Бизнес образование в сърцето на чаровния Балтийски регион

11.06.2022

ISM University е N1 бизнес университет в Литва


В последните години програмите по бизнес и икономика неизменно попадат сред топ 5 на предпочитаните от българските студенти, които избират да продължат своето висше образование в университет зад граница. Тази тенденция не е случайна, тъй като професионалните възможности пред завършилите включват вълнуваща кариерна реализация в международни компании и атрактивно възнаграждение. 


Ако и вие искате перспективна кариера в света на парите, бизнес дипломата на ISM University ще ви отвори много врати. Университетът е най-доброто висше бизнес училище в Литва и предлага иновативни бакалавърски, магистърски и докторски програми на английски език. Институцията се отличава с достъпни такси, възможности за стипендии до 100% и международен екип от преподаватели. 


Дуалните програми, чрез които студентите могат да завършат с дипломи от два университета, са сред основните предимства на ISM University и една от причините да привлича кандидати от над 40 националности. Академичните партньори са над 100 и включват френските INSEEC School of Business & Economics и KEDGE Business School, както и BI Norwegian Business School. Бакалавърската програма „Industrial Technology Management“ и магистратурата по „International Marketing and Management“ дават диплома и от престижния американски университет Illinois Institute of Technology.

 


Иновативният подход в обучението съчетава практически задачи, групови проекти и симулации, а сътрудничеството с редица водещи компании гарантира адекватна подготовка, отговаряща на тенденциите и реалните нужди на индустрията, осигурявайки ранен кариерен старт на възпитаниците на ISM University. Около 1/3 от тях притежават собствен бизнес, а 60% от студентите започват работа още докато са в университета.   


И ако все още се колебаете дали обучението в ISM University e за вас, то несъмнено трябва да вземете предвид ниските разходи за живот в Литва в сравнение с повечето популярни образователни дестинации. Университетът е разположен в очарователния Вилнюс, една от най-зелените столици в Европа. Освен че градът предлага най-бързия Wi-Fi Интернет в света, заема и водещо място в привличането на технологични старт-ъпи.


Приемът в ISM University за академичната 2022-2023 година все още е отворен за международни кандидати! Ако искате да получите повече информация за ISM University, включително за таксите, сроковете за кандидатстване и възможностите за стипендии, нашите консултанти с радост ще отговорят на всички ваши въпроси.  
 

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: