Да учиш медицина с колеги от Нова Зеландия

27.04.2022


Международното обучение по медицина е по-достъпно от всякога, а причините да изберете програмите на английски език зад граница са много – от световно признатите дипломи до клиничния опит в модерна среда и под ръководството на експерти от цял свят. 

През последните две десетилетия University of Nicosia (UNIC) заема водещо място в разработването на академични програми в сферата на здравните науки в Кипър. Институцията поставя началото през 2011 г., когато в партньорство с британския St. George’s, University of London стартира обучението по медицина и хирургия за студенти с вече придобита бакалавърска степен. Три години по-късно е въведена и 6-годишна програма за кандидат-студентите, които искат да завършат с диплома за Doctor of Medicine (MD).

Повече от 1000 студенти от 80 държави, включително САЩ, Канада, Австралия и Нова Зеландия, избират медицинския факултет на UNIC. В допълнение към достиженията в образованието и изследванията в сферата на здравеопазването, институцията се отличава и със своите утвърдени преподаватели, опитен екип, международни партньорства, модерна учебна база и ресурси. Ориентирана към студентите, иновативната академична програма развива клиничните умения и насърчава съвместното учене и критичното мислене. По този начин студентите придобиват ценни знания, който са от съществено значение за бъдещата им кариера в медицината.
Завършилите развиват успешно професионална практика в редица държави в Европа, както и САЩ, Канада, Великобритания, Австралия, Израел, Ливан.

Вземете световно призната европейска диплома по медицина и стартирайте своята кариера навсякъде по света:
•    Без допълнителни приемни изпити
•    Обучение на английски език
•    99.8% от завършилите практикуват в сферата на медицина
•    Клиничен опит още през втората година на обучението
•    Международни студентско тяло
•    Възможности за стипендии
•    Отворен прием за есен 2022 

Кариерни възможности
С помощта на специалния отдел „Student Success Team“, студентите имат персонален академичен ръководител и могат да се възползват от срещи с кариерни консултанти, за да следят образователните си постижения и нужните стъпки за успешна реализация в желаната държава.  

По време на следването си получават подкрепа и насоки от бивши студенти и експерти за добрите работни практики в различните региони на света. Отделът предлага съдействие и при полагането на национални лицензионни изпити като USMLE, в зависимост от предпочитания следдипломен път. 

Със студенти от над 80 националности и компетентен международен екип, медицинският факултет на UNIC предлага обучение в конкурентна среда и практическа подготовка за глобалния пазар на здравеопазването. Медицинската програма е акредитирана от европейските органи и предлага на завършилите възможността да продължат своето следдипломно обучение. Повече от 200 медицински центъра в цял свят предлагат позиции на възпитаниците на програмата за обучение, практика и изследователска дейност.
За повече информация, моля посетете https://www.med.unic.ac.cy/education/6-year-md-degree/.

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: