Твоята студентска бригада в Америка помага в България

21.10.2019

За всеки подписан договор за програмата, ще дарим безусловно 20 лева в помощ на грижата за възрастните хора


Чрез новата благотворителна инициатива „Пътят на грижата“, записвайки се за бригада в Америка с Интеграл, ти се присъединяваш към нас и сдружение „Каритас“ в мисията за осигуряване на спокойни старини на възрастни хора.

  • Защо го правим?

Ние вярваме както че действията носят промяна, така и че във всеки етап от житейския си път човек трябва да живее достойно, и затова стартираме инициативата „Пътят на грижата“. С нея се включваме в ежегодната кампания в подкрепа на възрастни хора на "Каритас България", която има за цел да помогне на възрастните хора да изживеят старините си достойно..

  • Какво подкрепяме?

За възрастни хора, страдащи от здравословни проблеми и имащи нужда от професионални грижи и наблюдение, организация „Каритас“ реализира услугата „Домашни грижи”, благодарение на която 370 възрастни хора от 14 населени места в България получават грижи, внимание и разбиране в своите домове, а с това и сигурност, че могат да изживеят старините си достойно. Услугата „Домашни грижи на Каритас“ се извършва от мобилни екипи от медицински сестри и социални помощници, които посещават възрастния човек в дома му и му предоставят нужните грижи, според неговите здравословни и социални потребности. Това се случва чрез 9 центъра за Домашни грижи на "Каритас" – в градовете Русе, София, Белене, Пловдив, Раковски, Малко Търново и селата Житница (област Пловдив), Бърдарски геран (област Враца) и Гостиля (област Плевен), като мобилните екипи на „Каритас” предоставят комплексна медико-социална грижа и в още 5 населени места, намиращи се в близост до посочените градове и села: до Малко Търново – селата Стоилово, Звездец, Граматиково; до Житница – селата Дуванлии и Калояново.

  • Каква е твоята роля?

Щом четеш този текст, възможно е вече да обмисляш студентска бригада в Америка, нали? Очакваш с нетърпение новите хоризонти, опит и запознанства – един пъстър епизод, от който после дълго ще споделяш впечатления.

Желанието ти да преживееш това приключение в никакъв случай не означава, че забравяш корените си – знаем го, защото вече близо 20 години работим със студенти като теб, проявяващи грижа и отношение към дома, семейството и средата, която ги очаква обратно тук. Самите те ни споделиха, че търсят възможности да допринасят за социално значими каузи и така застанаха в основата на благотворителната инициатива „Пътят на грижата“ и партньорството ни със сдружение „Каритас България“.

Активността е целогодишна и можеш да се присъединиш към нея без значение в кой край на България се намираш. Условията и процесите по избор на дестинация, работна оферта и записване са съвсем стандартни – твоето включване в каузата не е обвързано с различни финансови или времеви параметри по никакъв начин.

Разбери повече в най-близкия офис на Интеграл.

Тагове:

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

НАПРАВЕТЕ СЛЕДВАЩИ СТЪПКИ КЪМ МЕЧТАНОТО ОБРАЗОВАНИЕ!

Създайте своя профил, за да откриете най-подходящите езикови курсове и възможности за образование в чужбина и България.

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Случва се на всеки. Попълнете и-мейл адреса, с който сте регистрирали своя профил, за да получите достъп.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Списъкът с Избрани институции няма да бъде запазен, ако не регистрирате свой профил. Сигурни ли сте, че искате да продължите без такъв?

Запазете списъка с избрани институции.

Запазете списъка с избрани институции.

Създайте своя личен профил в платформата!

  • Oтнемa под минута
  • Виждате полезно съдържание, достъпно само за регистрирани потребители
  • Получавате първи информация и новини по темите, които ви вълнуват
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: