ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ ЗА МЛАДЕЖИ И ВЪЗРАСТНИ

ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ В ЧУЖБИНА

Широко разнообразие от езикови курсове в чужбина за възрастни и по-самостоятелни младежи над 16-годишна възраст, които се предлагат целогодишно. Характерно за тях е, че спрямо езиковите ваканции на по-малките, организацията тук залага на обучението в класната стая и в цената на предлаганите предложения невинаги са включени допълнителни занимания и екскурзии. Тъй като тези обучения се провеждат най-вече в големите градове на популярни туристически държави, курсистите могат да потънат изцяло в динамиката и средата спрямо своето индивидуално темпо, интереси и желания. 
Предлагат се в основен и интензивен формат на обучение, като основно предимство е голямата гъвкавост спрямо нуждите и предпочитанията на курсиста, с възможността за провеждане на индивидуални часове по желание. 
 

ВИДОВЕ КУРСОВЕ ЗА МЛАДЕЖИ И ВЪЗРАСТНИ

Курсове за тийнейджъри (16-18 г)

В динамичния съвременен свят на улеснена комуникация, транспорт и редица технологични удобства, все повече тийнейджъри умеят и предпочитат да откриват нови знания и дестинации самостоятелно, без непрестанно наблюдение и стриктен предварителен график. 
В този тип курсове те имат организирана програма за извънкласни дейности само за част от престоя си в чужбина, която включва посещения на забележителности, целодневни екскурзии, спортни активности. Така разполагат и с немалко свободно време, което сами да изберат как да прекарат спрямо личните предпочитания и идеи. 
 

Професионални курсове

Подобряването на езиковите познания в избраното кариерно направление има редица ползи - за по-гладка работна комуникация с колеги, клиенти и партньори, за шлифоване на знанията чрез лесно възприемане на специализирана литература и други материали, или за цялостно добиване на по-голяма независимост, увереност и адаптивност. 
Без значение дали сте специалист в областта на правото, медицината, бизнеса, авиацията – нашите партньори предлагат разнообразни фокусирани курсове за подобряване на езиковите умения в конкретни професионални сфери. Те са водени от квалифицирани преподаватели, провеждат се в малки групи и се предлагат целогодишно, с опции за гъвкав график спрямо личните предпочитания. 

Подготовка за изпит за езиков сертификат

Без значение дали имате нужда от IELTS 6.5 за кандидатстване в университет или искате да докажете езиковото си ниво за по-впечатляващо CV за работа, подготовката за сертифициращ изпит в страната, където реално се говори езика, може значително да подобри резултатите Ви и да ускори качественото обучение.
Акредитираните международни курсове, които предлагаме, ще Ви помогнат да усвоите необходимите изпитни техники, да се запознаете със структурата на изпита и да развиете значително граматическите си познания чрез многобройни примери и упражнения. В същото време имате възможност да подобрите свободното си владеене и разбиране чрез потапяне в реална среда. Това е идеалният начин да се подготвите за кратък период от време, независимо в какъв сертификат се целите - IELTS, TOEFL, Cambridge, DELE, TestDaf, ÖSD, SIELE, SAT, CELI, TCF. 

Курсове за възрастни

Широкоразпространен мит е, че след навършване на пълнолетие е късно да се учи чужд език. Дори напротив, многобройни проучвания доказват, че човек има умението да упражнява и развива лингвистичния си капацитет дори в доста по-напреднала възраст, а ползите от подобен тип когнитивна динамика са огромни не само за увереността в комуникацията, но и за мозъчната невропластичност, общата му функция и подобряване на паметта. 
Езиковите обучения за възрастни в чужда страна са прекрасна възможност за комбиниране на туристическо и образователно преживяване изцяло според личните предпочитания и възможности. Така Вашето обучение обогатява екскурзията Ви с възможност за по-добро разбиране на средата, а екскурзията допълва обучението чрез своевременно упражнение на новите знания. Win-win. 
 

ЕЗИК НА ОБУЧЕНИЕ

Английски език

Немски език

Испански език

Френски език

Италиански език

Руски език

Курсове за сертификати

ДЪРЖАВИ

НЕ ОТКРИХТЕ ОТГОВОР НА СВОЯ ВЪПРОС?

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Изпратете ни запитване и с удоволствие ще Ви отговорим.

Изпрати

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: