NABA обяви 3 стипендии за български ученици и студенти

07.02.2024

Финансовата помощ е за бакалаври, магистри и кандидати за летен курс в италианската академия по изкуства


Три стипендии за български ученици и студенти отпуска най-голямата частна академия по изкуства в Италия - Nuova Accademia di Belle Arti (NABA). Финансовата помощ е за бакалаври, магистри и кандидати, които искат да се запишат в някой от летните курсове на висшето училище.

NABA’s got talent

Това е стипендия за бакалаври, която може да покрие до €7000 евро, като важи само за най-високата такса (€20 600). Крайният срок за кандидатстване е 19 март, а класиранията ще бъдат обявени на 4 април. За да се възползват от стипендията, ако са одобрени, кандидатите ще трябва да изпратят специални форми за записване и да заплатят капаро в размер на €4000 до 11 април. Стипендията може да се подновява всяка година, ако кандидатите успеят да покрият съответните академични изисквания.

Scholarship for Masters of Arts and Academic Masters

Стипендията е предназначена за магистри, които искат да се обучават в различни специалности. Размерът на финансовата помощ може да достигне до 3000 евро, като размерите на финансирането варират според специалността, за която студентите кандидатстват. Крайният срок за подаване на документи е 27 февруари.

URBAN CARE Scholarship

Стипендия за кандидати, които искат да се запишат на летните курсове на NABA. Университетът организира състезание, в което могат да се включат кандидатите, като трябва да представят проект, свързан с конкретния курс, за който кандидатстват. 20-те най-добри проекта ще получат 40% отстъпка от таксата на курса. Крайният срок за пускане на кандидатурите е 27 февруари, като до 5 март кандидатите ще получат резултати от класирането.

За да научите как да кандидатствате и кои са нужните документи, които трябва да се изпратят до университета, се свържете с образователен консултант в най-удобния за Вас офис на Интеграл.

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: