Istituto Europeo di Design отпусна стипендия за таксата за обучение в Италия и Испания

09.05.2023


Едно от водещите международни висши учебни заведения в сферата на дизайна - IED - Istituto Europeo di Design Италия и Испания, предлага 6 стипендии, покриващи 50% от таксата за обучение за семестриални и академични годишни курсове в Милано, Флоренция и Мадрид.

Кандидат-студентите, които искат да подадат документи за стипендията, ще трябва да разработят визуална история за себе си, въз основа на тяхната креативност и артистичните и културни препратки, които харесват най-много.

Трябва да бъдат използвани техниките и изразните инструменти, в които кандидатите са най-уверени, така че да изразят стойността на техния проект: рисунки, колажи, снимки, изображения или видеоклипове.

Кандидатите за стипендията трябва да бъдат на 18-годишна възраст до 31 декември 2023 г. и трябва да са завършили средното си образование до септември тази година.

Крайният срок за кандидатстване е 8 юни 2023 г.

Интеграл е официален партньор на Istituto Europeo di Design за България и кандидатстването е напълно безплатно за нашите клиенти. Свържете се с най-близкия наш офис и запазете безплатна консултация, за да научите повече относно финансирането и обучението в IED Италия и Испания.

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: