"Интеграл" с пълна социална стипендия за езикова ваканция

29.07.2019

Стипендията е предназначена за талантливи деца-сираци или от семейства с ниски доходи


Пълна социална стипендия за езикова ваканция в чужбина за талантливи деца-сираци или от семейства с ниски доходи ще предостави "Интеграл".

Стипендията е в размер над 6000 лв. и включва такса за обучение, престой и самолетен билет. Тя ще даде шанс на мотивиран ученик с отличен академичен резултат и постижения, но без финансови възможности, да посети двуседмична езикова програма във Великобритания. Стипендията е насочена изцяло към изявени деца, израснали без родителска грижа, или от семейства с ниски доходи, които иначе не биха си позволили да участват в задграничен курс.

Участниците в конкурса трябва да са ученици на възраст между 12 и 17 години от семейства с ниски доходи (с месечен доход на член от семейството под 526,67 лв.) или сираци. Те трябва да притежават отличен успех за последната учебна година (над 5,50) и да докажат ниво на владеене на английски език минимум В1.

Кандидатите, които отговарят на тези условия, трябва да предоставят попълнен формуляр за участие, както и документ, удостоверяващ статуса или финансовото им положение.

Те трябва да подготвят мотивационно есе на английски език на тема "My future, my dream”  с дължина между 300 и 500 думи, което да изпратят на имейл contest@integral.bg най-късно до 23:59 ч. на 4 август 2019 г.

Победител ще е участникът с най-оригинално есе, който ще има уникалната възможност да посети в периода от 10 до 24 август 2019 г. езиковия център в базата на английското училище "Сидкот", разположено в Югозападна Англия, на около 2 часа от Лондон. Там той ще участва в лятната езикова програма на известната британска Academic Summer, която всяка година обучава стотици деца от цял свят в най-добрите бази на английските средни училища. Освен включените 26 уч. ч. седмично по английски език, победителят ще се възползва и възможностите на отличната материална база на "Сидкот", която разполага с плувен басейн, конна база, Wi-Fi, библиотека, арт център, модерна столова.

Това е третият конкурс за езикова стипендия за  Лято 2019, организиран от "Интеграл", но първата, която покрива изцяло пълните разходи за пътуване и престой. Със стипендии от "Интеграл" на езикова ваканция това лято ще пътуват десетокласникът Владимир Мичев от столичното 32 СУПЧЕ и осмокласничката от плевенската МГ "Гео Милев"  Дарина Цветанова – победители в двата предходни конкурса на компанията. Новият победител ще бъде обявен на 5 август 2019 г. на www.integral.bg и Facebook страницата Интеграл Развържи езика.


За контакт и подробна информация: Десислава Анева, 02/80 50 679, dyordanova@integral.bg.

Тагове:

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: