Престижното швейцарско училище St. Charles College със специална стипендия за български ученици

08.05.2020

Колежът е известен със 100% успеваемост на матурите и силните си двуезични програми


Елитният швейцарски St. Charles College ще представи двуезичните си програми в специализиран уебинар за ученици и родители на 20 май, от 15:00. 100% успеваемост на държавните зрелостни изпити в Швейцария (Swiss Matura Exams) е доказателство, че училището неслучайно е известно с най-високи резултати на учениците. Колежът предлага двуезично обучение - на английски и френски, както и придобиване на степен в международната образователна програма IB (International Baccalaureate).

Институцията ще предостави и стипендии до 10 000 швейцарски франка на ученици с добри академични разултати.

Тя е и сред първите в Швейцария, които ще отворят врати на 11 май като начални стъпки за нормализиране на учебния процес след COVID-19 пандемията. Споделено е убеждението, че връщането в класната стая е важно за училището заради възможността на учениците да са част от международна среда, да градят взаимоотношения и да се определят като личности. Водещ на уебинара е ръководителят на отделите по международен прием и маркетинг на колежа Марк Силвърстайн, чието име се свързва с професионална педагогическа кариера в елитни международни училища и работа в редица държави, сред които САЩ, Белгия, Испания и Швейцария. Носител е на награда на Американския червен кръст за работата си по операциите за преодоляване на щетите от атентата на 11 септември. Родителите и децата с интерес към елитно западно образование ще имат възможност да зададат лично въпросите си и да научат подробности за обучението в St. Charles College.

Ще получите информация от първа ръка и за летните езикови програми на центъра, които съчетават академичното обучение с вълнуващи извънкласни занимания. Училището е известно с възможността за парапланеризъм, която ще се предоставя безплатно на курсистите.

Сред възпитаниците на St. Charles College са бизнесмени и общественици, като ръководителя на международните операции на гиганта Victorinox Кристоф Лачат, олимпийския шампион по конен спорт Стив Герда и 3 поколения от известната швейцарска фамилия Burris, която е сред най-големите производители на тютюн в Швейцария.

Участието в уебинара от 15:00 на 20 май е безплатно, но изисква предварителна регистрация. 

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: