Швейцарско пансионно училище обяви 2 стипендии за български ученици

14.06.2023


Швейцарското престижното пансионно училище Collège et Lycée Saint-Charles обяви, че отпуска 2 стипендии в размер до 16 600 CHF за български ученици на възраст от 13 до 14 години.

Колежът ще предостави стипендиите за записване през септември 2023/януари 2024.

Колежът е известен със 100% успеваемост на швейцарските матури и силните си двуезични програми – на английски и френски език, както и получаването на диплома по международна образователна програма IB (International Baccalaureate).

Сред възпитаниците на Saint-Charles College има бизнесмени и общественици, като ръководителя на международния бизнес гигант Victorinox Кристоф Лаша, олимпийския шампион по конен спорт Стив Герда и 3 поколения от известната швейцарска фамилия Бурис, която е сред най-големите тютюневи компании производители в Швейцария.

За училище Saint-Charles:

Разположено в сърцето на Европа - в красивия швейцарски град Порантрюи, това училище предлага безопасността на малък град с лесен достъп до всички културни ценности. Колежът е основан през 1897 г. и оттогава посреща международни ученици на възраст 10-19 години.

Освен академичния успех, учителите в това училище познават много добре всяко дете, грижат се за общото му развитие и благополучие. Всеки клас има 10-14 ученици, което гарантира отдаденост към всяко едно дете. Класните стаи са светли и оборудвани със съвременна техника. Освен учебната база, училището разполага с отлични места за настаняване, които са допълнително предимство за учениците, които остават там през учебната година.

От академичните програми училището предлага основно, средно образование и летни програми - в академичните програми Swiss Matura и International Baccalaureate (IB).

Първата е двуезична, часовете се провеждат на френски и английски и е сигурен път към топ 10 на швейцарските университети, докато IB програмата се преподава на английски и дава на завършилите достъп до университети като Кеймбридж или Станфорд.

Интеграл е официален представител на Collège et Lycée Saint-Charles за България. При допълнителни въпроси относно възможностите за кандидатстване в елитни пансионни училища в чужбина, не се колебайте да се свържете с Таня Илиева, Мениджър отдел Средно образование, на tanya@integral.bg или на тел. 02/80 50 627.

 

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: