо в какъв сертификат се целите - IELTS, TOEFL, Cambridge, DELE, TestDaf, ÖSD, SIELE, SAT, CELI, TCF. 

Курсове за възрастни

Широкоразпространен мит е, че след навършване на пълнолетие е късно да се учи чужд език. Дори напротив, многобройни проучвания доказват, че човек има умението да упражнява и развива лингвистичния си капацитет дори в доста по-напреднала възраст, а ползите от подобен тип когнитивна динамика са огромни не само за увереността в комуникацията, но и за мозъчната невропластичност, общата му функция и подобряване на паметта. 
Езиковите обучения за възрастни в чужда страна са прекрасна възможност за комбиниране на туристическо и образователно преживяване изцяло според личните предпочитания и възможности. Така Вашето обучение обогатява екскурзията Ви с възможност за по-добро разбиране на средата, а екскурзията допълва обучението чрез своевременно упражнение на новите знания. Win-win. 
 

ЕЗИК НА ОБУЧЕНИЕ

Английски език

Немски език

Испански език

Френски език

Италиански език

Руски език

Курсове за сертификати

ДЪРЖАВИ

НЕ ОТКРИХТЕ ОТГОВОР НА СВОЯ ВЪПРОС?

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Изпратете ни запитване и с удоволствие ще Ви отговорим.

Изпрати

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

НАПРАВЕТЕ СЛЕДВАЩИ СТЪПКИ КЪМ МЕЧТАНОТО ОБРАЗОВАНИЕ!

Създайте своя профил, за да откриете най-подходящите езикови курсове и възможности за образование в чужбина и България.

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Случва се на всеки. Попълнете и-мейл адреса, с който сте регистрирали своя профил, за да получите достъп.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Списъкът с Избрани институции няма да бъде запазен, ако не регистрирате свой профил. Сигурни ли сте, че искате да продължите без такъв?

Запазете списъка с избрани институции.

Запазете списъка с избрани институции.

Създайте своя личен профил в платформата!

  • Oтнемa под минута
  • Виждате полезно съдържание, достъпно само за регистрирани потребители
  • Получавате първи информация и новини по темите, които ви вълнуват
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: