Англия с по-лесен достъп за чуждестранните ученици

20.01.2022


В следствие на намаляващите случаи на заразени с COVID-19, английското правителство обяви намерението си да облекчи противоепидемичните мерки и да улесни пътуването, престоя и социализацията в страната. По този начин държавата прави все повече стъпки за завръщане към “нормалния” начин на живот.  

Без ограничения за учениците, пътуващи в Англия 

Страната се превръща във все по-предпочитана дестинация за пътешествия, обучения и езикови ваканции през новата година. Причината е, че от 11 февруари 2022 г. за учениците под 18 години няма да бъде необходимо наличието на тест за COVID-19 преди пътуване или след пристигане в Англия. Отпада и изискването за карантина/самоизолация при влизане в страната, като трябва единствено да се попълни формуляр за локация.

Новите срещи, запознанствата и общуването стават все по-лесни!

Посещенията на известни забележителности, новите приятелства и комуникацията с връстници от цял свят са сред най-вълнуващите елементи от всяка незабравима езикова ваканция. А хубавата новина е, че Англия се връща към социалния живот, като отменя изискването за представяне на сертификат за ваксинация или отрицателен резултат от тест, при посещение на обществени събития. Отпада и задължителното носене на предпазни маски в затворени помещения и на обществени места.

Какво още предстои?

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да следите всички актуални новини за образованието и езиковите курсове в Англия. А в най-новия ни каталог можете да откриете всички предложения за езикови ваканции в страната: вижте тук.

Ако планирате езиков курс или образование в Англия, нашите консултанти са винаги на разположение, за да Ви информират за всичко актуално, свързано с възможностите и условията за обучение.

Контактите ни можете да откриете тук.

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: