Coventry University със специален кандидатстудентски прием

19.04.2021

Извънредния юлски прием от юли 2021 дава възможност за студентски кредит на кандидатите от ЕС


Английският университет Coventry University обяви извънреден юлски прием, който ще предостави на кандидатите от ЕС последна възможност за студентски заем, покриващ таксата от 9250 паунда/година за целия период на обучение в бакалавърски програми.

Студентите, които стартират висшето си образование в университета в Ковънтри преди 31 юли 2021г., няма да бъдат засегнати от образователните промени на британското правителство, като за целта ще се нуждаят единствено от „Student Route“ виза. Това означава, че те ще могат да се възползват от студентския кредит, отпускан от Student Loans Company и покриващ пълната такса за програмата за всяка година на своето обучение.

Решението на университета е продиктувано от желанието да запази студентите от ЕС като важна част от своя международен облик и е вследствие на промяната в условията след Брекзит за прекратяване на кредитирането за кандидати от България и други европейски страни.

Специалният прием се предлага за седем от най-предпочитаните бакалавърски програми – Биомедицина, Бизнес мениджмънт, Компютърни науки, Дигитален маркетинг, Международни отношения, Психология и Машинно инженерство.

Със 160-годишна история и модерна академична база, Coventry University носи традициите и иновациите на британското образование. През 2020 г. е на 15-то място в престижната класация Guardian University Ranking, номиниран е за „Университет на годината“ и печели наградата в категория „Student experience“ на Good University Guide, а 94% от дипломиралите се студенти успяват да се реализират бързо на пазара на труда.

Подробности за извънредния прием, условията и процеса по кандидатстване ще бъдат предоставени в специални информационни сесии на официалния UCAS център на "Интеграл", чрез който кандидатстват голяма част от българските студенти. Събитията ще се проведат на 22 и 27 април, а участието в тях е напълно безплатно.

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: