Онлайн курсове по чужд език за всяка възраст

22.04.2020

Портфолио от онлайн курсове, насочени към хора от 16 до 60-годишна възраст


Предвид временните мерки за безопасност, свързани с ограничения на пътуването и провеждането на групови активности, ние от Интеграл предлагаме ефективна алтернатива за подобряване на езиковите умения. Подготвихме портфолио от онлайн курсове, които са насочени към любознателни хора от 16 до 60-годишна възраст и дават удобство и свобода да се учи избран език у дома.

Ето и някои от най-важните предимства на онлайн курсовете от чуждестранни езикови центрове:

1) Уроците се провеждат от учители, за които даденият език е роден. Това предоставя възможност в пъти по-бързо да се усвои частта „слушане с разбиране“. Така наречените native speakers предават най-точно богатството на даден език и помагат на курсистите почти несъзнателно да усвояват и приложат правилното произношение.

2) Онлайн уроците нямат териториално ограничение. Всеки има възможност да учи език в различни точки на света, без да се налага да излиза от вкъщи.

3) Лично отношение. Някои от центровете предлагат предварителни безплатни тестове за определяне на езиковото ниво. На база резултати от теста се подбират материалите, по които да се подготвя курсистът. Всички материали се предоставят за свободно ползване по всяко време онлайн.

4) Гъвкавост. Курсистът има възможност заедно с преподавателя си да определи времето, по което да се провеждат уроците. Онлайн курсовете предлагат гъвкава програма и различни времеви варианти.

5) Най-големият плюс е спестяването на време и средства. Възникналата ситуация предоставя повече свободно време, дори и след изпълнението на ежедневните задачи. А разходите и времето, които бихме изгубили, за да посещаваме физически курсове, сега отпадат.

Можете да откриете подбраните от нас предложения тук.

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: