Престижен математически колеж с пълни стипендии за талантливи ученици

12.08.2021

Всички кандидати за прием от септември 2021 ще получат преференциални условия за обучение и настаняване


Специализираният колеж за средно образование The National Mathematics & Science College (NMSC), базиран в Ковънтри, Великобритания, обявява ексклузивни стипендии за кандидати от България за учебната 2021/2022 година. 

Училището, водещо в STEM подготовката, ще предложи няколко пълни стипендии за 100% от таксата за обучението на амбициозни ученици с високи академични познания в областта на математиката и природните науки. Останалите желаещи да учат в NMSC от септември 2021 ще получат преференциални финансови условия и ще платят около £ 30,000 за обучението и настаняването в самостоятелна стая в общежитието на колежа. 

Всички кандидати трябва да се регистрират предварително и да внесат регистрационна такса от £ 200. След това те могат да положат онлайн входни тестове по математика и английски език, както и да преминат интервю с директора на учебното заведение.

Колежът предлага първокласно образование в областта на STEM (Science – Technology – Engineering – Mathematics) и подготвя своите възпитаници за успешен прием в най-престижните университети в света, част от Оксбридж, Ръсел групата и Бръшляновата лига. Учениците получават задълбочени знания и ценни умения за анализиране, критично мислене, решаване на сложни казуси и личностно развитие. Получената квалификация открива големи възможности за реализация в най-иновативните специалности във високо-технологичната индустрия и други водещи сфери. Голяма част от учениците заемат престижни места в класациите на национални и международни олимпиади: 
•    топ 4% в света на международни състезания по математика и физика
•    топ 8% във Великобритания по химия с 23 златни медала
•    100% от възпитаниците са с оценки A* по математика
 

За повече информация, свържете се с Таня Илиева, Мениджър отдел Средно образование в чужбина, на тел. 02/8050627 или e-mail tanya@integral.bg 

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: