Стипендия от €10 000 за MBA студенти от България

05.06.2024

Интеграл с гордост обявява ново партньорство със Северния институт по технологичен мениджмънт (NIT), частното бизнес училище към Хамбургския технологичен университет (TUHH)


Интеграл с гордост обявява ново партньорство със Северния институт по технологичен мениджмънт (NIT), частното бизнес училище към Хамбургския технологичен университет (TUHH). Това сътрудничество предлага фантастична възможност за студент от България да продължи MBA по технологичен мениджмънт в NIT.

Northern Institute of Technology Management: Напредване на вашата кариера в технологиите

Северният институт по технологичен мениджмънт (NIT) е частното бизнес училище на Хамбургския технологичен университет (TUHH), престижна институция, класирана сред 10-те най-добри технически университета в Германия. Основан през 1998 г., NIT предлага уникална комбинация от техническа експертиза и обучение по мениджмънт.

 

Какво отличава NIT?

 • Фокус върху технологичния мениджмънт: Учебната програма на NIT е специално разработена, за да предостави на студентите уменията и знанията, необходими за отлични лидерски роли в технологичната индустрия. Те съчетават основите на бизнеса с дълбоко разбиране на технологичния напредък.
   
 •  Обучение, ръководено от индустрията: NIT си сътрудничи тясно с водещи технологични компании, за да гарантира, че техните програми са приведени в съответствие с текущите нужди на индустрията. Студентите се възползват от гостуващи лекции от професионалисти в индустрията и казуси от реалния свят.
   
 • Опитен факултет: NIT разполага с екип от висококвалифицирани преподаватели, които притежават богат опит както в академичните среди, така и в технологичния сектор. Тази уникална комбинация се превръща в практически и подходящи учебни преживявания.
   
 • Международна и разнообразна общност: NIT привлича студенти от цял ​​свят, насърчавайки мултикултурна учебна среда. Студентите получават ценно излагане на различни гледни точки и подходи към управлението на технологиите.
   
 • Гъвкав формат на обучение: MBA програмата на NIT се предлага на непълно работно време, което позволява на студентите да продължат обучението си, като същевременно поддържат професионалната си кариера. Тази гъвкавост е идеална за работещи професионалисти, които искат да усъвършенстват своя набор от умения, без да жертват работните си ангажименти.

 

Избирайки NIT, вие ще получите образование от световна класа, което ви позиционира за успех в непрекъснато развиващата се област на управление на технологиите.

 

€10 000 стипендия за български студенти

В сътрудничество с Интеграл, NIT има удоволствието да предложи стипендия от €10 000 на студент от България със сериозен опит в технологиите.

Условия за кандидатстване:
• бакалавърска степен в техническа област (Инженерство, Технологии, IT, Природни науки) или област, свързана с бизнеса
• предпочита се интерес към управлението на технологиите (Technology Management)
• работният стаж ще бъде считан за предимство

Кандидатстване:
За подробности относно процеса на кандидатстване и критериите за стипендията, моля, свържете се с образователен консултант в най-близкия до вас офис на Интеграл.

Не пропускайте този шанс да придобиете образование от световна класа по управление на технологиите и да напреднете в кариерата си!

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

НАПРАВЕТЕ СЛЕДВАЩИ СТЪПКИ КЪМ МЕЧТАНОТО ОБРАЗОВАНИЕ!

Създайте своя профил, за да откриете най-подходящите езикови курсове и възможности за образование в чужбина и България.

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Случва се на всеки. Попълнете и-мейл адреса, с който сте регистрирали своя профил, за да получите достъп.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Списъкът с Избрани институции няма да бъде запазен, ако не регистрирате свой профил. Сигурни ли сте, че искате да продължите без такъв?

Запазете списъка с избрани институции.

Запазете списъка с избрани институции.

Създайте своя личен профил в платформата!

 • Oтнемa под минута
 • Виждате полезно съдържание, достъпно само за регистрирани потребители
 • Получавате първи информация и новини по темите, които ви вълнуват
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: