Англия с по-лесен достъп за чуждестранните ученици

20.01.2022


В следствие на намаляващите случаи на заразени с COVID-19, английското правителство обяви намерението си да облекчи противоепидемичните мерки и да улесни пътуването, престоя и социализацията в страната. По този начин държавата прави все повече стъпки за завръщане към “нормалния” начин на живот.  

Без ограничения за учениците, пътуващи в Англия 

Страната се превръща във все по-предпочитана дестинация за пътешествия, обучения и езикови ваканции през новата година. Причината е, че от 11 февруари 2022 г. за учениците под 18 години няма да бъде необходимо наличието на тест за COVID-19 преди пътуване или след пристигане в Англия. Отпада и изискването за карантина/самоизолация при влизане в страната, като трябва единствено да се попълни формуляр за локация.

Новите срещи, запознанствата и общуването стават все по-лесни!

Посещенията на известни забележителности, новите приятелства и комуникацията с връстници от цял свят са сред най-вълнуващите елементи от всяка незабравима езикова ваканция. А хубавата новина е, че Англия се връща към социалния живот, като отменя изискването за представяне на сертификат за ваксинация или отрицателен резултат от тест, при посещение на обществени събития. Отпада и задължителното носене на предпазни маски в затворени помещения и на обществени места.

Какво още предстои?

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да следите всички актуални новини за образованието и езиковите курсове в Англия. А в най-новия ни каталог можете да откриете всички предложения за езикови ваканции в страната: вижте тук.

Ако планирате езиков курс или образование в Англия, нашите консултанти са винаги на разположение, за да Ви информират за всичко актуално, свързано с възможностите и условията за обучение.

Контактите ни можете да откриете тук.

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: