Престижното швейцарско училище St. Charles College със специална стипендия за български ученици

08.05.2020

Колежът е известен със 100% успеваемост на матурите и силните си двуезични програми


Елитният швейцарски St. Charles College ще представи двуезичните си програми в специализиран уебинар за ученици и родители на 20 май, от 15:00. 100% успеваемост на държавните зрелостни изпити в Швейцария (Swiss Matura Exams) е доказателство, че училището неслучайно е известно с най-високи резултати на учениците. Колежът предлага двуезично обучение - на английски и френски, както и придобиване на степен в международната образователна програма IB (International Baccalaureate).

Институцията ще предостави и стипендии до 10 000 швейцарски франка на ученици с добри академични разултати.

Тя е и сред първите в Швейцария, които ще отворят врати на 11 май като начални стъпки за нормализиране на учебния процес след COVID-19 пандемията. Споделено е убеждението, че връщането в класната стая е важно за училището заради възможността на учениците да са част от международна среда, да градят взаимоотношения и да се определят като личности. Водещ на уебинара е ръководителят на отделите по международен прием и маркетинг на колежа Марк Силвърстайн, чието име се свързва с професионална педагогическа кариера в елитни международни училища и работа в редица държави, сред които САЩ, Белгия, Испания и Швейцария. Носител е на награда на Американския червен кръст за работата си по операциите за преодоляване на щетите от атентата на 11 септември. Родителите и децата с интерес към елитно западно образование ще имат възможност да зададат лично въпросите си и да научат подробности за обучението в St. Charles College.

Ще получите информация от първа ръка и за летните езикови програми на центъра, които съчетават академичното обучение с вълнуващи извънкласни занимания. Училището е известно с възможността за парапланеризъм, която ще се предоставя безплатно на курсистите.

Сред възпитаниците на St. Charles College са бизнесмени и общественици, като ръководителя на международните операции на гиганта Victorinox Кристоф Лачат, олимпийския шампион по конен спорт Стив Герда и 3 поколения от известната швейцарска фамилия Burris, която е сред най-големите производители на тютюн в Швейцария.

Участието в уебинара от 15:00 на 20 май е безплатно, но изисква предварителна регистрация. 

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

НАПРАВЕТЕ СЛЕДВАЩИ СТЪПКИ КЪМ МЕЧТАНОТО ОБРАЗОВАНИЕ!

Създайте своя профил, за да откриете най-подходящите езикови курсове и възможности за образование в чужбина и България.

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Случва се на всеки. Попълнете и-мейл адреса, с който сте регистрирали своя профил, за да получите достъп.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Списъкът с Избрани институции няма да бъде запазен, ако не регистрирате свой профил. Сигурни ли сте, че искате да продължите без такъв?

Запазете списъка с избрани институции.

Запазете списъка с избрани институции.

Създайте своя личен профил в платформата!

  • Oтнемa под минута
  • Виждате полезно съдържание, достъпно само за регистрирани потребители
  • Получавате първи информация и новини по темите, които ви вълнуват
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: