Да учиш медицина с колеги от Нова Зеландия

27.04.2022


Международното обучение по медицина е по-достъпно от всякога, а причините да изберете програмите на английски език зад граница са много – от световно признатите дипломи до клиничния опит в модерна среда и под ръководството на експерти от цял свят. 

През последните две десетилетия University of Nicosia (UNIC) заема водещо място в разработването на академични програми в сферата на здравните науки в Кипър. Институцията поставя началото през 2011 г., когато в партньорство с британския St. George’s, University of London стартира обучението по медицина и хирургия за студенти с вече придобита бакалавърска степен. Три години по-късно е въведена и 6-годишна програма за кандидат-студентите, които искат да завършат с диплома за Doctor of Medicine (MD).

Повече от 1000 студенти от 80 държави, включително САЩ, Канада, Австралия и Нова Зеландия, избират медицинския факултет на UNIC. В допълнение към достиженията в образованието и изследванията в сферата на здравеопазването, институцията се отличава и със своите утвърдени преподаватели, опитен екип, международни партньорства, модерна учебна база и ресурси. Ориентирана към студентите, иновативната академична програма развива клиничните умения и насърчава съвместното учене и критичното мислене. По този начин студентите придобиват ценни знания, който са от съществено значение за бъдещата им кариера в медицината.
Завършилите развиват успешно професионална практика в редица държави в Европа, както и САЩ, Канада, Великобритания, Австралия, Израел, Ливан.

Вземете световно призната европейска диплома по медицина и стартирайте своята кариера навсякъде по света:
•    Без допълнителни приемни изпити
•    Обучение на английски език
•    99.8% от завършилите практикуват в сферата на медицина
•    Клиничен опит още през втората година на обучението
•    Международни студентско тяло
•    Възможности за стипендии
•    Отворен прием за есен 2022 

Кариерни възможности
С помощта на специалния отдел „Student Success Team“, студентите имат персонален академичен ръководител и могат да се възползват от срещи с кариерни консултанти, за да следят образователните си постижения и нужните стъпки за успешна реализация в желаната държава.  

По време на следването си получават подкрепа и насоки от бивши студенти и експерти за добрите работни практики в различните региони на света. Отделът предлага съдействие и при полагането на национални лицензионни изпити като USMLE, в зависимост от предпочитания следдипломен път. 

Със студенти от над 80 националности и компетентен международен екип, медицинският факултет на UNIC предлага обучение в конкурентна среда и практическа подготовка за глобалния пазар на здравеопазването. Медицинската програма е акредитирана от европейските органи и предлага на завършилите възможността да продължат своето следдипломно обучение. Повече от 200 медицински центъра в цял свят предлагат позиции на възпитаниците на програмата за обучение, практика и изследователска дейност.
За повече информация, моля посетете https://www.med.unic.ac.cy/education/6-year-md-degree/.

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

НАПРАВЕТЕ СЛЕДВАЩИ СТЪПКИ КЪМ МЕЧТАНОТО ОБРАЗОВАНИЕ!

Създайте своя профил, за да откриете най-подходящите езикови курсове и възможности за образование в чужбина и България.

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Случва се на всеки. Попълнете и-мейл адреса, с който сте регистрирали своя профил, за да получите достъп.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Списъкът с Избрани институции няма да бъде запазен, ако не регистрирате свой профил. Сигурни ли сте, че искате да продължите без такъв?

Запазете списъка с избрани институции.

Запазете списъка с избрани институции.

Създайте своя личен профил в платформата!

  • Oтнемa под минута
  • Виждате полезно съдържание, достъпно само за регистрирани потребители
  • Получавате първи информация и новини по темите, които ви вълнуват
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: