Летен лагер в Лондон - най-доброто решение за учене на английски език

11.01.2024


Стане ли дума за учене на английски език, дестинация номер 1 напълно логично е родината му Великобритания. Възможността за трупане на знания по време на езикова ваканция в британски езиков център позволява на децата да се потопят в най-автентичната езикова среда и да получат перфектната подготовка.

И съвсем нормално едно от най-предпочитаните места, които избират учениците и техните родители - не само от България, но и от целия свят - е Лондон.

А лятото на 2024 г. обещава незабравимо преживяване в една от най-известните столици, която винаги е в центъра на вниманието. Този град, който всяка година е дом на стотици хиляди ученици на езикова ваканция, предлага невероятно разнообразие от възможности за положителни емоции и забавление.

Международен притегателен център

Лондон е международен метрополис с огромно разнообразие от атракции и възможности за забавление. Градът привлича с оживената си общност и удобството от лесен достъп за хора от цял свят. Този летен рай е идеален за ученици, които искат да се потопят в културата и емблематичните забележителности на града.

Атракции на световно ниво

Лондон не се предава на скуката. Тук винаги има нещо за правене, включително безплатни активности за тези, които търсят забавление на минимална цена. Любителите на туристическите изживявания могат да се насладят на London Eye или да посетят прочутия музей "Мадам Тюсо". Легендарните градски паркове са идеални за отдих, а веригите Harrods и Selfridges предлагат изключителни шопинг възможности.

Град на изкуство и култура

Лондон е не само град на развлеченията, но и на изкуствата и културата. Световноизвестните галерии предоставят уникални изложби, а театралният квартал Уест Енд предлага шоута за всяко настроение - от вълнуващия "Mamma Mia!" до трогателния "Клетниците".

Така че, ако търсите незабравимо лятно училище, Лондон приветства всички студенти с отворени обяти. Този град е обещание за приключение, разнообразие и културно обогатяване.

Кои обаче са дестинациите в Лондон, които бихме препоръчали?

С големия брой налични езикови центрове идва и въпросът "Коя езикова ваканция в Лондон да избера?" Именно затова нашите професионални консултанти избраха три от най-добри предложения от богатия каталог на Интеграл - едно групово и две инвивидуални.
 

  • London Docklands

Груповото ни предложение е подходящо за по-малки или ученици, които все още са начинаещи, както и за курсисти, чиито родители търсят по-голяма сигурност при пътуването в чужбина. Курсът се провежда в сърцето на Лондон, в университетския кампус на University of East London, а учебното съдържание е разработено специално за краткосрочно обучение за 20-те учебни часа, включени в програмата.

  • Академично лято в DLD Лондон

Настаняването на учениците е в новопостроената сграда на средното училище DLD College London, която се намира на метри от моста Уестминстър и река Темза. Учебната програма е предназначена за широк възрастов диапазон и има голям набор от академични предмети и възможност за допълнителни модули към английския език с избор между STEAM (Science, Technology, Arts and Mathematics), Arts (Literature, Creative Arts, Performing Arts and Music) и Social Studies (History, Politics, Sociology, Environmental Studies and Current Affairs).

  • King’s College London

Курсът се организира от едно от най-реномираните учебни заведения в Обединеното кралство - King’s College London, като централното му разположение позволява на курсистите да разгледат и опознаят Лондон. Част от програмата се състои в опознаване на британската столица и учене на лексика, която се използва в реални ситуации по време на екскурзиите в града.

За да научите кои са разликите между индивидуалната и груповата езикова ваканция, можете да прочетете нашата специална статия по темата.

Тук можете да свалите нашите специализирани каталози за езикова ваканция за Лято 2024, а за да разберете повече за предложенията ни за летни езикови курсове, можете да се обърнете за безплатна консултация във всеки един от офисите на Интеграл в цяла България.

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

НАПРАВЕТЕ СЛЕДВАЩИ СТЪПКИ КЪМ МЕЧТАНОТО ОБРАЗОВАНИЕ!

Създайте своя профил, за да откриете най-подходящите езикови курсове и възможности за образование в чужбина и България.

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Случва се на всеки. Попълнете и-мейл адреса, с който сте регистрирали своя профил, за да получите достъп.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Списъкът с Избрани институции няма да бъде запазен, ако не регистрирате свой профил. Сигурни ли сте, че искате да продължите без такъв?

Запазете списъка с избрани институции.

Запазете списъка с избрани институции.

Създайте своя личен профил в платформата!

  • Oтнемa под минута
  • Виждате полезно съдържание, достъпно само за регистрирани потребители
  • Получавате първи информация и новини по темите, които ви вълнуват
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: