ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ И ВАКАНЦИИ В АНГЛИЯ

Английски език в родината на Шекспир и футбола

Мост между традициите и иновациите, Англия неизменно попада в класациите на най-посещаваните държави в света. Страната събира на едно място вековно историческо наследство, необикновени природни пейзажи, изключителни музикални фестивали и спортни събития. Островът е идеалната дестинация за любителите на древни обичаи, съвременни културни тенденции и красотата на шекспировия език. В престижните академични центрове, като Кеймбридж и Оксфорд, курсистите могат да се докоснат до автентичния английски език, докато общуват с нови приятели от цял свят.   
 

Свалете безплатно нашия каталог за ЛЯТО 2023

Свалете безплатно нашия каталог за ЛЯТО 2023

СВАЛЕТЕ
ЕЗИЦИ, КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ИЗУЧАВАТ В АНГЛИЯ

ЕЗИК НА ОБУЧЕНИЕ

Английски език

ДЕСТИНАЦИИ В АНГЛИЯ

ДЕСТИНАЦИИ

Елизабет Найденова, групов ръководител

Разказва за Broomsgrove School в Англия

В първия ден ни събраха в зала, където директорът произнесе реч, разказа за училището и програмата; запознаха ни с всички отговорници и асистенти. 
В същия ден беше направен и тестът за определяне на ниво, а на следващия - и разпределението по групи. Направи ми впечатление, че всички деца, дори и най-малките, се справяха добре и разбираха всичко което им се каже. Много бързо влезнаха в ритъм. 

Сутрин закусвахме, след това децата се разпределяха по групи и отиваха в сградата за учебните часове. Веднага след тях отиваха на обяд, а след кратка почивка се събираха в спортната зала за съответните занимания. След вечеря също се организираха допълнителни такива.  
Допадна ми идеята за BBQ-вечерта на открито с различни забавления, а да не забравяме и буса за сладолед. Последната седмица поръчахме и пици от местните пицарии в градчето, като си направихме спокойна “Pizza Night” с филм. Момичетата се бяха пристрастили по нов сериал, а момчетата играеха на телефоните, плейстейшъните или свиреха на пиано. 

Активностите бяха разнообразни. На закрито имаше възможност за тенис на маса, бадминтон, готвене, танци, изкуства и заняти, плуване и “CASTLE”, а на открито – за тенис на корт, баскетбол, футбол, ориентиране, водна пързалка.

Екскурзията до Лондон беше много добре органзирана и децата успяха да видят едни от най-големите забележителности. Първо спряхме пред Бъкингамския дворец и гидът обясни кой живее там, колко обслужващ персонал има и какво означава развяващият се флаг. След това наблюдавахме шествие, което може да се види само веднъж в месеца, а гидът ни нарече „късметлии“. Продължихме към конюшните на кралицата, като минахме през „Churchill’s War Room” и пред нас се откри панорамна гледка на Окото. Разходката ни отведе до Уестминстърското Абатство, Биг Бен, Даунинг Стрийт. По-късно през деня посетихме и два музея – Natural History Museum и Science Museum, където се разделихме по групи. В дните с целодневни екскурзии вечерта беше свободна. 

Екскурзията в Warwick Castle и Stratford upon Avon също се харесаха на децата. Присъствахме на постановка в Warwick Castle, която пресъздаде някогашната история на втория най-стар и напълно запазен замък във Великобритания. По-късно успяхме да се насладим на шоу с птици и да хапнем сладолед. В същия ден посетихме и Stratford upon Avon, разходихме се по главната улица и видяхме къщата на младия Шекспир. 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШ КОНСУЛТАНТ

ЗАПАЗЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ

Попълнете формата и запазете час за консултация с наш представител.

Запази

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: