Магистратурата в чужбина - твоят кариерен трамплин

18.02.2022

Открийте разнообразие от магистърски и MBA програми в рамките на специализираното виртуално събитие “Masters & MBA”, което ще се проведе на 22 февруари


Причините да изберете магистратура в чужбина са много, но крайната цел често е една - да получите мечтаната работа! Независимо дали се стремите към по-висока позиция или пък промяна в кариерен път, новите знания и умения са Вашият трамплин към бъдещето!

Включете се във виртуалното изложение “Masters & MBA”, за да научите всичко актуално и полезно за международните магистърски програми зад граница и у нас и разговаряйте лично с представители на популярни университети от Нидерландия, Великобритания, Швейцария и България. Събитието е част от образователния форум “Световно образование” и се провежда за първи път в отговор на интереса към подобни възможности за квалификация в последните месеци. То цели да улесни максимално студенти, родители и работещи, като им спести време и средства за проучване,  в т.ч. и на магистратури онлайн.

Сред участниците в Masters & MBA е университетът в Тилбург – номер 1 в Холандия в направлението „Счетоводство и финанси“ и 17-и за MBA в класацията Shanghai Global Ranking of Academic Subjects за м.г.; университетът в Саутхемптън в Топ 100 в света според QS World Universities Ranking; университетът по приложни науки Fontys, който дава възможност за придобиване на изследователски опит и завършване на дисертационния труд в една от трите държави Великобритания, Нидерландия или България; престижните швейцарски колежи по хотелиерство и туризъм, част от Swiss Education Group (SEG), включително SHMS Swiss Hotel Management School и Hotel Institute Montreux, заемащи съответно 4-о и 6-о място на QS World Universities Ranking за обучение в сферата на хотелиерството; Висшето Училище по Мениджмънт България, което работи съвместно с университета на Кардиф Метрополитън във Великобритания.

Възможностите за достъпни такси включват стипендия в размер на 30 на сто от таксата за престижна швейцарска програма на Hotel Institute Montreux; такси от малко над €2000 за магистърските програми в Tilburg и Fontys; стипендия от £5,000 за магистърските програми и специална MBA стипендия на стойност до £9,000 в University of Southampton.

По време на изложението ще бъдат проведени и тематични презентации. Сред тях: „Как да учиш магистратура в чужбина?“, „Магистратура по туризъм и хотелиерство“, „Стипендии от Тук–Там: какво ново през 2022 г.“ и др.

Специализиран виртуален щанд ще предлага персонални консултации с нашия опитен екип на всеки, който иска да проучи възможностите и условията в различните дестинации, дистанционните програми, финансовите условия и др.

За да научите повече за събитието и пълната програма и да се регистрирате, моля посетете https://www.world-education.eu/uni/virtual-masters-mba-bulgaria-spring-2022

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: