Две училища с ексклузивни стипендии за клиенти на Интеграл

18.04.2024

Kingsley School и King’s College School, Cascais с отстъпки от пълната годишна такса за обучение и настаняване


Стипендии, достигащи до 30% от пълната годишна такса за обучение и настаняване, предлагат две пансионни училища - Kingsley School и King’s College School, Cascais.

Отстъпката е ексклузивно само за клиенти на Интеграл.

И двете учебни заведения са дългогодишни наши партньори, които предлагат перфектни условия за профилирано обучение и извънкласни занимания.

Kingsley School е смесено пансионно училище с утвърдени традиции, разположено в малкия пристанищен град Бидефорд, в устието на река Торидж, която е в северната част на област Девън. Кампусът се намира сред красива гориста местност, само на 5 мин от прочутите плажове за сърф и се простира на площ от 25 акра. Предлага британски  програми GCSE, A-levels и BTEC, активно функциониращ кариерен център, както и извънкласни занимания по сърф в специализираната академия в училището.

Благодарение на уникалното местоположение в защитена от ЮНЕСКО биосфера в Северен Девън и в един от 12-те световни резервата по сърф в света, в Kingsley функционира специален център за опазване и устойчивост на околната среда, което е  крайъгълният камък на образованието в училището. Работата на центъра е действащ проект, в който участват всички ученици и е неразделна част от цялостната академична учебна програма в и извън класната стая. Kingsley с гордост носи званието ISA училище за устойчивост и екологично образование на годината и е финалист в класацията за Зелено частно училище за 2022 година.

King’s College School, Cascais пък е част от образователната група Inspired, която предоставя първокласно образование в много страни. Кашкайш е един от най-изисканите и очарователни курорти в Португалия, разположен на брега на Атлантическия океан, само на 30 мин. път с кола от Лисабон. Училището предлага обучение в програмите IGCSE и IB, а новият кампус, разположен на площ от 40 000 кв м, отваря врати през септември 2024 г. и ще предложи най-съвременните условия за обучение. Фокусът е върху индивидуалния подход и развиване на всестранни умения, стимулиране на креативността, насърчаване на любознателността и увереността, предлага се разширена образователна  учебна програма, иновативни методологии на преподаване и учене, съчетани с интегрирани технологии.

Желаещите да научат повече за стипендиите и нужните документи за кандидатстване и успешен прием трябва да се свържат с Милена Иванова на m.ivanova@integral.bg или на тел. 02/80 50 647.

 

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

НАПРАВЕТЕ СЛЕДВАЩИ СТЪПКИ КЪМ МЕЧТАНОТО ОБРАЗОВАНИЕ!

Създайте своя профил, за да откриете най-подходящите езикови курсове и възможности за образование в чужбина и България.

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Случва се на всеки. Попълнете и-мейл адреса, с който сте регистрирали своя профил, за да получите достъп.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Списъкът с Избрани институции няма да бъде запазен, ако не регистрирате свой профил. Сигурни ли сте, че искате да продължите без такъв?

Запазете списъка с избрани институции.

Запазете списъка с избрани институции.

Създайте своя личен профил в платформата!

  • Oтнемa под минута
  • Виждате полезно съдържание, достъпно само за регистрирани потребители
  • Получавате първи информация и новини по темите, които ви вълнуват
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: