Ученичка от Благоевград спечели безплатна езикова ваканция в Германия през лято 2022

23.05.2022


15-годишната Яна Велева е голямата победителка в националния конкурс, организиран от Интеграл. Амбициозната участничка от Благоевград впечатли журито със своето авторско видео на тема „Wie ich mir einen idealen Tag während meines Sommers in Freiburg, Deutschland vorstelle“ и това лято ще прекара вълнуваща езикова ваканция във Фрайбург, Германия. 

В рамките на две седмици Яна ще има възможността да надгради уменията си, да опознае немската култура и да се наслади на богатата развлекателна програма. В допълнение към езиковото обучение, тя ще може да се разходи из града, да се включи в походи до различни природни забележителности в околността, както и да посети красивия Базел, Европа Парк и живописното езеро Титизее.

Яна с нетърпение очаква да се потопи в изживяването на езиковата ваканция, а освен това споделя, че участието и подготовката на видео за конкурса е било изпълнено с вълнуващи емоции. 

“Благодаря за предоставената възможност! Струва си човек да положи усилия и да участва в такива конкурси. Много се радвам на чудесната награда!” – допълва младата победителка. 

Видеото на Яна може да видите тук: https://youtu.be/2eRLKc7h0bc

Езиковата ваканция в чужбина носи нови знания, ценен опит и много забавления чрез общуването на чужд език в непринудена и приятелска атмосфера. Форматът несъмнено е сред най-ефективните, тъй като възприятието в практическото преживяване много се доближава до условията, в които учим и родния си език. Чрез своите ежегодни конкурси, Интеграл цели да даде на най-талантливите и мотивирани български ученици достъп до предимствата на ваканционните курсове зад граница.

Повече за езиковите ваканции в чужбина и актуалните предложения за лято 2022 може да намерите в нашия каталог.

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: