ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ И ВАКАНЦИИ В АНГЛИЯ

Английски език в родината на Шекспир и футбола

Мост между традициите и иновациите, Англия неизменно попада в класациите на най-посещаваните държави в света. Страната събира на едно място вековно историческо наследство, необикновени природни пейзажи, изключителни музикални фестивали и спортни събития. Островът е идеалната дестинация за любителите на древни обичаи, съвременни културни тенденции и красотата на шекспировия език. В престижните академични центрове, като Кеймбридж и Оксфорд, курсистите могат да се докоснат до автентичния английски език, докато общуват с нови приятели от цял свят.   
 

Свалете безплатно нашия каталог за ЛЯТО 2024

Свалете безплатно нашия каталог за ЛЯТО 2024

СВАЛЕТЕ
ЕЗИЦИ, КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ИЗУЧАВАТ В АНГЛИЯ

ЕЗИК НА ОБУЧЕНИЕ

Английски език

ДЕСТИНАЦИИ В АНГЛИЯ

ДЕСТИНАЦИИ

Елизабет Найденова, групов ръководител

Разказва за Broomsgrove School в Англия

В първия ден ни събраха в зала, където директорът произнесе реч, разказа за училището и програмата; запознаха ни с всички отговорници и асистенти. 
В същия ден беше направен и тестът за определяне на ниво, а на следващия - и разпределението по групи. Направи ми впечатление, че всички деца, дори и най-малките, се справяха добре и разбираха всичко което им се каже. Много бързо влезнаха в ритъм. 

Сутрин закусвахме, след това децата се разпределяха по групи и отиваха в сградата за учебните часове. Веднага след тях отиваха на обяд, а след кратка почивка се събираха в спортната зала за съответните занимания. След вечеря също се организираха допълнителни такива.  
Допадна ми идеята за BBQ-вечерта на открито с различни забавления, а да не забравяме и буса за сладолед. Последната седмица поръчахме и пици от местните пицарии в градчето, като си направихме спокойна “Pizza Night” с филм. Момичетата се бяха пристрастили по нов сериал, а момчетата играеха на телефоните, плейстейшъните или свиреха на пиано. 

Активностите бяха разнообразни. На закрито имаше възможност за тенис на маса, бадминтон, готвене, танци, изкуства и заняти, плуване и “CASTLE”, а на открито – за тенис на корт, баскетбол, футбол, ориентиране, водна пързалка.

Екскурзията до Лондон беше много добре органзирана и децата успяха да видят едни от най-големите забележителности. Първо спряхме пред Бъкингамския дворец и гидът обясни кой живее там, колко обслужващ персонал има и какво означава развяващият се флаг. След това наблюдавахме шествие, което може да се види само веднъж в месеца, а гидът ни нарече „късметлии“. Продължихме към конюшните на кралицата, като минахме през „Churchill’s War Room” и пред нас се откри панорамна гледка на Окото. Разходката ни отведе до Уестминстърското Абатство, Биг Бен, Даунинг Стрийт. По-късно през деня посетихме и два музея – Natural History Museum и Science Museum, където се разделихме по групи. В дните с целодневни екскурзии вечерта беше свободна. 

Екскурзията в Warwick Castle и Stratford upon Avon също се харесаха на децата. Присъствахме на постановка в Warwick Castle, която пресъздаде някогашната история на втория най-стар и напълно запазен замък във Великобритания. По-късно успяхме да се насладим на шоу с птици и да хапнем сладолед. В същия ден посетихме и Stratford upon Avon, разходихме се по главната улица и видяхме къщата на младия Шекспир. 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШ КОНСУЛТАНТ

ЗАПАЗЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ

Попълнете формата и запазете час за консултация с наш представител.

Запази

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

НАПРАВЕТЕ СЛЕДВАЩИ СТЪПКИ КЪМ МЕЧТАНОТО ОБРАЗОВАНИЕ!

Създайте своя профил, за да откриете най-подходящите езикови курсове и възможности за образование в чужбина и България.

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Случва се на всеки. Попълнете и-мейл адреса, с който сте регистрирали своя профил, за да получите достъп.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Списъкът с Избрани институции няма да бъде запазен, ако не регистрирате свой профил. Сигурни ли сте, че искате да продължите без такъв?

Запазете списъка с избрани институции.

Запазете списъка с избрани институции.

Създайте своя личен профил в платформата!

  • Oтнемa под минута
  • Виждате полезно съдържание, достъпно само за регистрирани потребители
  • Получавате първи информация и новини по темите, които ви вълнуват
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: