ИЗЛОЖЕНИЕ "СВЕТОВНО ОБРАЗОВАНИЕ"

Лични срещи с десетки международни институции и образователни експерти

World Education Fair

СВЕТОВНО ОБРАЗОВАНИЕ

Най-големият образователен форум в Югоизточна Европа

Изложение "Световно образование" е най-големият образователен форум в Югоизточна Европа, който вече 15 години помага на учениците и студентите да открият своя академичен и професионален път, който ще ги отведе към мечтаната кариерна цел. 
Като координатор на проекта и консултант за образование в чужбина с утвърдени традиции, ние от Интеграл твърдо заставаме зад мисията на проекта, спомагайки за директната среща на образователни институции от цял свят с българските ученици и техните семейства.  
Освен в България, изложение "Световно образование" се организира още в Румъния, Албания, Хърватия, Словения, Литва и Сърбия, а едно от последните издания на събитието отбеляза рекордния брой от 230 изложители от 25 различни държави с над 16 000 посетители за всички държави на World Education Fair.
 

СВЕТОВНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЦИФРИ

17

ГОДИНИ ОПИТ

41

ИЗДАНИЯ

7

ДЪРЖАВИ

186793

ПОСЕТИТЕЛИ

НАШИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ

Мария

11 клас

Много ми беше полезно това, че всички университети и цялата информация, която ми е нужна, са събрани на едно място - на изложението "Световно образование". Българите от чуждестранните университети ми помогнаха с важна информация и личния си опит от живота и обучението в чужбина!

Повече за Световно Образование

Повече за Световно Образование

Научи повече

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: