Магистратурата в чужбина - твоят кариерен трамплин

18.02.2022

Открийте разнообразие от магистърски и MBA програми в рамките на специализираното виртуално събитие “Masters & MBA”, което ще се проведе на 22 февруари


Причините да изберете магистратура в чужбина са много, но крайната цел често е една - да получите мечтаната работа! Независимо дали се стремите към по-висока позиция или пък промяна в кариерен път, новите знания и умения са Вашият трамплин към бъдещето!

Включете се във виртуалното изложение “Masters & MBA”, за да научите всичко актуално и полезно за международните магистърски програми зад граница и у нас и разговаряйте лично с представители на популярни университети от Нидерландия, Великобритания, Швейцария и България. Събитието е част от образователния форум “Световно образование” и се провежда за първи път в отговор на интереса към подобни възможности за квалификация в последните месеци. То цели да улесни максимално студенти, родители и работещи, като им спести време и средства за проучване,  в т.ч. и на магистратури онлайн.

Сред участниците в Masters & MBA е университетът в Тилбург – номер 1 в Холандия в направлението „Счетоводство и финанси“ и 17-и за MBA в класацията Shanghai Global Ranking of Academic Subjects за м.г.; университетът в Саутхемптън в Топ 100 в света според QS World Universities Ranking; университетът по приложни науки Fontys, който дава възможност за придобиване на изследователски опит и завършване на дисертационния труд в една от трите държави Великобритания, Нидерландия или България; престижните швейцарски колежи по хотелиерство и туризъм, част от Swiss Education Group (SEG), включително SHMS Swiss Hotel Management School и Hotel Institute Montreux, заемащи съответно 4-о и 6-о място на QS World Universities Ranking за обучение в сферата на хотелиерството; Висшето Училище по Мениджмънт България, което работи съвместно с университета на Кардиф Метрополитън във Великобритания.

Възможностите за достъпни такси включват стипендия в размер на 30 на сто от таксата за престижна швейцарска програма на Hotel Institute Montreux; такси от малко над €2000 за магистърските програми в Tilburg и Fontys; стипендия от £5,000 за магистърските програми и специална MBA стипендия на стойност до £9,000 в University of Southampton.

По време на изложението ще бъдат проведени и тематични презентации. Сред тях: „Как да учиш магистратура в чужбина?“, „Магистратура по туризъм и хотелиерство“, „Стипендии от Тук–Там: какво ново през 2022 г.“ и др.

Специализиран виртуален щанд ще предлага персонални консултации с нашия опитен екип на всеки, който иска да проучи възможностите и условията в различните дестинации, дистанционните програми, финансовите условия и др.

За да научите повече за събитието и пълната програма и да се регистрирате, моля посетете https://www.world-education.eu/uni/virtual-masters-mba-bulgaria-spring-2022

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: