Бизнес образование в сърцето на чаровния Балтийски регион

11.06.2022

ISM University е N1 бизнес университет в Литва


В последните години програмите по бизнес и икономика неизменно попадат сред топ 5 на предпочитаните от българските студенти, които избират да продължат своето висше образование в университет зад граница. Тази тенденция не е случайна, тъй като професионалните възможности пред завършилите включват вълнуваща кариерна реализация в международни компании и атрактивно възнаграждение. 


Ако и вие искате перспективна кариера в света на парите, бизнес дипломата на ISM University ще ви отвори много врати. Университетът е най-доброто висше бизнес училище в Литва и предлага иновативни бакалавърски, магистърски и докторски програми на английски език. Институцията се отличава с достъпни такси, възможности за стипендии до 100% и международен екип от преподаватели. 


Дуалните програми, чрез които студентите могат да завършат с дипломи от два университета, са сред основните предимства на ISM University и една от причините да привлича кандидати от над 40 националности. Академичните партньори са над 100 и включват френските INSEEC School of Business & Economics и KEDGE Business School, както и BI Norwegian Business School. Бакалавърската програма „Industrial Technology Management“ и магистратурата по „International Marketing and Management“ дават диплома и от престижния американски университет Illinois Institute of Technology.

 


Иновативният подход в обучението съчетава практически задачи, групови проекти и симулации, а сътрудничеството с редица водещи компании гарантира адекватна подготовка, отговаряща на тенденциите и реалните нужди на индустрията, осигурявайки ранен кариерен старт на възпитаниците на ISM University. Около 1/3 от тях притежават собствен бизнес, а 60% от студентите започват работа още докато са в университета.   


И ако все още се колебаете дали обучението в ISM University e за вас, то несъмнено трябва да вземете предвид ниските разходи за живот в Литва в сравнение с повечето популярни образователни дестинации. Университетът е разположен в очарователния Вилнюс, една от най-зелените столици в Европа. Освен че градът предлага най-бързия Wi-Fi Интернет в света, заема и водещо място в привличането на технологични старт-ъпи.


Приемът в ISM University за академичната 2022-2023 година все още е отворен за международни кандидати! Ако искате да получите повече информация за ISM University, включително за таксите, сроковете за кандидатстване и възможностите за стипендии, нашите консултанти с радост ще отговорят на всички ваши въпроси.  
 

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: