IELTS MOCK ТЕСТ

Симулация на изпита с официално одобрени материали в реални изпитни условия

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕСТЪТ?

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕСТЪТ?

За максимален резултат на IELTS ще Ви помогне полагането на MOCK Test - симулация на изпита с официално одобрени материали в реални изпитни условия. Пробният тест помага на кандидатите да придобият цялостна представа за изпита, да запълнят евентуални пропуски в подготовката, както и да  преминат през всички компоненти в рамките на официалното времетраене на реалния изпит. 

Проверката и анализът на резултатите се прави от квалифициран IELTS трейнър, а коментарите включват обяснения на грешките от четирите компонента (Listening, Reading, Writing, Speaking) и препоръки за преодоляването им. Кандидатът ги получава в рамките на 5 работни дни. Обикновено оценките от Mock теста и реалния тест се различават с не повече от 0.5 точки.

Тези от вас, които предпочитат да получат допълнителни насоки и съвети за подготовка, могат да заявят индивидуална консултация със сертифицирания трейнър.

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Тест:  IELTS Mock тест
Дата: 

30.09.2023г. 
 

Начален час:  09:30 ч. 
Формат:  Онлайн
Цена:  80 лв. 
   

 

ОТЗИВИ

Ралица Митева

Родител

За пробните изпити IELTS на нашия син се доверихме на Интеграл и останахме изключително доволни от провеждането им и получената обратна връзка. След първия MOCK test синът ни поработи върху посочените му пропуски и след месец се яви отново на пробен изпит в Интеграл, като този път резултатът му на всички компоненти се беше повишил. Безспорно набраният опит, както и специализираните насоки и приятелското и окуражаващо отношение на IELTS трейнъра г-н Тодоров допринесоха за подобрения резултат. 

ЗАПИШИ СЕ ЗА ТЕСТА

ЗАПАЗИ СВОЕТО МЯСТО

Попълни формата за контакт и ние ще се свържем с теб.

Изпрати запитване

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: