ОНЛАЙН ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ

Лесно, удобно и качествено усвояване на чужд език

СПЕЦИАЛНО ПОРТФОЛИO ОТ ОНЛАЙН КУРСОВЕ

ОНЛАЙН КУРСОВЕ С ИНТЕГРАЛ

Стремглавият ръст в предлагането на обучения по чужд език в дигитална среда е съвсем естествено и очаквано явление в днешния свят, в които все повече хора търсят по-удобни и все така ефективни решения за самоусъвършенстване. На разположение на любознателните курсисти има безброй възможности – нови локални и глобални платформи, обещаващи разнообразни формати на обучение „на един клик разстояние“. 

 

С какво се отличават езиковите обучения, предлагани от Интеграл?

Нашето портфолиo от онлайн курсове е разработено съвместно с дългогодишни партньори – езикови центрове и школи от цял свят, които притежават огромен опит с обучението на курсисти от всякакви националности, възрасти, цели и основни познания. В селекцията ни има курсове с разнообразна структура, интензитет и ниво на интеракция, ползващи удобни дигитални платформи, с което можем да отговорим на нуждите на всеки търсещ. Общото е доказаната квалификация и опит на преподавателите – стандарт на партньорите ни и ключова основа за качественото, лесно и бързо усвояване на чужд език. 

ЕЗИЦИ, КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ИЗУЧАВАТ ОНЛАЙН

ЕЗИК НА ОБУЧЕНИЕ

Английски език

Немски език

Френски език

Испански език

Руски език

Курсове за сертификати

ТИПОВЕ ОБУЧЕНИЯ

Езикови курсове за възрастни

Предлагат се курсове с различен интензитет и обхващащи всички нива на изучавания език. За курсисти с по-добри познания има възможност за изучаване на академични предмети, с фокус бизнес или друга професионална тематика. За кандидат-студентите има подготовка за изпити за международно признати сертификати като IELTS, testDaf, DELE.

Практически курсове за тийнейджъри

Курсистите имат възможност да работят в групи по различни проекти, да решават казуси и да подготвят материали в часове извън курса. Това развива и умения за екипна работа от разстояние, както и за подобряване на комуникацията в неформална среда.

Английски език за заети хора

Онлайн уроците са изключително удобно и ефективно решение. Курсовете са с разнообразно направление и времетраене според индивидуалните нужди.

Онлайн курсове по Бизнес английски

Основно предимство на виртуалните курсове по бизнес английски са организираните клубове по интереси, включени към тях.
Разглеждат се теми от бизнеса и се решават казуси. Курсистите се поставят в различни ситуации и се разиграват роли, като практическа симулация на динамичната и разнообразна реална бизнес среда. 
 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ И ГРАФИК

  • Езиковите центрове предлагат разнообразни варианти за продължителност на учебни часове, които би могъл да покрие курсистът. Те могат да варират от 20 до 30 учебни часа на седмица. Минималната продължителност на курса е 1 седмица, като практиката доказва, че по-продължителните курсове водят до по-добри резултати. За да се премине едно цяло ниво, са необходими между 6 и 12 седмици, в завивимост от интензитета на курса. 
     
  • Избирайки конкретен курс и преподавател, курсистът получава и гъвкавост във времето на провеждане на сесията. Някои от груповите уроци имат сутрешни, обедни и следобедни сесии по избор. Индивидуалните, от своя страна, се базират на договорка между учител и ученик.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШ КОНСУЛТАНТ

ЗАПАЗЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ

Попълнете формата и запазете своя час за консултация с наш представител.

 

Запази

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: